Zoologist Perfumes is een Canadees nichemerk, dat in 2013 werd opgericht door Victor Wang. Sinds die tijd creëert Zoologist unieke, diepe en soms vreemde geuren geïnspireerd door dieren en hun gewoonten. Je zult verliefd op ze zijn, of ze zullen je schokken, maar ze zullen je nooit onverschillig laten.

Vandaag zal ik Moth Zoologist Perfumes bespreken, het nieuwe parfum dat in 2018 werd gelanceerd en gemaakt door Tomoo Inaba.

Wanneer de zon ondergaat, komt er een tijd voor duisternis

Het is de tijd van mystieke, magische en geheime verlangens. De nacht heeft zijn eigen unieke charme. Het is aantrekkelijk en zelfs magnetisch. De nacht en de duisternis onthullen hun geheimen aan degenen die klaar zijn om ze te accepteren en te begrijpen.

Met het komen van licht is alle nachtmagie verdwenen. Alle geheimen worden opgesloten in een oude stoffige kast, wachtend op de volgende nacht.

beoordeling van moth zoologist parfums

Moth Zoologist is de duisternis en mysticus op zijn best. De naam van dit parfum weerspiegelt de essentie.

Een kleine mot verschijnt met de duisternis. Het boezemt iemand angst in, ondanks zijn onschadelijkheid. Een kleine mot en de magie hebben één vijand – het licht. De aantrekkingskracht van het licht en de vlam is zo gevaarlijk voor de mot en meestal dodelijk.

Klik hier om mijn geur review van Hummingbird door Zoologist Perfumes te lezen

Maar terug naar het begin, als de nacht net aanbreekt

Het nieuwe Zoologist parfum begint met een helder, sterk en bedwelmend mengsel van kruiden. Zwarte peper en kruidnagel, zoetheid en bitterheid van kaneel en saffraan, zure en verse citroen en nootmuskaat.

Lees ook:   Kilian Black Phantom Eau de Parfum Refillable

Na een tijdje wordt deze scherpe geur zachter en rustiger. Het bloemenboeket in het hart openbaart zich en maakt deze geur zachter en poederiger.

De basis van Moth parfum is rijk aan noten. Honing maakt deze geur een beetje zoet en stroperig, terwijl de tonen van guaiac hout en oud de diepe houtachtige en rokerige geur geven. Ambergris en muskus maken deze geur sensueel en zelfs vleselijk.

Moth Zoologist heeft zoveel gezichten

De piramide van dit parfum zal je in verwarring brengen. Het geeft je een gevoel van iets duisters, mysterieus en zelfs occults.

Het is als een spirituele seance van de ronde tafel met een donker fluwelen tafelkleed. Het is als een oud stoffig mystiek boek met leren gebondenheden.

Deze geur heeft iets fataals, en dit is niet verwonderlijk als we ons het verhaal met de kleine mot herinneren. Het heeft een aantal verbrande tonen, en deze geur is zo vreemd en een beetje eng in het begin.

Het is als een dirigent naar een andere wereld, en het doet me denken aan een verhaal van Faust en Mephistopheles.

Richard Westall, Faust en Lilith

Maar na een tijdje wordt Moth heel dicht bij de huid en heel diep. Het brengt bedachtzaamheid en kalmte. In het hoofd verschijnt de vraag of alles wat er gebeurt per ongeluk is of niet?

Hoe dan ook, ik hoop dat mijn kleine Mot de verleiding tot het licht heeft overwonnen.

Moth Zoologist is het intense en langdurige parfum dat een concentratie van Extrait de Parfum heeft. Deze geur is perfect voor koude dagen. Het zal je verwarmen en omhullen. Het belangrijkste accent is kruidig-houtachtig-rokerig.

Lees ook:   Lattafa Ajwad Eau de Parfum

Moth Zoologist is een zeer uniek, onvergetelijk en dramatisch parfum, dat een blijvende indruk achterlaat en een mystieke sfeer om je heen creëert.

Notities: Zwarte Peper, Kaneel, Kruidnagel, Komijn, Citroen, Nootmuskaat, Saffraan, Heliotroop, Iris, Jasmijn, Mimosa, Muguet, Roos, Ambergris, Honing, Harsen, Guaiac Hout, Muskus, Nagarmotha, Oud, Patchouli, Rook, Vetiver.

Als het een plaats was, zou het een spirituele seance in het kaarslicht zijn.

Als het een kleur was, zou het zwart zijn.

Als het één woord was, zou het fataal zijn.

P.S. Soms zijn we bang voor iets, dat we niet begrijpen. Hetzelfde met nacht en duisternis. Maar als we het maar proberen te begrijpen en beter te leren kennen… Wat je in het begin bang maakt, komt dichter bij je te staan.

En is het licht altijd goed en de duisternis altijd slecht?

Het was mijn parfum review van Moth Zoologist Perfumes. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.