Creed Silver Mountain Water Beoordeeld: Modern, Elegant &classy

In deze review van The House of Creed’s Silver Mountain Water geur breken we de gevarieerde klantervaringen af en bespreken we de geurimpact op de drager en de mensen om hem of haar heen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Creed Mountain Zilver voor Mannen

Shop op Nordstrom.com

Wie maakt het?

Silver Mountain Water werd in 1995 gelanceerd door The House of Creed, een bedrijf dat in 1760 in Londen begon. Dit familiebedrijf perfectioneert al meer dan twee en een halve eeuw de kunst van geurformulering.

Huis van Geloofsbelijdenis

Het Huis van Credo staat bekend als de geurmakers voor de koninklijke familie van Engeland en later de koninklijke familie van Frankrijk. Nu is hun hoofdkantoor gevestigd in Parijs, de stad van de liefde.

Geurnoten

Silver Mountain Water van Creed is bedoeld om mensen te herinneren aan besneeuwde hellingen en het bereikt zijn bedoeling.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Wanneer het nieuw is gekocht, presenteert het een muskusachtige basis en verfrissende tonen van bergamot, citrus, pittige groene thee en zwarte bes. Deze Eau de Parfum slaat de spijker op zijn kop.

Naarmate de fles ouder wordt, lijkt de geur iets sneller zuur te worden dan de meeste andere geuren op de markt. Hierdoor sterft de geur sneller uit. De citrusvrucht verandert in diesel en de bergamot wordt metaalachtig.

Wie zou het willen?

Dus wie draagt Creed Silver Mountain Water? Elke hedendaagse persoon die een robuust gevoel van avontuur in zijn dagelijks leven wil brengen.

Lees ook:   Hollister Canyon Escape Woman Eau de Parfum

Hoewel deze geur is ontworpen voor mannen, wordt het genoten door iedereen die op zoek is naar een opwindende levensstijl. Klasse en avontuur zijn uniseks en deze geur dient als herinnering.

man die van avontuur houdt

The House of Creed creëerde ook Aventus, een van de beste parfums voor vrouwen. Beide parfums zijn goed afgerond en verleidelijk, maar Aventus wordt over het algemeen als vrouwelijker en bloemiger beschouwd dan Silver Mountain Water.

Wanneer draag je het?

Dit House of Creed parfum is waarschijnlijk beter om overdag te dragen vanwege de heldere citrustinten die goed samengaan met een energieke dag.

Omdat deze geur is geïnspireerd op besneeuwde bergen, raad ik je aan deze in de winter te dragen, waar het de wereld om je heen het beste complimenteert.

Waar te dragen

Draag dit parfum voor eventuele formele evenementen. De heldere citrustinten balanceren met de rijke muskus, wat resulteert in een energieke geur die ideaal is voor dates, werkevenementen en een leuk avondje uit.

Omdat de geur ongeveer 12 uur aanhoudt, is het geweldig om te dragen als er een lange dag voor de boeg is.

prosit

Van plan om veel vergaderingen te hebben en een mogelijke datum erna? Draag deze geur om zowel professioneel als romantisch te ruiken. Investeer in olfactorische luxe en breng klasse en sexappeal naar het dagelijkse avontuur.

Verpakking en presentatie

De presentatie doet denken aan veel andere herenparfums van dit merk. Hun iconische silhouet is te zien in de meeste van hun producten.

Creed Silver Mountain Water

De verpakking is eenvoudig en wit met gouden details. Het heeft een wit vierkant met een gouden omtrek en het Creed-logo.

De Creed Silver Mountain Water 100ml fles zelf is een stijlvolle volledig witte met een zilveren dop.

Lees ook:   Jimmy Choo Illicit Perfume Review: gedurfd & vol elegantie

Persoonlijke indrukken

Eau de Cartier en Versace’s EDP zijn Creed Silver Mountain Water-klonen. Wanneer u de fles voor het eerst koopt, duurt de geur 12 uur, maar naarmate deze ouder wordt, verliest deze zijn levensduur en wordt de geur metaalachtiger en zuurder.

Fernweh Editions Kaarsen

De fles op zich is echter prachtig elegant en weerspiegelt de klasse die de frisse geur uitstraalt.

Zoals eerder vermeld, is Silver Mountain Water ontworpen voor mannen, maar het ruikt eigenlijk vrij universeel. De tijd dat vrouwenparfums uitsluitend fris en bloemig zijn en mannenparfums uitsluitend muskusachtig en houtachtig liggen ver achter ons.

Deze geur presenteert klasse als iets dat verder gaat dan geslacht, beginnend als een bloemengeur en transformerend in iets muskusachtigers.

In zekere zin combineert het de traditionele vrouwelijke parfums en de traditionele masculine parfumeert en creëert een heerlijke moderne luxe geur.

House of Creed’s Silver Mountain Water zorgde ervoor dat ik buiten overkwam op de mensen om me heen. Ik merkte ook dat ik aantrekkelijker werd en dat de stijlvolle sensuele geur niet alleen leek op een geur die ik op me aanbracht, maar een weerspiegeling van wie ik ben.

Creed Mountain Zilver voor Mannen

Shop op Nordstrom.com

Door deze Eau de Parfum te dragen, werd ik de formele maar avontuurlijke persoon die de Creeds voor ogen hadden bij het ontwerpen van deze geur.

Voorstelling

Zoals alle goede geuren transformeert Creed Silver Mountain Water naarmate de dag vordert. Het duurt meer dan 12 uur en de specifieke geuren variëren afhankelijk van de chemie van je eigen lichaam.

Voor sommigen begint het als een metaalachtige bergamotgeur en wordt het langzaam donkerder en donkerder en bereikt het zijn diepe muskus.

Voor anderen ruikt het fris en bloemig voordat het zich nestelt in een dieselachtige geur. Wanneer de fles vers is, begint de geur als een frisse bergamot en nestelt zich in een prachtige muskus en zwarte bes.

De sillage hangt af van hoe oud de specifieke fles is, maar heeft de neiging om matig te zijn. Nieuwere flessen hebben een hogere sillage, maar het daalt merkbaar naarmate het ouder wordt.

Voors & Tegens

Mensen die deze geur in het verleden hebben gedragen, hebben de neiging om het te haten of ervan te houden. Degenen die ervan genieten, voelen dat de geur verleidelijk, sensueel en buiten is. Omdat het meer dan 12 uur duurt, is het ongelooflijk praktisch voor drukke mensen die lange dagen werken en spelen.

Silver Mountain Water van House of Creed wordt beschouwd als een zeer muskusachtige en bloemige geur en hoewel het lijkt te veranderen tijdens het dragen en naarmate het ouder wordt, vinden sommigen dat het elegant blijft.

Hoewel deze geur ongelooflijk is als de fles vers is, lijkt hij snel zuur te worden. Veel gebruikers van deze geur klagen over de inconsistentie van slijtage waardoor het parfum op de lange termijn onbetrouwbaar wordt.

Sommige gebruikers merkten ook op dat tegen het einde van de slijtage het parfum naar benzine begint te ruiken. Gebruikers met een gevoelige huid braken uit in een uitslag toen ze Creed Silver Mountain Water aanbrachten.