De sensuele Calvin Klein-obsessie voor mannen: beoordeeld

Calvin Klein zei ooit: “Er is een verandering opgetreden in de houding van mannen ten opzichte van hun kleding. Mannen zijn zich meer bewust van mode; ze zijn er niet bang voor.”

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Een deel van dat modebewustzijn betekent het gebruik van de perfecte cologne om hun ensemble te accentueren en een air van vertrouwen te geven. De kunst is om de perfecte geur te vinden.

Calvin Klein
Obsessie voor mannen EDT

Naarmate mannen afstuderen van hun overmatig gebruik van goedkope eau de cologne tijdens hun tienerjaren, gaan ze op zoek naar een subtielere maar sensuele geur.

Met zoveel colognes beschikbaar, kunnen sommige mannen moeite hebben om de perfecte geur te vinden. Waarom zou je er echter niet een proberen die de tand des tijds heeft doorstaan?

Een van onze favoriete heren colognes is Obsession for men van Calvin Klein. Soms zijn de klassiekers gewoon een betere optie.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

CK horloge

Wie maakt het?

Calvin Kein Incorporated begon in 1968 als een modelijn en het bedrijf kwam tien jaar later met zijn eerste parfum voor vrouwen. In 1981 produceerde het bedrijf zijn eerste mannengeur. Al na een paar jaar werd het parfum Obsession voor vrouwen een enorme hit op de markt.

Na dat succes produceerde Robert Slattery obsession voor hem in 1986. Zelfs met bijna 200 beschikbare geuren, blijft Calvin Klein’s Obsession voor mannen een favoriet bij talloze mannelijke gebruikers wereldwijd, dankzij slattery’s creatieve touch.

Toen hij begon met het maken van de cologne, wilde hij weg van een zware bloemengeur vanwege de grote vraag naar aardse en kruidengeuren. Met slechts een vleugje lavendel combineerde hij warmere tinten om decennium na decennium een blijvende favoriet te creëren.

obsessie na het scheren
Obsessie voor mannen na het scheren

Geurnoten

Obsessie voor mannen heeft een verleidelijke combinatie van geuren. Het heeft een heerlijk warm, kruidig akkoord vermengd met houtachtige en aromatische geuren. Met toetsen van vanille en citrusakkoorden balanceert de eau de cologne op indrukwekkende wijze verschillende tonen.

Lees ook:   The Merchant of Venice Rosa Moceniga Eau de Parfum

Hoewel Calvin Klein een minder bloemrijk parfum voor mannen wilde, gebruikte hij net genoeg lavendel, fruit, bergamot en andere citrusgeuren voor de topnoten. De toevoeging van kaneel geeft een zoete maar kruidige toets en brengt een mannelijke warmte in de citrustinten.

De middelste noten, of het hart van de cologne, hebben een mooie combinatie van nootmuskaat, kruiden, hout en Jasmijn. Nogmaals, er zijn net genoeg zachte geuren van vanille, rode bessen en amber om de zwaarte van de andere tinten in evenwicht te brengen.

De basisnoten geven de geur zijn bedwelmende warmte. Van de muskus tot het sandelhout en amber, deze geuren brengen de top citrusnoten perfect in balans voor een eindproduct dat zowel sensueel als krachtig is.

CK Keulen 2

Verpakking en presentatie

Dankzij het genie van Pierre Dinand weerspiegelt het elegante flesontwerp perfect de warme, houtachtige accenten van de geur.

De eenvoudige contour bootst de ovale vorm na van de bladeren waar de kruiden vandaan komen, en de lattekleuring brengt ons naar het bos. Je kunt gemakkelijk in de fles kijken met het licht getinte glas en een kijkje nemen in het parfum. Bovendien accentueert de zacht gebogen topper in een pecankleur het aardse ontwerp.

Zelfs de beperkte tekst op de fles heeft een elegant maar krachtig lettertype. Het hele pakket straalt subtiel kracht uit.

Natuurlijk is er ook Obsession Night: de fles heeft dezelfde vorm en grootte, maar in een koeler, donkerblauw dat zijn naam weerspiegelt.

obsessie nacht ck

Persoonlijke indrukken

Hoe kun je fout gaan met Obsession voor mannen? Hoewel dit een van de eerste colognes van Calvin Klein was, sloeg Robert Slatterly echt een homerun met de geur.

Lees ook:   Maybelline Volume Express The Colossal Waterproof Mascara

We houden van de vindingrijkheid achter deze geur. Slatterly nam de ongelooflijk bloemige geur van Obsession voor vrouwen en voegde houtachtige, kruidige tonen toe om een sensuele en mannelijke geur te creëren. Het is een krachtige, robuuste geur die de aandacht trekt.

Of je nu indruk wilt maken op een love interest of vertrouwen wilt uitstralen tijdens een sollicitatiegesprek, deze cologne is de finishing touch die je nodig hebt om te slagen.

Fernweh Editions Kaarsen

Terwijl oudere mannen misschien enthousiaster zijn om deze sc te proberenent, we kunnen niet anders dan geloven dat jonge mannen van Obsession zouden houden als ze het zouden proberen. Het is zeker een stap hoger dan de schurende tienergeuren die veel jongere mannen gebruiken!

Voorstelling

Kun je iets ergers bedenken dan dat je eau de cologne afslijt in het midden van een date of tijdens een belangrijke werkpresentatie?

De sleutel tot een ongelooflijk parfum is de krachtige levensduur. Natuurlijk, net als de ongelooflijke geurnoten, stelt de blijvende geur van Obsession niet teleur.

Spray op slechts een vleugje van de cologne en geniet van de bedwelmende geur gedurende acht tot 18 uur. Zorg ervoor dat je niet te veel opspuit voor een langere levensduur, omdat het een zwaardere geur is. Met slechts één spray ben je klaar voor de hele dag.

Omdat de cologne vrij sterk is, heeft hij een indrukwekkende projectie. Als je door de hal loopt, kun je verwachten dat de hoofden draaien. Nogmaals, slechts een vleugje van de cologne zal de truc doen om mensen je te laten opmerken.

Lees ook:   Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum

Bovendien, omdat je maar ongeveer één spray per dag nodig hebt, gaat de fles eau de cologne lang mee.

obsessie na het scheren van balsem
Obsessie voor mannen – After Shave Balm

Wie wil het?

Sinds de première in 1986 is Obsession voor mannen een favoriet voor mannen van alle lagen van de bevolking. Van de jonge professional die op zoek is naar een gepassioneerde, zelfverzekerde geur tot de meer volwassen man die een krachtige, muskusachtige eau de cologne wil, mannen van alle leeftijden genieten van de Obsession-geur.

Sommige dingen worden beter met de leeftijd, zoals een goede wijn – of een Calvin Klein-geur. Ondanks dat er bijna 35 jaar zijn verstreken sinds het debuut, gebruiken alle soorten mannen Obsession als hun go-to geur. Deze geur is echter een duidelijke favoriet bij oudere mannen, dankzij de klassieke geur.

We geloven dat dit citaat van Calvin Klein de ideale Obsession-man het beste samenvat: “Ik ben mijn hele leven sterk en vastberaden geweest over veel dingen die ik wilde.”

Fernweh Editions Kaarsen

De Obsession geur is perfect voor de sterke, vastberaden man die met alles wat hij heeft najaagt wat hij wil.

Waar moet je het dragen?

Hoewel sommige mannen deze cologne dagelijks gebruiken, is de zware muskus ideaal voor een romantische date of een avond in de stad. Overweeg deze geur voor de herfst-, winter- of lentemaanden, omdat het wat warmte toevoegt aan het koele weer.

Omdat de zomerhitte en muskus van Obsession van Calvin Klein een zware combinatie kunnen zijn, raden we niet aan om het vaak te gebruiken tijdens de warmere maanden.

obsessie deodorant
Obsessie voor mannen – Deodorant

Eindoordeel

Obsessie voor mannen is een klassieke, krachtige geur die sensualiteit en zelfvertrouwen uitstraalt. Omdat deze geur al een paar decennia bestaat, kunnen veel mannen de cologne als een verouderde optie zien.

Toch, als je net als wij van de klassiekers houdt, zul je zeker genieten van deze Calvin Klein-geur.

Pin op Pinterest

OBSESSION MANNEN CALVIN KLEIN