Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum

Welkom bij mijn blogpost over Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum. Als hoogwaardige parfumblogger spreek en schrijf ik vloeiend Nederlands en ik ben verheugd om je alles te vertellen over dit parfum. Lees verder voor een gedetailleerde beschrijving, productspecificaties, geurpiramide, indrukken, voor- en nadelen, doelgroep, informatie over de parfumeur, meer over het merk, inhoud van de verpakking, een review en een FAQ-sectie. Laten we beginnen!

Beschrijving

Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum is een heerlijk parfum voor mannen dat een intense en verleidelijke geur biedt. Het is de perfecte keuze voor de moderne man die zelfverzekerd en stijlvol is. Deze geur is gemaakt om de zintuigen te prikkelen en een blijvende indruk achter te laten.

Productspecificaties

 • Merk: Dolce & Gabbana
 • Parfumnaam: Intenso
 • Parfumtype: Eau de Parfum
 • Inhoud: 100 ml
 • Geurcategorie: Houtachtig
 • Geslacht: Mannen

Geurpiramide

De geur van Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum kan worden opgedeeld in drie verschillende noten: topnoten, middelnoten en basisnoten.

Topnoten

De topnoten van dit parfum zijn verfrissend en prikkelend. Ze zorgen voor een energieke en levendige start van de geurervaring. Enkele van de topnoten in Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum zijn aquatische noten, basilicum, en geranium.

Middelnoten

De middelnoten van dit parfum voegen diepte en complexiteit toe aan de geur. Ze komen naar voren nadat de topnoten zijn vervaagd en blijven langdurig aanwezig. Enkele van de middelnoten in Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum zijn lavendel, tabak en hooi.

Basisnoten

De basisnoten vormen de stevige basis van de geur. Ze zijn meestal rijk en warm, en ze blijven lang aanwezig op de huid. Enkele van de basisnoten in Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum zijn sandelhout, cipressen en labdanum.

Lees ook:   Sensai Eye Shadow Brush

Geurindrukken

Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum creëert een onweerstaanbare geurervaring. Het opent met een frisse en aquatische sensatie, gevolgd door een mix van kruidige en houtachtige tonen. De geur eindigt met een warme en sensuele basis die een blijvende indruk achterlaat. Het is een geur die geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Voordelen

 • Intense en verleidelijke geur
 • Langdurige werking
 • Geschikt voor verschillende gelegenheden
 • Stijlvolle en luxe verpakking

Nadelen

 • Kan te sterk zijn voor mensen die de voorkeur geven aan subtiele geuren
 • Iets aan de prijzige kant

Voor wie is dit parfum?

Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum is ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een krachtige en verleidelijke geur. Het is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Dit parfum past perfect bij de moderne man die zelfverzekerd en stijlvol is.

Parfumeur

Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum is gemaakt door de getalenteerde parfumeur Olivier Polge. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe en meeslepende geuren te creëren.

Meer over het merk

Dolce & Gabbana is een toonaangevend Italiaans modehuis dat wereldwijd bekend staat om zijn luxe en verfijnde stijl. Het merk is opgericht in 1985 door de Italiaanse ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Naast parfums biedt Dolce & Gabbana ook kleding, accessoires en andere luxeproducten aan.

Enkele andere populaire parfums van Dolce & Gabbana zijn:

 1. Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette
 2. Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum
 3. Dolce & Gabbana Pour Homme Eau de Toilette
Lees ook:   Aveda Nutriplenish Leave-in conditioner

Wat zit er in de doos?

Als je Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum aanschaft, ontvang je een stijlvolle en luxe verpakking. In de doos vind je een flacon van 100 ml van het parfum. De verpakking reflecteert de elegantie en verfijning van het merk Dolce & Gabbana.

Review

Ik heb Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum persoonlijk uitgeprobeerd en ik was onder de indruk van de intense en verleidelijke geur. De geur opent met een frisse sensatie die al snel overgaat in een warme en houtachtige mix. Het parfum blijft langdurig aanwezig en heeft een goede projectie. Het is een geur die geschikt is voor verschillende gelegenheden en die de drager een gevoel van zelfvertrouwen en stijl geeft.

FAQ

1. Hoelang blijft Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum ruiken?

Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum heeft een langdurige werking en blijft tot wel 8 uur op de huid ruiken.

2. Kan ik Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum cadeau doen?

Absoluut! Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum is een prachtig cadeau voor de moderne man. De stijlvolle verpakking en de intense geur maken het een perfect geschenk.

3. Is Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum is geschikt voor dagelijks gebruik. Het kan echter ook gedragen worden bij speciale gelegenheden.

Conclusie

Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum is een must-have voor mannen die op zoek zijn naar een intense en verleidelijke geur. Het biedt een langdurige werking en een onweerstaanbare geurervaring. De stijlvolle verpakking en de reputatie van het merk Dolce & Gabbana maken dit parfum een luxe keuze. Of je het nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft, Dolce & Gabbana Intenso Eau de Parfum zal zeker indruk maken.

Lees ook:   Origins Mega-Mushroom Relief & Resilience Soothing Treatment Lotion