Sammarco Perfumes is een nichemerk uit Zwitserland dat unieke handgemaakte geuren creëert. Ik heb je al verteld over Daria Sammarco Perfumes, mooi en omhullend bloemenparfum met een heerlijke noot honing. Vandaag review ik Alter Sammarco Perfumes, sensuele en verleidelijke bloemengeur voor vrouwen en voor mannen.

De wulpse Jasmijnbloemen

Alter parfum van Sammarco is een verhaal over jasmijn, een van de mooiste en belangrijkste bloemen in de parfumerie. Sinds de oudheid wordt jasmijn beschouwd als het symbool van liefde en passie. Het is ook bekend als een afrodisiacum voor vrouwen en voor mannen.

In India, het thuisland van jasmijn, neemt deze plant een heel bijzondere plaats in. Er wordt aangenomen dat jasmijnbloemen passie en opwinding tussen mensen kunnen veroorzaken, en zelfs de onkruidkransen in India worden met deze bloemen gemaakt.

In de 16e eeuw is jasmijn naar Europa gekomen en heeft de harten van mensen veroverd met zijn verfijnde, sensuele en diepe geur. En sindsdien is het onmogelijk om over parfumerie te praten zonder jasmijn te noemen, want als de roos wordt beschouwd als de koningin van de bloemen, is jasmijn een koning.

Jasmijn is een van de hartnoten van Chanel No. 5, Shalimar van Guerlain, Diorissimo van Dior en vele andere cult- en beroemde parfums van de 20e eeuw.

Tegenwoordig zal jasmijn niet achterover leunen en je kunt deze noot gemakkelijk vinden in veel moderne designer- en nicheparfums. En heel vaak wordt verleidelijke jasmijn het hoofdthema van de geur, zoals in het geval van Alter Sammarco Perfumes.

Geur review van Alter Sammarco Perfumes

Dit prachtige parfum opent met het sterke en intensieve bloemenboeket, met een duidelijke dominantie van jasmijn. De bedwelmende, gepassioneerde en sensuele geur van jasmijnbloemen wordt omringd door roos en mimosa.

Lees ook:   Byredo Gypsy Water Eau de Parfum

De koningin van de bloemen geeft de koning zijn frisse, zachte en verfijnde geur, terwijl mimosa zijn zachte bloemengeur geeft met lichte poederachtige en houtachtige accenten.

Mirre en opoponax in de basis van Alter maken dit parfum dieper, warmer en meer balsamico, waardoor hun mooie en unieke geuren ontstaan. Alter parfum heeft wat droge en kruidige accenten, die het zwoele en verleidelijke bloemenboeket wat rustiger maken.

Natuurlijk kunnen deze kalmerende accenten de gepassioneerde aard van jasmijn niet verbergen, die je kunt ervaren met Alter by Sammarco Perfumes.

Alter is een zeer mooi bloemenparfum voor zowel vrouwen als mannen. Het is de sensuele, warme en bedwelmende geur die een beetje vintage geluid heeft die Alter parfum de beste oplossing maakt wanneer je tegelijkertijd uniek en verfijnd wilt ruiken. Of wanneer je wilt aantrekken en verleiden…

Maar in dat geval raad ik je aan om dit parfum ’s avonds te dragen, omdat jasmijn een bloem is die zijn ware aard en passie pas laat zien als de zon ondergaat…

Notities: Jasmijn Sambac, Roos, Mimosa, Opoponax, Mirre.

Als het een plek was, zou het een charmante tuin bij zonsondergang.

Als het een kleur was, zou het diep goud.

Als het één woord was, zou het de avond.

Het was mijn geur review van Alter Sammarco Perfumes. Blijf Ventvenir lezen voor meer beoordelingen van unieke nicheparfums.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.