Creed Green Irish Tweed vs Aventus: ultieme vergelijking

Parfums voor vrouwen zijn niet het enige type dat indruk kan maken. Wanneer een man een eau de cologne wil die opvalt en een gevoel van aanwezigheid geeft, zijn Green Irish Tweed en Aventus twee iconische Creed-geuren voor de klus.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Creed Green Irish Tweed vs. Aventus cologne: wat is beter voor jou? Laten we elke EDP onder de loep nemen, inclusief de geuren, verpakking, use cases en indrukken. Tegen het einde zijn we er zeker van dat er een je hart zal veroveren als een passende mannelijke eau de cologne.

Creed Green Irish Tweed vs Aventus: ultieme vergelijking

Creed Groene Ierse Tweed

Beste voor Everday Life: Creed Green Irish Tweed

Voor: Mannen op zoek naar zelfverzekerde maar ontspannen geuren om hun leven op te fleuren

Seizoenen: Perfect voor de koele ochtenden en warme middagen van de lente

Draag het: Op een date, tijdens het loungen thuis, of tijdens het uitgaan in de stad

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Gelanceerd: 1985

PROS:

  • Iconische cologne die de tand des tijds doorstaat
  • Veelzijdig en capabel in vele situaties
  • Blijvend geurprofiel blijft tot 10 uur hangen

TEGENS:

  • De bescheiden zwarte fles is onopvallend en moeilijk te lezen
  • Als een populaire keulen, kan het gebruikelijk en overmatig gebruikt zijn

Shop op Amazon.com


Geloofsbelijdenis Aventus

Beste voor warme, spannende avonden: Creed Aventus

Voor: Mannen die op een frisse, complexe en indrukwekkende manier de aandacht willen trekken

Seizoenen: Ideaal voor zomeravonden en de hitte overdag

Draag het: Bij het uitgaan of het maken van indruk

Gelanceerd: 2010

PROS:

  • Complexe geurnoten voor veel variatie en intriges
  • Doos- en flesontwerpen zijn stijlvol en gemakkelijk te lezen
  • Een betrouwbare sillage die de hele dag indruk maakt
Lees ook:   Indola Care Repair Shampoo

TEGENS:

  • Niet echt een dagelijks leven keulen
  • Met zoveel geurlagen kan het moeilijk zijn om alle noten te waarderen

Shop op Amazon.com


De Makers

Zowel Green Irish Tweed als Aventus zijn gemaakt door Creed. De oprichter van het bedrijf, James Creed, begon met het maken van geuren na een opdracht van koning George III in 1781.

Beginnend met de historische geur, Royal English Leather, bleef het merk Cologne groeien. Tot op heden zijn Spring Flower en Green Irish Tweed hun meest wereldwijde en bekende parfums.

Creed Groen Ierse Tweed EDP

Tegenwoordig heeft Creed zowel geschiedenis als status als zijn erfenis. Producten zoals Aventus tonen de felle aandachttrekkende mogelijkheden van het merk en er zijn primo-EDP’s voor elk seizoen en elke gelegenheid. Zelfs in de moderne tijd zijn Creed colognes geschikt voor royalty’s.

Fernweh Editions Kaarsen

Het verschil in geurnoten

Bij het vergelijken van Aventus cologne vs. Green Irish Tweed, moet je rekening houden met de verschillende geurnoten in elk. Het merk beheerst de techniek voor het creëren van verleidelijke geurlagen en beide colognes hebben drie verschillende geurniveaus.

Wanneer je voor het eerst Green Irish Tweed spritz, ontmoeten de topnoten van citroen, verbena en pepermunt je. Dan komen de violette bladeren van de middennoten, gevolgd door ambergris, iris en sandelhout.

groene appels

Al met al laat de geur een sillage achter die aantrekkelijk en natuurlijk is, maar vol curiosa. De verfrissende geuren maken het ideaal voor zowel het dagelijks leven als speciale situaties.

Aventus daarentegen heeft veel meer ingrediënten. Je ruikt de topnoten van appel, bergamot, zwarte bes en ananas op het moment dat je de fles ontkurkt.

De zoete geuren vervagen en maken plaats voor de speelse middentonen van roze bessen, patchouli, berk en jasmijn. Tot slot begroeten de rijpe basisgeuren van ambergris, muskus, eikenmos en vanille je als laatste.

Lees ook:   Roberto Cavalli Paradiso Azzuro Eau de Parfum

Voor wie zijn deze geuren gemaakt?

Green Irish Tweed is een cologne die voor bijna elke gelegenheid voor iedereen toegankelijk is. Het heeft echter een reputatie, gedragen door acteurs als Cary Grant en Sean Connery.

Daarom kan Green Irish Tweed nog steeds de aandacht trekken als een van ’s werelds best-known colognes. Het is perfect voor mannen die goede smaak willen tonen op een date, op het werk of zelfs thuis.

Aventus is een veeleisender eau de cologne, geschikt voor mannen die de aandacht willen trekken. De complexe geurnoten zorgen ervoor dat mensen zich afvragen wie je bent en welke geheimen je bewaart.

Daarom is Aventus een meer romantische en intieme keuze voor mannen die hun felheid, complexiteit en mannelijkheid willen demonstreren.

Fernweh Editions Kaarsen

Verpakking en presentatie

Beide Creed colognes worden geleverd in dozen met strakke glazen flessen. Terwijl de Green Irish Tweed-doos er meer vintage en vorstelijk uitziet, passend bij de geschiedenis van het merk, is de Aventus-doos meer in het oog springend. Thematisch passen ze goed bij de colognes.

De Green Irish Tweed fles heeft een grimmige zwarte kleur. Het is misschien een beetje overdreven en moeilijker te lezen dan andere cologne-flessen, en het past niet goed bij de doos.

Een fles Creed Green Irish Tweed

Als gevolg hiervan kan het gemakkelijk zijn om het per ongeluk met andere geuren te mengen. De Aventus-fles is gemakkelijk te lezen, met een monochrome stijl zoals de doos.

Of u nu de voorkeur geeft aan de vorstelijke, dure look van Green Irish Tweed of de charmante en zelfverzekerde aantrekkingskracht van Aventus, zowel dozen als flessen laten blijvende indrukken achter.

Persoonlijke indrukken van elk

Green Irish Tweed is niet voor niets een beproefde klassieker. Wij denken dat de cologne uitstekend geschikt is voor geurnieuwkomers en veteranen.

Het heeft een aangename, frisse geur die het beste is voor de lente, maar het kan gemakkelijk in andere periodes buigen. Vanwege zijn populariteit in Hollywood is het echter geen unieke keulen. Green Irish Tweed is betrouwbaar ondanks dat het niet opvalt.

Lees ook:   Givenchy Irrésistible Rose Velvet Eau de Parfum

Aventus is een dynamische, opvallende en unieke cologne. Het is echter moeilijker voor ongetrainde mensen om te waarderen vanwege de verschillende lagen delicate ingrediënten.

Het is misschien niet de meest beginnersvriendelijke keulenkeuze, maar mannen die het goed dragen, zullen praktisch onweerstaanbaar zijn.

Voorstelling

Beide colognes duren tussen de 8 en 10 uur, waardoor je elke keer een volledige nacht aan geur krijgt.

Ze demonstreren allebei creed’s typische projectie van topkwaliteit, maar de sterkere geuren van Aventus reizen verder. Aventus wint in prestaties met zijn geniale formule om mensen naar binnen te trekken om het volledige lichaam van de eau de cologne te ervaren.

Green Irish Tweed houdt zijn drager de hele dag fris. Hoewel het niet zo ver projecteert, is de schone, houtachtige sillage aangenaam zonder te sterk te zijn.

Conclusie

Kortom, hier is onze Creed Green Irish Tweed-recensie: het is fantastisch fris, iconisch en gemakkelijk te waarderen. De cologne past bij een veelzijdige reeks situaties en seizoenen, daarom is hij vandaag de dag nog steeds zo geliefd.

Onze mening over Creed Aventus is eveneens positief. Het is een complexe en explosieve geur die mannelijkheid uitstraalt. Aventus is een expert in het tekenen van de intriges van anderen en houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan wanneer het er het meest toe doet.

Ongeacht welke Creed cologne u koopt, we kunnen getuigen van de meesterlijke kwaliteit, kunstzinnige verpakking en resultaten. Het is geen wonder dat het Aventus cologne vs. Green Irish Tweed-debat interesse blijft wekken, met tevreden dragers aan beide kanten.