Sammarco Perfumes is een niche parfummerk uit Zwitserland dat mooie en zeer memorabele geuren creëert. Ik heb je al verteld over Daria en Alter Sammarco Perfumes.

Vandaag bespreek ik Yael Sammarco Perfumes, fascinerende en charmante geur, gemaakt door Beatrice Baccon als onderdeel van haar Master Thesis Project.

Geur review van Yael Sammarco Parfums

Yael parfum opent met de sterke en verfrissende geur van cassis. De noot van cassis geeft dit parfum zijn grasachtige aroma met een prachtig muntaccent. De frisheid van cassis wordt verzacht door de heerlijke noot van framboos, die dit parfum zijn speelse fruitige geur geeft.

Na een tijdje vervaagt de heldere en frisse fruitige opening van Yael parfum en maakt plaats voor de delicate en charmante roos. De noot van roze peper geeft dit parfum zijn warme kruidige aroma, terwijl de noot van gember de kruidige accenten nog expressiever maakt.

De noot van orris geeft dit parfum zijn elegante en aantrekkelijke bloemig-poederige geur met de verrukkelijke zoete accenten. Deze prachtige accenten worden omlijst door de noot van warme en verleidelijke vanille.

Opgemerkt moet worden dat de zoetheid van Yael parfum niet al te duidelijk is en een bijna onzichtbaar karakter heeft, dat Yael zeer aantrekkelijk en een beetje mysterieus parfum maakt.

Sandelhout geeft deze geur zijn prachtige romige aroma, terwijl de noot van amber Yael warmer, dieper maakt en zijn zeer sensuele geluid geeft.

Vincent van Gogh, Rozen, 1890

Yael Sammarco Perfumes is een zeer mooie, indrukwekkende en ongewone geur. Het is het parfum van contrasten, waar de tederheid of roos de frisheid van cassis ontmoet.

Lees ook:   Batiste Overnight Deep Cleanse Droogshampoo

Yael is erg aantrekkelijk en een beetje vreemd parfum, maar het is het geval wanneer de vreemdheid waanzinnig mooi en verleidelijk is.

Deze geur is als de vroege ochtend ergens op de prachtige plek, waar je omringd bent door natuur, schoonheid en sensualiteit.

Notities: Roos, Cassis, Framboos, Roze Peper, Gember, Orris, Vanille, Sandelhout, Amber.

Als het een plek was, zou het aan de rand van het prachtige bos zijn.

Als het een kleur was, zou het jade zijn.

Als het één woord was, zou het verleidelijk zijn.

Het was mijn geur review van Yael Sammarco Perfumes. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.