Dsquared² Wood for her Eau de Toilette

Dsquared² Wood for her Eau de Toilette is een heerlijke geur die perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar een unieke en verfijnde parfum. Deze geur is geïnspireerd door de natuur en heeft een warme en houtachtige geur die de zintuigen prikkelt.

Productspecificaties

  • Merk: Dsquared²
  • Geur: Houtachtig
  • Inhoud: 100 ml
  • Type: Eau de Toilette

Parfumpiramide

Deze parfum heeft een complexe samenstelling van verschillende geurnoten, die in drie lagen worden weergegeven:

Topnoten

– Mandarijn

– Framboos

– Lelietje-van-dalen

Middelnoten

– Magnolia

– Osmanthus

– Jasmijn

Basisnoten

– Cederhout

– Ambroxan

– Muskus

Geurindruk

Dsquared² Wood for her Eau de Toilette heeft een warme en sensuele geur. De topnoten van mandarijn, framboos en lelietje-van-dalen zorgen voor een frisse en fruitige opening. Daarna ontvouwen zich de middelnoten van magnolia, osmanthus en jasmijn, die voor een bloemige en vrouwelijke touch zorgen. De basisnoten van cederhout, ambroxan en muskus geven de geur een intense en houtachtige finish.

Voordelen

  • Unieke en verfijnde geur
  • Langdurige geurbeleving
  • Stijlvolle verpakking

Nadelen

  • De geur kan voor sommige mensen te intens zijn
  • De prijs is aan de hogere kant

Voor wie is dit?

Dsquared² Wood for her Eau de Toilette is ideaal voor vrouwen die houden van een warme en houtachtige geur. Het is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Deze geur is perfect voor vrouwen die een unieke en verfijnde parfum willen dragen.

Parfumeur

Deze geur is gemaakt door parfumeur Marie Salamagne. Ze heeft samengewerkt met Dsquared² om een unieke geur te creëren die perfect past bij de visie van het merk.

Lees ook:   Biotherm Homme T-pur Purifying Cleanser

Meer over het merk

Dsquared² is een luxe modehuis dat in 1995 is opgericht door de Canadese tweelingbroers Dean en Dan Caten. Het merk staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Naast parfums biedt Dsquared² ook kleding, accessoires en schoenen aan.

Enkele andere populaire parfums van Dsquared² zijn Dsquared² Wood for him Eau de Toilette en Dsquared² Potion Eau de Parfum.

Wat zit er in de verpakking?

De verpakking van Dsquared² Wood for her Eau de Toilette bevat een 100 ml flacon van de geur. De flacon heeft een stijlvol ontwerp met houten accenten die perfect passen bij de natuurlijke en houtachtige geur.

Review

Ik heb de kans gehad om Dsquared² Wood for her Eau de Toilette uit te proberen en ik ben absoluut verliefd geworden op de geur. De combinatie van fruitige, bloemige en houtachtige noten zorgt voor een unieke en verfijnde geurbeleving. De geur blijft langdurig aanwezig en ik krijg regelmatig complimenten wanneer ik deze parfum draag. De verpakking is ook erg elegant en past perfect bij de geur. Ik zou deze parfum zeker aanraden aan vrouwen die op zoek zijn naar iets speciaals.

FAQ

Wat is het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum?

Eau de Toilette heeft over het algemeen een lagere concentratie geurbestanddelen dan Eau de Parfum. Hierdoor is de geur van Eau de Toilette vaak iets lichter en minder intens dan die van Eau de Parfum. Eau de Toilette is ideaal voor dagelijks gebruik, terwijl Eau de Parfum meer geschikt is voor speciale gelegenheden.

Lees ook:   Davidoff Cool Water Aquaman Eau de Toilette Limited edition

Hoe lang blijft de geur van Dsquared² Wood for her Eau de Toilette aanwezig?

De geur van Dsquared² Wood for her Eau de Toilette blijft gemiddeld zo’n 6 tot 8 uur aanwezig op de huid. De exacte duur kan echter variëren, afhankelijk van factoren zoals de pH-waarde van de huid en de activiteiten die je onderneemt.

Conclusie

Dsquared² Wood for her Eau de Toilette is een heerlijke geur die perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar iets unieks en verfijnds. De warme en houtachtige geur zorgt voor een onvergetelijke geurbeleving. De geur blijft langdurig aanwezig en de stijlvolle verpakking maakt het plaatje compleet. Ik raad deze parfum zeker aan aan vrouwen die houden van een bijzondere geur.