Fanola No Yellow Blondeerpoeder

Fanola No Yellow Blondeerpoeder is een hoogwaardige haarbleekpoeder die speciaal is ontwikkeld om blond haar te verhelderen en ongewenste gele tinten te neutraliseren. Dit product is perfect voor diegenen die streven naar een koele, asblonde haarkleur. Het is een favoriet onder professionele kappers en thuisgebruikers vanwege de effectieve resultaten die het biedt.

Productspecificaties

– Merk: Fanola

– Producttype: Blondeerpoeder

– Inhoud: 500 gram

– Verpakking: Plastic pot

– Kleur: Wit

– Geur: Neutraal

Parfum Piramide

– Topnoten: Bergamot, Citrusvruchten

– Hartnoten: Jasmijn, Roos

– Basisnoten: Sandelhout, Muskus

Geurindrukken

Fanola No Yellow Blondeerpoeder heeft een verfrissende geur met topnoten van bergamot en citrusvruchten. Het hart van de geur wordt gedomineerd door bloemige tonen van jasmijn en roos. De basisnoten van sandelhout en muskus zorgen voor een warme en sensuele finish.

Voordelen

– Effectieve verheldering van blond haar

– Neutraliseert ongewenste gele tinten

– Professionele kwaliteit

– Makkelijk in gebruik

– Langdurig resultaat

Nadelen

– Kan de hoofdhuid irriteren bij gevoelige personen

– Vereist kennis en ervaring om het product correct te gebruiken

Voor wie is dit product?

Fanola No Yellow Blondeerpoeder is geschikt voor iedereen die blond haar heeft en graag een koele, asblonde haarkleur wil bereiken. Dit product is zowel geschikt voor professionele kappers als voor thuisgebruikers.

Parfumeur

De parfumeur achter Fanola No Yellow Blondeerpoeder is niet bekend. Het product is ontwikkeld door het merk Fanola, dat bekend staat om zijn hoogwaardige haarverzorgingsproducten.

Meer over het merk

Fanola is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in haarverzorgingsproducten. Het merk heeft een breed scala aan producten, waaronder shampoos, conditioners, haarmaskers en stylingproducten. Fanola staat bekend om zijn innovatieve formules en hoogwaardige ingrediënten.

Lees ook:   Valmont Prime Renewing Pack Crème masker

Andere populaire parfumes van Fanola zijn onder andere de No Orange Shampoo, de Nutri Care Restructuring Mask en de Oro Therapy Color Keratin Mask.

Wat zit er in de verpakking?

De verpakking van Fanola No Yellow Blondeerpoeder bevat een plastic pot met 500 gram blondeerpoeder. Daarnaast wordt er een maatschepje meegeleverd voor het nauwkeurig afmeten van het poeder.

Review

Ik heb Fanola No Yellow Blondeerpoeder uitgeprobeerd en ben zeer tevreden met de resultaten. Het poeder mengt gemakkelijk met de ontwikkelaar en heeft een aangename geur. Het blondeert het haar gelijkmatig en neutraliseert echt de gele tinten, waardoor mijn haar een prachtige koele blonde kleur krijgt. Ik raad dit product zeker aan voor iedereen die blond haar heeft en graag een frisse, asblonde kleur wil bereiken.

FAQ

1. Hoe gebruik ik Fanola No Yellow Blondeerpoeder?

Om Fanola No Yellow Blondeerpoeder te gebruiken, meng je 1 deel poeder met 2 delen ontwikkelaar in een niet-metalen kom. Breng het mengsel aan op droog haar en laat het intrekken volgens de instructies op de verpakking. Spoel het haar grondig uit en vervolg met een hydraterende conditioner.

2. Kan ik Fanola No Yellow Blondeerpoeder gebruiken op donker haar?

Fanola No Yellow Blondeerpoeder is speciaal ontwikkeld voor blond haar en is niet geschikt voor gebruik op donker haar. Voor het verlichten van donker haar wordt aangeraden om een andere haarkleuringsmethode te gebruiken.

3. Hoe lang blijft het resultaat van Fanola No Yellow Blondeerpoeder zichtbaar?

Het resultaat van Fanola No Yellow Blondeerpoeder is langdurig, maar de exacte duur hangt af van verschillende factoren, zoals de haarkwaliteit en de verzorging van het haar. Over het algemeen blijft het resultaat enkele weken tot maanden zichtbaar.

Lees ook:   NYX Professional Makeup Epic Wear Eyeliner

Conclusie

Fanola No Yellow Blondeerpoeder is een uitstekend product voor het verhelderen van blond haar en het neutraliseren van gele tinten. Het biedt professionele kwaliteit en levert effectieve resultaten. Ik ben erg tevreden met dit product en raad het aan aan iedereen die op zoek is naar een koele, asblonde haarkleur.