Diptyque Olene Eau de Toilette

Diptyque Olene Eau de Toilette is een betoverende geur die je meeneemt naar een bloemrijke tuin vol met exotische bloemen. Deze parfum is perfect voor mensen die houden van de geur van bloemen en op zoek zijn naar een lichte en verfrissende geur. Met zijn delicate mix van bloemige noten en een vleugje citrus, is Diptyque Olene Eau de Toilette een parfum dat geschikt is voor zowel overdag als ’s avonds.

Productspecificaties

 • Naam: Diptyque Olene Eau de Toilette
 • Merk: Diptyque
 • Type: Eau de Toilette
 • Inhoud: 100 ml
 • Geurcategorie: Bloemig
 • Hoofdnoten: Witte jasmijn, narcis
 • Hartnoten: Wisteria, gardenia
 • Basisnoten: Benzoë, witte muskus

Parfumpiramide

Topnoten: De topnoten van Diptyque Olene Eau de Toilette zijn witte jasmijn en narcis. Deze zorgen voor een frisse en bloemige opening van het parfum.

Hartnoten: De hartnoten van deze parfum zijn wisteria en gardenia. Dit geeft de geur een zachte en vrouwelijke touch.

Basisnoten: De basisnoten van Diptyque Olene Eau de Toilette zijn benzoë en witte muskus. Deze zorgen voor een warme en sensuele ondertoon.

Geurindrukken

Diptyque Olene Eau de Toilette is een elegante en verfijnde geur die doet denken aan een prachtige bloementuin in volle bloei. De combinatie van witte jasmijn en narcis geeft het parfum een frisse en levendige opening, terwijl de wisteria en gardenia zorgen voor een vleugje zachtheid en vrouwelijkheid. De benzoë en witte muskus in de basisnoten geven de geur een warme en sensuele ondertoon, waardoor het perfect is voor zowel overdag als ’s avonds.

Voordelen

 • Verfrissende bloemige geur
 • Geschikt voor zowel overdag als ’s avonds
 • Elegante en verfijnde uitstraling
Lees ook:   Coach For Men Eau de Toilette

Nadelen

 • Misschien te bloemig voor sommige mensen
 • Iets duurder in vergelijking met andere parfums

Voor wie is dit?

Diptyque Olene Eau de Toilette is ideaal voor mensen die houden van de geur van bloemen en op zoek zijn naar een lichte en verfrissende geur. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en kan gedragen worden tijdens zowel formele gelegenheden als casual uitstapjes. Als je op zoek bent naar een parfum dat je meeneemt naar een bloemrijke tuin vol met exotische bloemen, dan is Diptyque Olene Eau de Toilette de perfecte keuze voor jou.

Parfumeur

Diptyque Olene Eau de Toilette is gecreëerd door de getalenteerde parfumeur Olivier Pescheux. Met zijn expertise en passie voor geuren heeft hij een betoverende en bloemige geur gecreëerd die de zintuigen prikkelt.

Meer over het merk

Diptyque is een luxe parfummerk dat bekend staat om zijn unieke en hoogwaardige geuren. Het merk werd opgericht in 1961 in Parijs en heeft sindsdien een grote schare fans over de hele wereld verzameld. Diptyque biedt een breed scala aan parfums, kaarsen en andere geurproducten die allemaal met de hand worden gemaakt en van de hoogste kwaliteit zijn.

Andere parfums

Naast Diptyque Olene Eau de Toilette biedt het merk ook andere prachtige geuren, zoals Tam Dao, Philosykos en Do Son. Elk van deze geuren heeft zijn eigen unieke karakter en is een ware traktatie voor de zintuigen.

Wat zit er in de doos?

 • 1 x Diptyque Olene Eau de Toilette 100 ml
 • 1 x Verpakking

Review

Ik heb Diptyque Olene Eau de Toilette persoonlijk getest en ik ben absoluut verliefd op deze geur. Het opent met een frisse en bloemige mix van witte jasmijn en narcis, waardoor je je meteen in een bloementuin waant. De hartnoten van wisteria en gardenia voegen een vleugje zachtheid toe, terwijl de basisnoten van benzoë en witte muskus de geur een warme en sensuele ondertoon geven. Het is een perfecte geur voor zowel overdag als ’s avonds, en blijft langdurig op de huid. Ik kan deze geur zeker aanbevelen aan iedereen die houdt van bloemige en verfrissende geuren.

Lees ook:   Oud Silk Mood by Maison Francis Kurkdjian kopen, review en aanbieding

Veelgestelde vragen

Wat is de concentratie van Diptyque Olene Eau de Toilette?

Diptyque Olene Eau de Toilette is een Eau de Toilette, wat betekent dat het een lichtere concentratie heeft dan een parfum. Het heeft echter nog steeds een goede geursterkte en blijft langdurig op de huid.

Hoe lang blijft de geur van Diptyque Olene Eau de Toilette op de huid?

De geur van Diptyque Olene Eau de Toilette blijft gemiddeld ongeveer 6-8 uur op de huid. Dit kan echter variëren afhankelijk van factoren zoals de individuele huidchemie en de omgevingstemperatuur.

Kan ik Diptyque Olene Eau de Toilette combineren met andere parfums?

Ja, je kunt Diptyque Olene Eau de Toilette combineren met andere parfums om je eigen unieke geur te creëren. Experimenteer met verschillende combinaties en ontdek jouw perfecte geurmix.

Conclusie

Diptyque Olene Eau de Toilette is een betoverende geur die je meeneemt naar een bloemrijke tuin vol met exotische bloemen. Met zijn lichte en verfrissende karakter is het de perfecte keuze voor mensen die houden van bloemige geuren. Met de combinatie van witte jasmijn, narcis, wisteria, gardenia, benzoë en witte muskus is deze geur een ware traktatie voor de zintuigen. Of je nu op zoek bent naar een geur voor overdag of ’s avonds, Diptyque Olene Eau de Toilette zal je zeker niet teleurstellen.