Sammarco Perfumes is een merk van handgemaakte geuren uit Zwitserland gemaakt door Giovanni Sammarco. De collectie van dit merk bestaat uit 7 unieke en mooie parfums, gemaakt met de grondstoffen van de beste kwaliteit. Alle parfums zijn heel diep, inspirerend en niet betekenisloos.

Vandaag review ik Daria Sammarco Perfumes, een geur die ons naar de prachtige tuin brengt, vol wonderen en mogelijkheden.

Daria parfum creëert een heel bijzondere sfeer om je heen, sfeer vol magie en mysteries. Het is als de verleidelijke prachtige tuin die aan het zicht is onttrokken.

Niet iedereen kan het vinden en niet iedereen kan het zien. Maar als je kunt, zul je je afvragen hoe geweldig en charmant deze plek is.

Lees hier mijn geur review van Alter Sammarco Perfumes

Alles bloeit en ademt in deze tuin. Het zachte aroma van bloemen hangt in de lucht, aangevuld met de geur van zuurzoete heerlijke vruchten aan de bomen. Deze plek is erg rustig en harmonieus, en je zult hier zo lang mogelijk willen blijven.

En als je even wilt uitrusten, kun je onder de boom zitten en een tijdje dromen. De honinggeur om je heen zal je dromen nog zoeter maken. of misschien zijn het niet alleen maar dromen?

Daria parfum opent met een sterke bloemengeur. Gardenia geeft deze geur zijn indrukwekkende en aangename aroma met wat zoete en een beetje zure accenten. De noot van jasmijn maakt dit parfum nog zachter en sensueler. Honing bedekt de bloemblaadjes van deze prachtige bloemen en creëert een bijna transparante sluier.

Lees ook:   Nina Ricci Rose Extase Eau de Toilette

Daria parfum heeft een zeer natuurlijke geur, vol schoonheid van echte bloemen en zelfs fruit.

Dit parfum heeft een zeer mooi en charmant geluid. Het is zoet, maar niet suikerachtig. Het is verzadigd, maar niet te luid. Daria is een mysterie dat altijd interessant is om te ontdekken en dat altijd gevoelige zielen zal aantrekken.

Dit parfum is teder, doordacht en contemplatief. Het is de omhullende geur en het heeft iets heel intiems. En als je je hart opent, zal Daria parfum een doorgang zijn naar de prachtige geheime tuin.

Notities: Gardenia, Jasmijn, Honing.

Als het een plek was, zou het de betoverende tuin zijn.

Als het een kleur was, zou het een diepe amberkleur zijn.

Als het één woord was, zou het dromerig zijn.

P.S. Daria parfum heeft voor mij wat zoete melancholie. Met deze geur wil ik in mijn gedachten en dromen duiken over andere werelden en universa vol wonderen en prachtige dingen. En misschien worden al deze wonderen op een dag onze realiteit.

Er zijn twee manieren om te leven: je kunt leven alsof niets een wonder is; je kunt leven alsof alles een wonder is.

Albert Einsteins

Het was mijn geur review van Daria Sammarco Perfumes.  Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.