Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette


Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette


Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette

Welkom bij mijn blog! Vandaag wil ik graag de Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette met je bespreken. Deze parfum is een unieke combinatie van de elegante geur van iris en de mysterieuze aantrekkingskracht van Molecule 01. Laten we eens kijken naar de productspecificaties, de geurpiramide, de indrukken, de voor- en nadelen, en nog veel meer.

Productspecificaties

 • Merk: Escentric Molecules
 • Geur: Molecule 01 + Iris
 • Producttype: Eau de Toilette
 • Inhoud: 100 ml
 • Verkrijgbaarheid: Online en bij geselecteerde parfumerieën

Geurpiramide

Topnoten

De topnoten van Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette zijn fris en sprankelend. Ze zorgen voor een verkwikkende opening van de geur en bevatten citrusachtige tonen die de zintuigen prikkelen.

Middelnoten

De middelnoten van deze parfum zijn gevuld met de elegante geur van iris. De irisbloem voegt een vleugje poederige zoetheid toe aan de geur, waardoor een verfijnde en vrouwelijke sfeer ontstaat.

Basisnoten

De basisnoten van Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette zijn warm en sensueel. Ze bevatten houtachtige en muskusachtige tonen die de geur een verleidelijke en mysterieuze dimensie geven.

Geurindrukken

De geur van Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette kan het best worden omschreven als verfijnd, intrigerend en tijdloos. De combinatie van iris en Molecule 01 zorgt voor een unieke geurervaring die zowel elegant als mysterieus is. Het is een geur die perfect geschikt is voor zowel overdag als ’s avonds en kan gedragen worden bij elke gelegenheid.

Lees ook:   Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia Eau de Toilette

Voordelen

 • Unieke combinatie van iris en Molecule 01
 • Verfijnde en intrigerende geur
 • Geschikt voor elke gelegenheid
 • Langdurige geur
 • Mooie verpakking

Nadelen

 • Prijs kan hoog zijn voor sommige mensen
 • Kan te sterk zijn voor mensen die de voorkeur geven aan subtiele geuren

Voor wie is dit?

Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette is geschikt voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een unieke en intrigerende geur. Het is perfect voor mensen die houden van de elegante geur van iris en de mysterieuze aantrekkingskracht van Molecule 01. Deze parfum kan gedragen worden bij elke gelegenheid en is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds.

Parfumeur

De parfumeur achter Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette is Geza Schoen. Geza Schoen is een bekende parfumeur die bekend staat om zijn unieke en vernieuwende geuren. Hij heeft samengewerkt met verschillende bekende merken en zijn creaties worden wereldwijd gewaardeerd.

Meer over het merk

Escentric Molecules is een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en unieke parfums. Ze geloven in de kracht van moleculen en creëren geuren die op een andere manier werken dan traditionele parfums. Naast Molecule 01 + Iris hebben ze ook andere geuren in hun assortiment, zoals Molecule 02, Molecule 03 en Molecule 04.

Wat zit er in de doos?

 • Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette (100 ml)
 • Verpakking van hoge kwaliteit
 • Gebruiksaanwijzing

Review

Ik heb Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette persoonlijk getest en ik ben onder de indruk van de unieke geur. De combinatie van iris en Molecule 01 zorgt voor een verfijnde en intrigerende geur die langdurig aanwezig blijft. De parfum is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan gedragen worden bij elke gelegenheid. De verpakking is ook van hoge kwaliteit, wat een extra luxe gevoel geeft. Het enige nadeel is dat de prijs wat aan de hoge kant kan zijn voor sommige mensen, maar de kwaliteit van de geur maakt het de moeite waard.

Lees ook:   Hermès Twilly D'Hermès Eau Ginger Eau de Parfum

FAQ

1. Hoelang blijft de geur van Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette aanwezig?

De geur van Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette blijft langdurig aanwezig. Het kan tot wel 8 uur op de huid blijven zitten, afhankelijk van de individuele huidchemie.

2. Is Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette geschikt voor mannen en vrouwen?

Ja, Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is een uniseks geur die gedragen kan worden door iedereen die houdt van de elegante geur van iris en de mysterieuze aantrekkingskracht van Molecule 01.

Conclusie

Escentric Molecules Molecule 01 + Iris Eau de Toilette is een unieke en intrigerende geur die de elegantie van iris combineert met de mysterieuze aantrekkingskracht van Molecule 01. Het is een verfijnde geur die geschikt is voor elke gelegenheid. Met zijn langdurige geur en mooie verpakking is het een parfum dat zeker de moeite waard is om uit te proberen.