Wide Society is een nieuw Frans parfummerk, dat het om vele redenen verdient om bekend te staan. Achter dit merk zitten drie reisliefhebbers, die al samenwerkten voor het Franse Haute Parfumerie-merk The Different Company.

Het gaat om Luc Gabriel als oprichter van Wide Society en Emilie Coppermann en Alexandra Monet als parfumeurs van dit merk.

Dus, wat moet je weten over Wide Society?

Verantwoordelijkheid en bewustzijn

Wide Society maakt de parfums op basis van 100% biologische alcohol en natuurlijke grondstoffen. Ze gebruiken alleen recyclebaar aluminium, glas, katoen, karton om stijlvolle en handige flessen en verpakkingen te maken. Helemaal geen plastic.

Hun flessen zijn hervulbaar en ze hebben een fijne handgemaakte zeefdruk.

Wide Society is een voorbeeld van hoe je geweldige geuren kunt creëren met een verfijnd ontwerp en zonder milieuschade.

Reisconcept

Omdat de makers van Wide Society geobsedeerd zijn door reizen, bieden ze hun parfums aan in 3 formaten, die erg praktisch zijn voor korte en lange reizen.

Als u kiest De Escapade formaat, krijg je 3 flessen van een geur van 10 ml (0,35 Fl. Oz.) in een mooie katoenen hoes. De Weekender formaat biedt u 6 flessen van 10ml (0,35 Fl. Oz.) van gekozen parfum in de katoenen behuizing en ook linnen zakje en trechter. De Backpacker is 100 ml (3,3 Fl. Oz.) fles van de gekozen geur.

Het linnen etui, de trechter, de pomp en de dop zijn inbegrepen. U kunt deze fles gebruiken om uw reisflessen bij te vullen of als een normale geur.

Wide Society Parfums

De lijn van dit merk bestaat uit 6 prachtige unisex Absolus de Parfum. Dit zijn meer geconcentreerde en intensere geuren.

Lees ook:   Geur review van Alter Sammarco Parfums

De duurzaamheid van deze parfums is erg goed en je zult zeker iets vinden dat je aanspreekt.

Acqua Travelis is een perfecte geur voor lichte en verfrissende parfumliefhebbers. Deze geur geeft je een dosis energie en maakt je humeur meteen beter.

De noten zijn: Munt, Verbena, Bergamot en Fresh Infusions.

Onzeker is een zeer mooi en bedwelmend leerachtig parfum dat indruk op je zal maken en je een gevoel van vreugde en feest zal geven.

De noten zijn: Rum, Chili, Berkenhout, Vanille, Saffraan en Leer.

Klik hier om mijn volledige geurrecensie van Up in the Air Wide Society te lezen

Teken des tijds heeft een zeer gezellige en dicht bij de huid geur, die u een sfeer van thuis en stuk zal geven.

De noten zijn: Grapefruit, Salie, Kasjmierhout, Libanoncederhout, Amber, Wierook en Muskus.

Nubes is een poederachtig, omhullend en een beetje mysterieus parfum, geïnspireerd door het visioen van de trein naar de wolken.

De noten zijn: Angelic Roots, Bergamot, Violet, Iris, Cyclamen, Vetiver, Mirre, Musk.

Suite # 6 heeft een ontspannende maar tegelijkertijd zeer intrigerende geur. Het is een diepe en sensuele geur voor de meest memorabele nacht in uw suite.

De noten zijn: Nashi Peer, Hazel Tree Leaves, Sambac Jasmine, Heliotrope Benzoin, Sandelhout en Vanille.

Nachttrein is nog een sensueel en zeer aantrekkelijk parfum van Wide Society. Het heeft een zeer elegante bloemengeur met een vleugje klassiek.

De noten zijn: Rose Absolute, Rose Essence, Sambac Jasmine en Patchouli en Musk.

Het was mijn post over Wide Society, het parfummerk dat zeer gedenkwaardige en interessante geuren creëert, in de stijlvolle en handige reisflessen en met een geweldige positie ten opzichte van onze omgeving.

Lees ook:   Jean Paul Gaultier Classique Bodylotion

Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.