Dolce en Gabbana The One Beoordeeld: Klassiek, Vrouwelijk &Tijdloos

Dolce and Gabbana The One is een amberkleurige, bloemige geur. Het biedt een bloemrijke mix van perzik- en sinaasappelgeuren met hints van vanille en muskus voor een goed gecombineerde vrouwelijke geur.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Deze klassieke, moderne geur is perfect om de hele dag te dragen terwijl je overgaat van kantoor naar een avondje uit met je beste vrienden.

Dolce &Gabbana De Ene EDP

Shop op Sephora.com

Wie maakt Dolce en Gabbana The One?

Dolce and Gabbana The One werd in 2006 gelanceerd door de Zwitserse parfumeur Christine Nagel. Het bekende merk Dolce and Gabbana verkoopt The One in winkels en online.

Nagel creëerde The One om te doen denken aan de aandachttrekkende vrouw die hoofden draait op het moment dat ze de deur binnenloopt. Mensen willen haar zijn en ze willen naar haar ruiken.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Dolce &Gabbana Outlet |

Net als bij andere Dolce en Gabbana producten is deze geur een geur met karakter. Het is speciaal ontworpen voor “The One” die ervan geniet om het middelpunt van de aandacht te zijn.

Geurnoten

Dolce and Gabbana The One is voornamelijk fruitig met een ondertoon van vanille muskus. Het geeft meteen een frisse fruitgeur van mandarijnen en perziken af.

Je zult ook geuren van jasmijnlelie en fruit opmerken op een secundaire laag. De basis van Dolce en Gabbana The One is compleet met amber en muskus.

  • Pros: Milde, subtiele geur die geschikt is voor de meeste omgevingen. Het parfum is ook uniek genoeg om te dragen tijdens een speciaal avondje uit.
  • Tegens: De One kan duurder zijn dan andere parfums, maar een paar druppels gaan een lange weg.
  • Sillage: Lage sillage.
  • Levensduur: Duurt lang, meestal tussen de 4-6 uur.
  • Geurpotentie/ Geschikt voor: Langdurige slijtage, kantoor of een avondje uit.
  • Prijs: Duur, maar vereist niet zoveel.
Lees ook:   Parfums de Marly Habdan Eau de Parfum

Wie zou het willen

Dolce and Gabbana The One is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen genieten misschien niet van hoe fruitig of bloemig het parfum is wanneer het wordt gemengd met natuurlijke lichaamsgeuren.

Vrouwen die zichzelf op een verfijnde manier dragen, zullen genieten van Dolce en Gabbana The One. Deze geur is gemaakt voor de vrouw die een paar hoofden wil draaien op kantoor of bij een drankje na het werk.

Hoewel Dolce en Gabbana’s The One misschien iets duurder is dan andere parfumopties, kan het zes uur duren. De geur is krachtiger dan andere parfumkeuzes, maar het is niet te overweldigend, met een bloemige boventoon en amberkleurige ondertonen.

De geur van The One is ook tijdloos en klassiek, waardoor het ideaal is voor vrouwen die zijn opgegroeid en een verfijnder aroma willen dan wat je krijgt met zware bloemengeuren.

Wanneer draag je het?

Dolce and Gabbana The One is perfect voor de meeste omgevingen. De fruitige en bloemige hoofdakkoorden maken het geschikt voor gebruik in de ochtend of middag. De poederachtige vanille-ondertonen zijn ook geweldig voor nachtelijke slijtage.

Dit parfum is ook perfect voor speciale evenementen. Draag het naar het afstuderen van een familielid of het verlovingsfeest van een vriend.

De geur van Dolce en Gabbana The One is uniek genoeg om te dragen op uw speciale evenementen. Draag het op een date night en jij en je partner zullen uitkijken naar de verleidelijke bloementinten.

Waar te dragen

De sensuele, zachte geur van Dolce en Gabbana The One is perfect voor avondkleding. Draag het naar een avondje uit met vrienden of voor een date night. De sensuele, tijdloze geur is ideaal voor speciale evenementen, waaronder bruiloften of jubileumfeesten.

Lees ook:   Diptyque Do Son Eau de Parfum

Draag Dolce en Gabbana The One naar een dag op het werk wanneer je professioneel en stijlvol wilt overkomen. Het is ook licht en casual genoeg voor kantoorkleding.

Plons op een paar dabs voordat je met vrienden de stad in gaat. De geur is een geweldige manier om je stijlvolle stijl te laten zien zonder te sterk te zijn.

rondhangen met vrienden

Dolce en Gabbana The One zijn misschien niet voor mensen die de voorkeur geven aan een meer penetrante bloemengeur. Hoewel er zeker bloemige aanwijzingen zijn voor dit parfum, is het een balans van muskus-, amber-, bloemen- en fruitgeuren. Als gevolg hiervan is de geur mogelijk niet zo merkbaar totdat mensen dicht bij je komen.

Fernweh Editions Kaarsen

Als je echter iets sterks wilt op het moment dat je de kamer binnenkomt, is Dolce en Gabbana The One Gold misschien een betere keuze.

Verpakking en presentatie

De verpakking en presentatie van Dolce en Gabbana The One lijkt perfect op wat je in de fles vindt.

De verpakking is stijlvol en verfijnd. Het heeft een gouden bovenkant met een eenvoudig te draaien handvat. Het parfum zelf is verpakt in een glazen fles.

Dolce &Gabbana The One Parfum

Naast de klassieke verpakking staat ook de merknaam Dolce en Gabbana aan de voorkant.

De naam op de fles maakt het ook een fluitje van een cent voor uw partner om de Dolce Gabbana The One 50ml aan te vullen als verjaardags- of kerstcadeau.

Persoonlijke indrukken

Onze Dolce and Gabbana The One woman review is dat we er dol op zijn, maar het kan voor sommigen duur zijn.

Lees ook:   Chanel Gabrielle Essence Eau de Parfum

We houden van de stijlvolle geur met de Dolce en Gabbana The One intense sillage die je krijgt met andere parfums. De tijdloze Dolce en Gabbana glazen fles maakt het het perfecte cadeau voor een geliefde.

Hoewel Dolce en Gabbana The One duurder kunnen zijn dan andere parfumopties die vandaag beschikbaar zijn, zoals Dolce en Gabbana The One Grey, is de geur anders dan al het andere.

Een van de beste onderdelen van het Dolce and Gabbana The One parfum is dat het veelzijdig is en geschikt voor zowel dag- als nachtkleding. Hoewel we verwachten dat de meeste mensen er hun uitgaansparfum van maken, kun je het ook gebruiken voor dagelijks gebruik.

Fernweh Editions Kaarsen

Dolce &Gabbana De Ene EDP

Shop op Sephora.com

Voorstelling

Een van de beste onderdelen van het Dolce and Gabbana The One parfum is dat het veelzijdig is met behoud van een gevoel van professionaliteit en verfijning.

Je kunt ’s ochtends een beetje spetteren voor een passende geur. Voeg dan na werktijd een beetje meer toe om beter te genieten van de bloemige en fruitige geuren voor een avondje uit in de stad.