1907 is een niche parfummerk uit Slowakije dat zeer elegante en mooie parfums creëert met een vleugje klassiek. Vandaag bespreek ik Genevieve 1907 Perfumes, verfijnde en gedenkwaardige geur, en vertel ik je het interessante verhaal van dit parfummerk, dat werd geïnspireerd door het fascinerende leven van één vrouw.

Het verhaal van 1907 parfums

Het parfummerk uit 1907 werd opgericht door een kleindochter ter ere van haar grootmoeder en werd vernoemd naar het jaar van haar geboorte. De grootouders van Evka, de oprichter van parfums uit 1907, hadden een nauwe band met gravin Stepan en graaf Andrassy.

Grootmoeder van de oprichter van 1907 voorzag het hof van de graaf van cosmetica die ze zelf met veel liefde maakte om het leven van schoonheid te verlengen. Het recept van grootmoeders violet-lelie eau de cologne, evka bewaakt tot op de dag van vandaag.

Een bezoek aan de hoofdstad van parfumerie Grasse en het fascinerende leven van haar grootmoeder hebben Evka geïnspireerd om parfums uit 1907 op te richten. Lily, het symbool van dit merk, incarneert de zuiverheid en adel.

1907 besloot om een beperkte hoeveelheid parfums te produceren (slechts 1000 flessen per jaar), precies zoals grootmoeder in het verleden deed.

Deze exclusiviteit en klassieke schoonheid van 1907 parfums nodigen ons uit op een reis terug in de tijd, en vandaag gebruiken we een tijdmachine, die Genevieve wordt genoemd.

Geuroverzicht van Genevieve 1907 Perfumes

Genevieve parfum opent met een heldere aldehydische noot die dit parfum zijn frisse, luchtige en lichte bloemige geur geeft. Aldehyden maken dit parfum expressiever en omlijsten alle andere noten.

Lees ook:   9 Beste lenteparfums 2022

Citrusnoten geven deze geur hun verfrissende en stralende geluid, terwijl de noot van kruidnagel de opening van Genevieve parfum een beetje kruidig en warm maakt.

Het hart van Genevieve parfum bestaat uit een mooi en elegant bloemenboeket. Ylang-ylang geeft deze geur zijn bedwelmende en zoete bloemengeur, die wordt omringd door de zachte en verfijnde noot van roos en sensueel, verleidelijk en een beetje zoete noot van jasmijn.

Orris maakt dit bloemenboeket poederachtig en zacht, terwijl de noot van lelietje-van-dalen dit parfum zijn mooie en lichte geur geeft met een bijna onzichtbare kou.

Klik hier om mijn parfum review van Tanagra Maison Violet Parfums te lezen

De noot van vetiver geeft dit parfum zijn verleidelijke grasachtig-rokerige geur met lichte houtachtige nuances. Op zijn beurt maakt de noot van sandelhout Genevieve parfum romig en geeft het zijn verfijnde en balsamicogeur.

Tonkaboon maakt dit parfum bedwelmend en omhullend en geeft Genevieve zijn delicate zoete aroma.

De noot van vanille maakt deze zoetheid nog expressiever en charmanter en creëert een zeer verleidelijke sfeer. Witte muskus voegt aan deze geur zijn sensuele geur toe en maakt Genevieve parfum levendig en zeer gepassioneerd.

Wilhelm Gause, Keizer Franz Joseph I van Oostenrijk op een bal in Wenen, 1900

Genevieve 1907 is een zeer mooie, aantrekkelijke en exquise geur, die een eerbetoon is aan de klassieke schoonheid van parfums. Het heeft een zeer verleidelijke bloemengeur met heldere aldehydische tonen, delicate poederachtige accenten en warme balsamico-nuances.

Genevieve parfum heeft een beetje vintage geluid, dat zeer verfijnd en charmant is en je mee terug in de tijd kan nemen. Tijd van de ballen op het veld, tijd van de lange en weelderige jurken en tijd van de meest exclusieve en mooie parfums.

Lees ook:   Van Gils Strictly for Men Eau de Toilette Refill

Notities: Bergamot, Sinaasappel, Aldehyden, Kruidnagel, Petitgrain, Orris, Roos, Ylang-Ylang, Jasmijn, Lelietje-van-dalen, Vetiver, Sandelhout, Tonkaboon, Vanille, Witte Muskus.

Als het een plek was, zou het een terras van een oude prachtige villa zijn.

Als het een kleur was, zou het licht amber zijn.

Als het één woord was, zou het tijdloos zijn.

Het was mijn parfum review van Genevieve 1907 Perfumes. Blijf Ventvenir lezen voor meer parfumrecensies, verschillende gidsen en nuttige informatie over geuren.

Klik hier om Ventvenir te abonneren en eerst de laatste updates te ontvangen.

Je kunt me ook vinden en volgen op Instagram, Sjilpen en Pinterest.