Een woestijn lijkt de rustigste plek op deze planeet te zijn. De plek waar de stilte alleen wordt verstoord door de gedachten in je geest die in zo’n sereniteit duidelijker worden en hun chaotische stroom verliezen.

In deze meditatieve stilte voel je de eenheid met alles om je heen, terwijl antwoorden op de belangrijkste vragen duidelijker worden.

Maar wat als je deze gemoedstoestand op elk moment zou kunnen bereiken zonder zelfs maar naar de woestijn te gaan?

Vandaag review ik Larmes du Desert Atelier des Ors, een voortreffelijk en diep meditatief parfum dat je naar de verre en daardoor zo verleidelijke woestijn brengt.

De woestijn van je ziel.

En als je klaar bent om je natuur te verkennen en deze zoete verbinding met het universum te voelen, laten we dan beginnen aan onze geparfumeerde reis naar de diepten van de ziel.

Sluit gewoon je ogen en kalmeer je gedachten, ontspan het lichaam en de geest.

En laat je parfumdirigent alles voor je doen…

Review van Larmes du Desert Atelier des Ors

Larmes du Desert opent met een omhullend trio van wierook, Elemi en cipres dat ons onmiddellijk naar de eerste fase van onze meditatie brengt.

De geur van wierook, die sinds de oudheid werd gebruikt om het ontzag en mysterie te ervaren en voorbij de grenzen van de geest te komen, geeft dit parfum zijn dichte en diepe aroma.

Op zijn beurt brengt cipres zijn rijke houtachtige geur met enkele rokerige en kruidige nuances, terwijl de noot van Elemi de heerlijke citroenaccenten toevoegt.

Stel je voor dat je geest gevuld is met een bleke en warme wolk van de aromatische rook die elke gedachte in je hoofd omhult en sneller laat verdwijnen.

Lees ook:   Azzaro Chrome Legend Eau de Toilette

Wanneer de rook eindelijk is opgetrokken, zul je verrast zijn door de helderheid van je geest en klaar zijn om verder te gaan naar de diepten van je ziel en het hart van Larmes du Desert.

Hier geeft een expressief houtachtig-aards akkoord met guaiachout, patchouli en cederhout je de kracht om je verborgen angsten en verlangens onder ogen te zien en begeleidt je naar de volgende fase.

Want is het niet het primaire doel van deze reis om de grenzen van onze natuur te verkennen?

Of beter gezegd, onze onbegrensde natuur?

Hoe dichter we bij dit moment zijn, hoe zachter en warmer Larmes du Desert wordt, en de heerlijke zoetheid van de eenheid met de universele stroom verschijnt.

Review van Larmes du Desert Atelier des Ors

En wat anders, anders dan een mystieke mengeling van mirre en benzoë, zou ons deze etherische zoetheid kunnen bieden die eindelijk de deur naar de ziel opent?

Deze diepe en verleidelijke noten geven Larmes du Desert hun bedwelmende oosterse klank, en het weelderige balsamicokarakter geaccentueerd met wat lichte citrustonen.

Maar wat staat je te wachten achter de gekoesterde deur?

Het antwoord is simpel: de woestijn van je ziel.

Een plek waar je je, ondanks de stilte en imaginaire leegte, thuis en veilig voelt, en waar je begrijpt dat al je vragen worden vervangen door bewustwording.

Het lijkt erop dat je hier alleen bent.

Maar kun je je echt eenzaam voelen als je deel uitmaakt van het universum, deel uitmaakt van een geheel?

Kun je je echt eenzaam voelen als je vervuld bent van liefde, als je de liefde zelf bent?

Lees ook:   Shiseido Eyelash Curler

Je bent hier en daar tegelijk. Je bent overal en je bent alles.

Review van Larmes du Desert Atelier des Ors

Terwijl de geur van het parfum vervaagt, waardoor we een zoete balsamico-nasmaak krijgen, moeten we terugkomen van onze fascinerende reis naar de woestijn.

De woestijn die in feite de mooiste oase ter wereld is waar alles mogelijk is.

We kennen allemaal het gevoel van verdriet wanneer iets goeds tot een einde komt, maar ik kan je verzekeren dat het beste deel nog moet komen.

En trouwens, je kunt op elk moment op een nieuw avontuur gaan, om de andere grenzen van je eindeloze ziel te verkennen.

Je hoeft alleen maar contact op te nemen met je parfumdirigent Larmes du Desert.

En zelfs als de naam van dit parfum wordt vertaald als “Tranen van de woestijn”, beloof ik je dat het de tranen van vreugde en openbaring zullen zijn.

De betoverende houtachtig-balsamico tranen van de woestijn diep in de ziel verborgen, waar niemand binnen mocht, behalve jij.

Notities: Wierook, Elemi, Cipres, Patchouli, Cederhout, Guaiac Hout, Citrusvruchten, Mirre, Benzoë.

Als het een plek was, zou het een rustige woestijn zijn.

Als het een c wasolor, het zou zachtbruin met grijs zijn.

Als het één woord was, dan zou het de stilte zijn.

P.S. Ik denk dat we met het moderne tempo van het leven allemaal keer op keer naar de woestijn moeten gaan om de harmonie in en om ons heen te vinden. En het maakt niet uit of deze woestijn echt of denkbeeldig is. Het kan zelfs een parfum zijn dat je alleen voor jezelf draagt en waar je in totale stilte van kunt genieten.

Lees ook:   Benefit Goof Proof Eyebrow Pencil

“De woestijn neemt onze dromen van ons weg en ze keren niet altijd terug. Dat weten we en we zijn eraan gewend. Wie niet terugkeert, wordt een deel van de wolken, een deel van de dieren die zich verstoppen in de ravijnen en van het water dat komt. van de aarde. Ze worden onderdeel van alles… Zij worden de Ziel van de Wereld.”

Paolo Coelho, De Alchemist

Het was mijn parfum review van Larmes du Desert Atelier des Ors. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.