Sammarco is een niche parfummerk uit Zwitserland gecreëerd door Giovanni Sammarco. Alle geuren van dit merk hebben hun unieke charme en geluid. Ik heb je al verteld over Daria, Alter en Yael van Sammarco. Vandaag review ik Bond-T Sammarco Perfumes, donkere en krachtige gourmand geur met als hoofdthema chocolade.

Geur review van Bond-T Sammarco Parfums

Dit parfum werd geboren in Pisa, tijdens de rondleiding in de chocoladefabriek van een bekende Italiaanse Maitre Chocolatier. Bond-T belichaamt de chocoladefabriek en een bedwelmende geur die deze unieke plek vult en indruk maakt op de bezoekers.

Bond-T opent met een zeer sterk en expressief duo van patchouli en cacao. De noot van patchouli geeft deze geur een donker en mysterieus geluid en brengt bond-T zijn rijke aards-houtachtige geur.

Cacao maakt op zijn beurt de krachtige geur van patchouli zachter en geeft dit parfum zijn heerlijke aroma met lichtzoete en bittere nuances.

De toon van osmanthus voegt aan deze geur zijn exotische en veelzijdige bloemig-fruitige geur toe met een bijna onzichtbaar leerachtig accent. Vanille maakt Bond-T warmer en brengt in dit parfum zijn zoete balsamico geluid.

Opgemerkt moet worden dat de noot van vanille niet te luid is in dit parfum, maar het maakt het geluid van cacao expressiever.

Hetzelfde kan niet gezegd worden over de noot van tabak, dat je je redelijk goed kunt voelen in deze geur.

Bond-T Sammarco Perfumes is de zeer interessante en ongewone gourmand geur. Een donker en indrukwekkend trio van cacao, patchouli en tabak speelt een sleutelrol in Bond-T parfum, terwijl andere noten de compositie omlijsten.

Lees ook:   Nanoil Micellar Shampoo Keratin

Geïnspireerd door zo’n prachtige en plezierige plek, zoals de chocoladefabriek is, heeft Bond-T iets mysterieuzer en zelfs somberder. Deze geur is als een belichaming van de chocoladefabriek met een ingenieuze en een beetje gekke chocolatier.

Maar wie geeft er om sommige mystieke dingen die meestal in de fabriek gebeuren, als deze plek al deze heerlijke en verleidelijke snoepjes produceert die ons zo gelukkig maken?

Notities: Cacao, Patchouli, Vanille, Osmanthus, Tabak.

Als het een plek was, zou het een oude chocoladefabriek zijn.

Als het een kleur was, zou het donkerbruin zijn.

Als het één woord was, zou het mysterieus zijn.

Het was mijn parfum review van Bond-T Sammarco Perfumes. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.