Fernweh Editions Review: reisgeïnspireerde geurkaarsen

Geur is een van de meest suggestieve van de vijf menselijke zintuigen, vanwege het unieke pad dat aroma’s verbindt met herinneringen en emoties. In feite is geen van de andere vier zintuigen zo nauw verweven met het emotionele verwerkingsgebied van onze hersenen. Het is dan ook zo toepasselijk dat Fernweh Editions op reizen geïnspireerde kaarsen beloven de reislust te kalmeren, weggestopte herinneringen op te roepen en een verlangen naar nieuwe avonturen op te wekken.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Afkomstig van de Duitse woorden varen (ver) en Weh (pijn), het woord Fernweh vertaalt zich als een verlangen naar verre oorden. Met met de hand gegoten kaarsen geïnspireerd op bestemmingen over de hele wereld, neemt Fernweh Editions je mee op reis – rechtstreeks vanuit je gezellige huis.

Pacific Island Edities

Ik was zo opgewonden om een ontspannen uitje te nemen – geen luchthaven nodig – met de weelderige, strandachtige geuren van de drie kaarsen in de Pacific Island-collectie. Zodra ik mijn ogen sloot, vervoerden deze unieke en complexe aroma’s me op een luxe eilanduitje – zo levendig dat ik bijna kon voelen hoe het oceaanwater mijn tenen kietelde.

De Passion Fruit &Guava kaars benadrukt de exotische overvloed van de tropen en vult de kamer met een mooie en kleurrijke geur van ieders favoriete vakantietraktaties. Net zoet genoeg wordt deze unieke geur in balans gebracht met subtiele ananas en sinaasappel. Het is een heerlijk genuanceerde kaars die me inspireerde met herinneringen aan een prachtig eiland vol verse, exotische citrusvruchten.

Lees ook:   Reminiscence Oud Eau de Parfum

Een tropische vakantie is niet compleet zonder tijd doorgebracht met loungen op een weelderig wit zandstrand. Zonder twijfel zal de tweede kaars in de Pacific Island-collectie, en mijn persoonlijke favoriet, je er onmiddellijk naartoe brengen. White Sand Beach, toepasselijk genoemd, is een kalmerende, maar vreugdevolle geur, perfect in balans met oranjebloesem, bloemen en een vleugje muskus. Het is licht en helder, maar ook complex, voor de ultieme vakantie-thuis-ervaring.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

De laatste in deze trifecta van paradijselijke aroma’s is de Island Botanical candle. Met een ultrazachte bloemengeur beschikt deze kaars over gardenia, ylang-ylang en frangipani-tonen. Deze moderne kijk op een bloemenkaars is licht, verfrissend en uitnodigend – nooit klonterend of zwaar. Ik sluit mijn ogen en stel me lichte bloemblaadjes voor die dansen met de warme, eilandbries. Deze kaars brengt me rechtstreeks naar een weelderige paradijselijke tuin – en ik wil nooit meer weg.

Fernweh Editions Reiskaarsen – Een aromatische reis rond de wereld

De Pacific Island-collectie van Fernweh Editions neemt je echt mee naar weelderige tropische eilanden met boeiende en unieke beachy aroma’s. Deze schone, sojawasmixkaarsen worden met de hand in slanke zwarte glazen potten gegoten, waardoor ze het perfecte functionele decoritem zijn voor elk huis. Bovendien voelt de stijlvolle black-box verpakking ultraluxe aan – ook perfect om cadeau te doen!

Met meer dan 100 branduren per kaars kunt u zich nog vele, vele maanden op een tropische vakantie voelen – of herinneringen ophalen aan oude reizen. Met aroma’s die zo boeiend zijn, zal de Pacific Island-collectie van Fernweh Editions zeker een nieuwe favoriete set worden.

Lees ook:   Etat Libre d'Orange Soul Of My Soul Eau de Parfum

Pin op Pinterest

Fernweh kaarsen