Estee Lauder Sensuous Review: klassiek vrouwenparfum

Sensuous parfum van Estee Lauder werd gelanceerd in 2008 en het is een unieke, verleidelijke geur voor de klassieke vrouw. Dit is niet je frisse, krachtige geur.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Sensueel parfum is een genot in contrasten en is een zachte, zachte vrouw, vandaar de naam. In klassieke Estee Lauder-stijl is dit een geur die de tand des tijds zal doorstaan en niet het slachtoffer wordt van de trends.

Estee Lauder Sensuous is klassiek en stijlvol

Ben je benieuwd welke geuren er achter deze geur zitten? Wat dacht je van een sexy basis van honing en sandelhout afgerond met middennoten van gerookt hout en topnoten van zwarte peper en ylang ylang voor een heerlijk sexy, smeulende geur die zoet en kruidig tegelijk is?

Als je niet zeker bent van een geur, kun je elk parfum proberen waarin je geïnteresseerd bent door een voorbeeld van je nieuwe parfumkeuze te krijgen.

Je kunt dit vaak doen door te stoppen bij je favoriete geurwinkel en een monster aan te vragen van de geur waarin je geïnteresseerd bent of je kunt online een monster kopen. Zo kun je met je chemie een idee krijgen van hoe de geur bij jou ruikt.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Zorg ervoor dat je noteert hoe lang de geur aanhoudt en ruik het op verschillende momenten van de dag om te zien hoe je het lekker vindt. Met parfums als Estee Lauder Sensuous kun je meestal geen verkeerde keuze maken.

Lees ook:   Sergio Tacchini Eau de Toilette

Sensuous Perfume van Estee Lauder is heerlijk en klassiek en eentje die je graag in je collectie zou willen hebben. Misschien vindt u ook dat u geld kunt besparen door het testerparfum te kopen, dat niet in de chique verpakking zit.

Een online parfumwinkel heeft deze te koop. Houd deze dus in de gaten als je ook geïnteresseerd bent in een nieuwe geur. Wanneer je een geur kiest waar je van houdt, is het geen slecht idee om te overwegen om de geur in lagen te “leggen” bij koud weer.

Met andere woorden, overweeg om de body wash en lotion te gebruiken voordat u de geur gebruikt voor langdurigere resultaten. Plus wat een luxe om te baden in een heerlijke geur.

Estee Lauder Sensuous

Sensuous parfum van Estee Lauder is een geur die je altijd kunt dragen, je kunt het ook dragen, ongeacht het seizoen. Vergeet niet dat de manier waarop je je parfum draagt echt een verschil maakt in hoe lang het meegaat en hoe goed het zal ruiken.

Parfum gaat veel langer mee in de zomer, dus wees voorzichtig met hoeveel je aanbrengt en onthoud dat geur stijgt, dus als je het de hele dag draagt, overweeg dan om het aan te brengen op de achterkant van de knieën en de polsen, maar als je je geur ’s avonds gaat dragen, overweeg dan om je Sensuous parfum van Estee Lauder ook op de sensuele delen van het lichaam aan te brengen … dus vergeet de nek niet voor het beste resultaat.