Diesel Only The Brave Review: doet het zijn naam eer aan?

Vanaf het moment dat je de fles ziet, kun je zien dat Diesel’s Only the Brave Eau de Toilette indruk probeert te maken.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De flacon in de vorm van een glazen vuist en de naam Only the Brave creëren een unieke, edgy aantrekkingskracht gericht op Diesel’s kernpubliek van jonge mannen. Maar maakt de geur zijn eigen marketing waar?

Verpakking

Wat de meeste mensen zich herinneren van deze eau de cologne is het gedurfde en gedenkwaardige flesontwerp. De fles is een rokerig grijsblauw glas in de vorm van de vuist van een man. Over de knokkels is een ring gegraveerd met het Diesel-logo. Het zou geïnspireerd moeten zijn door dieseloprichter Renzo Rosso’s eigen vuist.

Geur: Deisel Only the Brave Review

Only the Brave EDT, gelanceerd in 2009, was een gezamenlijke inspanning van parfumeurs Alienor Massenet, Olivier Polge (ook bekend van Kenzo Power) en Pierre Wargnye. Diesel Only the Brave begint met topnoten van mandarijn en Amalfi citroen die opgaan in hartnoten van koriander, ceder en violet. De basis is prominent voorzien van amber en leer.

diesel alleen de dappere beoordeling

Indrukken

Van de naam verwachtte ik een ultra-agressieve geur zoals Dior’s Fahrenheit. Terwijl de combinatie van citrus en leer doet denken aan die eau de cologne, is Brave veel minder agressief. In feite is het verrassend lief en publieksvriendelijk. Goede levensduur en projectie, het is er een die 8+ uur op je blijft en mensen zullen het merken.

Wie moet het kopen?

Het is een geur ontworpen voor jongere jongens in hun tienerjaren of 20s en vanwege de zoetheid denk ik dat zij degenen zijn die er het meest van zouden genieten.

Met de citrustonen is het perfect voor warmere maanden zoals de lente of de zomer. Het is ook een publiekstrekker, dus verwacht veel complimenten. Geweldig om casual te dragen of naar clubs waar je aandacht wilt krijgen.

Vuist-Diesel-alleen-de-dappere-2

Over het merk Diesel

Dieselkleding is voor Italië wat Levi’s zijn voor de VS en is populair over de hele wereld. Dit is niet alleen een lijn van blauwe jeans, dit gaat allemaal over lifestyle en sinds de tijd dat ze halverwege de jaren ’80 op de modescene verschenen, hebben ze de wereld stormenderhand veroverd.

Onder leiding van Renzo Rosso heeft dit merk naam gemaakt als top trendsetters en mensen over de hele wereld kiezen dieselkleding en -geuren vanwege de edgy en jeugdige stijl.

diesel alleen de dappere beoordeling

Samenvatting

Hoewel je niet bepaald dapper hoeft te zijn om Deisel Only the Brave te dragen (het is niet bepaald baanbrekend), maakt het een opvallend statement en is het een zo lief populaire publiekstrekker.

Pin op Pinterest

diesel