Essentials kopen voor een parfumkit

Je bent zeker naar een warenhuis geweest om je te wagen aan de parfumselecties. Elk parfum, uniek in zijn eigen geur, en perfect verpakt en biedt een aantrekkingskracht voor de consument. Maar is die aantrekkingskracht genoeg om soms honderden dollars uit te geven voor je favoriete geur? Deze parfumfabrikanten zijn zeker geen raketwetenschappers en het maken van je eigen parfum kan een goedkope en lonende ervaring zijn.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Ten eerste heb je je eigen parfummaakset nodig. Natuurlijk heeft de detailhandel hier ook over nagedacht en kun je bij sommige online winkels verschillende soorten parfumkits vinden voor slechts $ 30. Voor degenen die dit een beetje te steil vinden, kunt u uw eigen aangepaste kit maken voor nog minder.

Parfums worden gemaakt met water, alcohol en de oliën. Eenvoudig. Proef je geparfumeerde oliën echter eerst in de winkel om er zeker van te zijn dat ze precies zijn wat je wilt. Nu je de ingrediënten hebt, heb je ook een paar medicijndruppels en plastic flessen nodig voor het eindproduct. Tot slot heb je een handige tas of tas nodig om al je spullen bij elkaar te houden. Je kunt van alles gebruiken, van een kleine gereedschapskist tot een oude handtas die je misschien al in huis hebt liggen. Sommige parfumhobbyisten volgen lessen over het maken van parfums en het hebben van een tas maakt reizen gemakkelijker.

Lees ook:   Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo Wenkbrauwpoeder

Je zult snel merken dat de geuren die beschikbaar zijn voor het maken van parfums vaak hetzelfde zijn voor aromatherapieproducten. Lavendel is vooral populair in zowel parfums als aromatherapiekaarsen vanwege de anxiolytische effecten. Na een paar trial and error ervaringen in het maken van parfums, vind je al snel de perfecte combinaties voor de geuren die jouw voorkeur hebben. Misschien kom je zelfs met een volledig originele geur die nog niet op de markt is gekomen!

Het bewaren van je parfum is essentieel om de kwaliteit te behouden. Een amberkleurige glazen fles, of zelfs kobaltblauw, is het beste om blootstelling aan zonlicht tot een minimum te beperken. Geef monsters van je beste geuren aan je vrienden en familie. Hun opmerkingen zullen u helpen uw geuren en mixen te verbeteren.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Als je eenmaal het gevoel hebt dat je meer grip hebt op parfumeren, kan dit zelfs een ondernemend zakelijk avontuur worden. Natuurlijk heb je nogal wat meer nodig dan alleen je eerste parfummaakkit, dus sla die essentiële oliën en andere materialen in die je nodig hebt. Een ander idee om extra geld te verdienen is door je eigen parfumkits te maken die je kunt kopen. Het vinden van de beste deals van leveranciers is de sleutel, dus de winstmarge is het grootst.

Essentials kopen voor een parfumkit

Door een eenvoudige parfummaakkit zou je de deuren kunnen openen naar een geheel nieuwe zakelijke kans. Het is volledig aan de parfummaker of dit een hobby of een bedrijf aan huis moet blijven. Zelfs als je geen scheikundediploma hebt zoals sommige van de hoofdklassers, kun je nog steeds parfum vanuit huis maken met een enorme korting op de winkelprijzen.

Lees ook:   Reuzel Matte Texture Powder