Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette

Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette is een uniek en intrigerend parfum dat de zintuigen prikkelt. Dit parfum is gemaakt door het merk Escentric Molecules, een bekende naam in de wereld van luxe parfums. Met Escentric 01 hebben ze een geur gecreëerd die zowel verleidelijk als verfijnd is.

Productspecificaties

– Merk: Escentric Molecules

– Parfumnaam: Escentric 01 Eau de Toilette

– Inhoud: 100 ml

– Geurcategorie: Houtachtig

– Geslacht: Unisex

– Geurconcentratie: Eau de Toilette

– Type dispenser: Spray

– Verpakkingsvorm: Fles

– Hoofdingrediënten: Iso E Super, Pink Pepper, Lime Peel, Orris, Musk

Parfumpiramide

Topnoten

De topnoten van Escentric 01 Eau de Toilette bestaan uit een combinatie van roze peper en limoenschil. Deze frisse en pittige geurnoten openen het parfum op een energieke en levendige manier.

Middelnoten

In het hart van Escentric 01 vinden we de middelnoten van iris en muskus. Deze ingrediënten voegen een zachte en bloemige nuance toe aan het parfum, waardoor het een vrouwelijk en verfijnd karakter krijgt.

Basisnoten

De basisnoten van Escentric 01 bestaan voornamelijk uit Iso E Super, een synthetisch molecuul dat bekend staat om zijn houtachtige en sensuele geur. Dit zorgt voor een warme en mysterieuze basis die het parfum compleet maakt.

Geurindrukken

Escentric 01 Eau de Toilette heeft een unieke geur die zowel intrigerend als verleidelijk is. De frisse topnoten van roze peper en limoenschil zorgen voor een energieke start, terwijl de bloemige middelnoten van iris en muskus een vrouwelijke en verfijnde touch toevoegen. De warme basisnoten van Iso E Super creëren een sensuele en mysterieuze sfeer die lang op de huid blijft hangen. Dit parfum is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en onderscheidende geurervaring.

Lees ook:   Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Wood & Wood Eau de Parfum

Voordelen

– Unieke en intrigerende geur

– Verleidelijk en verfijnd

– Langdurige geur

– Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Nadelen

– Niet geschikt voor mensen die van lichte en frisse geuren houden

– Kan overweldigend zijn voor mensen die gevoelig zijn voor sterke parfums

Voor wie is dit parfum?

Escentric 01 Eau de Toilette is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een unieke en intrigerende geur. Het is ideaal voor mensen die graag de aandacht trekken en zich willen onderscheiden van de massa. Dit parfum is perfect voor zowel overdag als ’s avonds en kan het hele jaar door gedragen worden.

Parfumeur

Escentric 01 Eau de Toilette is gemaakt door de bekende parfumeur Geza Schoen. Hij staat bekend om zijn innovatieve en unieke benadering van geurcomposities. Met Escentric 01 heeft hij een geur gecreëerd die de zintuigen prikkelt en een blijvende indruk achterlaat.

Meer over het merk

Escentric Molecules is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn unieke en onderscheidende parfums. Ze hebben een breed scala aan geuren die zijn ontworpen om de individualiteit van elke persoon te benadrukken. Naast Escentric 01 hebben ze ook andere populaire parfums zoals Escentric 02 en Escentric 03.

Wat zit er in de doos?

– Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette (100 ml)

– Informatieboekje

Review

Ik heb onlangs Escentric 01 Eau de Toilette geprobeerd en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van deze geur. De combinatie van roze peper en limoenschil in de topnoten geeft het parfum een verfrissende en energieke start. De middelnoten van iris en muskus voegen een zachte en bloemige touch toe, waardoor het parfum een vrouwelijke en verfijnde uitstraling krijgt. De warme basisnoten van Iso E Super creëren een sensuele en mysterieuze sfeer die lang op de huid blijft hangen. Ik vind deze geur perfect voor zowel overdag als ’s avonds, en het heeft zeker de aandacht getrokken van mensen om me heen. Het enige nadeel is dat het misschien iets te sterk is voor mensen die gevoelig zijn voor sterke parfums, dus ik zou aanraden om het voorzichtig te doseren. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met Escentric 01 en zou ik het zeker aanbevelen aan anderen.

Lees ook:   Tom Ford Costa Azzurra Eau de Parfum

Veelgestelde vragen

1. Hoe lang blijft Escentric 01 Eau de Toilette op de huid?

Escentric 01 Eau de Toilette heeft een langdurige geur die tot wel 8 uur op de huid kan blijven hangen. De warme basisnoten zorgen ervoor dat de geur geleidelijk vervaagt, maar nog steeds aanwezig is.

2. Is Escentric 01 geschikt voor mannen en vrouwen?

Ja, Escentric 01 Eau de Toilette is uniseks en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. De geur heeft een intrigerend en verleidelijk karakter dat geschikt is voor iedereen.

3. Kan Escentric 01 het hele jaar door gedragen worden?

Ja, Escentric 01 Eau de Toilette kan het hele jaar door gedragen worden. De geur is veelzijdig en past goed bij zowel warme als koude seizoenen.

Conclusie

Escentric Molecules Escentric 01 Eau de Toilette is een unieke en intrigerende geur die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken. Met zijn verfrissende topnoten, bloemige middelnoten en warme basisnoten creëert dit parfum een onderscheidende en blijvende indruk. Het is perfect voor mensen die graag de aandacht trekken en zich willen onderscheiden van de massa. Ik ben zeer tevreden met Escentric 01 en zou het zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een unieke geurervaring.