Curve Connect for Men Review: een budgetvriendelijke ontwerper Keulen

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Liz Claiborne, de succesvolle modeontwerpster, die bekend stond om haar liefde voor de kleur rood, maakte indruk in de mode-industrie die het voor altijd zou veranderen.

Rekening houdend met de geschiedenis die dit bedrijf in persoonlijk beeld heeft, zou je bij het kopen van de beste heren cologne op de goede weg zijn als je de Liz Claiborne Curve Connect zou overwegen.

Het is ontworpen voor vrijetijdskleding, waardoor het een geur is voor dagelijks gebruik. Het heeft verschillende noten, met de basisnoten bestaande uit Sandelhout en Tonkaboon, en de middelste noten zijn voornamelijk bloemige tabaksbloem en met de mannelijke geur van thee als een topnoot. Zoals blijkt uit de paar noten waaruit het bestaat, is het een eenvoudig maar effectief ontwerp.

Verpakt in de fles met de kleur als het kenmerkende rood, begunstigd door de oorspronkelijke oprichter van het bedrijf, is het zeer herkenbaar als afgeleid van binnen de muren van het liz claiborne bedrijf. Men krijgt 4,2 ounces (of 125ml) eau de cologne, wat het voor zijn prijs op een van de beste aankopen plaatst voor een dollar per volume.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Curve Connect Beoordeling

Functies

De Liz Claiborne Curve Connect cologne werd uitgebracht in 2005. Enkele van de kenmerken zijn als volgt:

  • Een spuitfles die in de kenmerkende Liz Claiborne rode kleur is
  • 2 ounces (125 ml) keulen
  • Mannelijke geur die basisnoten van Sandelhout en Tonkaboon, Hartnoten van Tabaksbloem en Topnoten van Thee omvat
Lees ook:   Tom Ford Black Orchid Gift Set

Pros

  • De cologne heeft een mannelijke geur die is ontworpen voor casual, dagelijks gebruik. Het heeft een bloemige, houtachtige, muffe geur en verfrissende thee- en tonkaboontonen. Een zeer aangename en complimenterende geur die bijzonder geschikt is om op warme dagen te dragen vanwege de frisse geur
  • Vanuit het oogpunt van de prijs, gezien de hoeveelheid in de fles, is het zeer goed geprijsd

Het is verpakt in een mooie rode fles die het koppelt aan het bekende merk Liz Claiborne

Tegens

  • Sommige kopers hebben vastgesteld dat de fles waarin het wordt geleverd niet van dezelfde kwaliteit is als online wordt afgebeeld en voor dezelfde geur die in de winkel is gekocht
  • De geur is gemeld als niet lang durend op de huid en de eau de cologne om te worden verwaterd

Samenvatting

Als een van de vele heren colognes in deze productlijn heeft de Curve Connect cologne al een goede reputatie. Het is verpakt in een zeer duidelijke en herkenbare rode fles die het koppelt aan Liz Claiborne, wiens voorkeur voor de kleur rood bekend is.

Vanuit een prijsperspectief is het zeer redelijk geprijsd.

De geur heeft ook lovende recensies gehad met de eenvoudige toonontwerpen waardoor het een eau de cologne is voor het informele, dagelijkse gebruik. De cologne spreekt de jongere generatie aan, om niet te zeggen dat de meer volwassen gebruiker van colognes niet zal genieten van de mannelijke en zoete mix van de geur die deze mannen cologne geeft.

De cologne is ontworpen met sterke basistinten (Sandelhout en Tonka Bean) en respectievelijk mannelijke en bloemige tabaksbloem en thee midden- en toptinten.

Lees ook:   Calvin Klein Obsession Eau de Parfum

Omdat het geen topproduct is, is het bekend dat de geur niet zo lang op de huid blijft als zou worden gewild, maar omdat het een eau de cologne is in tegenstelling tot een parfum, kan dit worden verwacht. Zelfs de beste heren colognes zijn ontworpen om vaak opnieuw te worden aangebracht. De geur is ook niet erg sterk, maar met een cologne ontworpen voor dagelijks gebruik, wil je niet per se een geur die overweldigend sterk is.

Vonnis

In termen van beste heren cologne die op de markt verkrijgbaar is, behoort het product om verschillende redenen zeker niet tot de topklasse colognes. Ten eerste blijft de geur niet te lang op de huid. Bovendien heeft het geen sterke geur zoals zou worden verwacht in een dure cologne.

Dit gezegd hebbende, heeft het een goed ontworpen, zij het een eenvoudige geur. De geur heeft weinig tonnen, maar degenen die er zijn, zijn ontworpen om zowel mannelijk als zoet te zijn. Tegen de negatieve perceptie van niet sterk genoeg te zijn, is de cologne geclassificeerd onder de casual, alledaagse colognes. Voor dit type eau de cologne wil men niet per se een overweldigende geur, maar eerder een subtiele geur.

Het opnieuw moeten aanbrengen gedurende de dag is een ontwerpkenmerk van een eau de cologne. Having om dit te doen zou geen probleem moeten zijn, aangezien men 4,2 ounces of 125 ml per fles krijgt, wat meer is dan de meeste colognes in deze prijsklasse.

De prijs is ook zeer redelijk in vergelijking met andere colognes van deze kwaliteit.

Lees ook:   Dior Homme Original Eau de Toilette

Wanneer al deze factoren in aanmerking worden genomen, is het Curve Connect-product een eau de cologne die het overwegen waard is.


Pin op Pinterest

Curve Connect for Men Beoordeling