Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum

Gevestigd als een van de meest iconische parfumhuizen ter wereld, heeft Givenchy de wereld van parfums en mode al decennialang veroverd. Met een ongeëvenaarde reputatie voor het creëren van luxueuze en tijdloze geuren, heeft het merk opnieuw indruk gemaakt met de lancering van de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum. Deze betoverende geur is een ode aan de dualiteit van de moderne vrouw en belichaamt zowel haar engelachtige als haar demonische kant.

Productspecificaties

Naam: Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum

Merk: Givenchy

Inhoud: 50 ml

Geurtype: Oriëntaals bloemig

Hoofdnoten: Mandarijn, saffraan

Hartnoten: Lelietje-van-dalen, orchidee

Basisnoten: Vanille, tonkaboon

Parfum Piramide

Topnoten

De topnoten van de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum bestaan uit de sprankelende aroma’s van mandarijn en de kruidige geur van saffraan. Deze combinatie zorgt voor een verfrissende en enerverende opening van de geur.

Hartnoten

In het hart van deze geur vinden we de delicate geur van lelietje-van-dalen en de sensuele geur van orchidee. Samen creëren deze hartnoten een betoverende en bloemige geur die het parfum zijn kenmerkende karakter geeft.

Basisnoten

De basisnoten van de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum bestaan uit de rijke geur van vanille en de warme geur van tonkaboon. Deze basisnoten zorgen voor een diepe en sensuele ondertoon die de geur tot leven brengt.

Geurindrukken

De Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum is een betoverende geur die de dualiteit van de moderne vrouw weerspiegelt. De topnoten van mandarijn en saffraan geven de geur een verfrissende en energieke start, terwijl de hartnoten van lelietje-van-dalen en orchidee zorgen voor een bloemige en vrouwelijke touch. De basisnoten van vanille en tonkaboon voegen een sensuele en verleidelijke ondertoon toe aan de geur. Het resultaat is een geur die zowel engelachtig als demonisch is, en perfect past bij de vrouw die haar dualiteit omarmt.

Lees ook:   Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Toilette

Voordelen

  • Langdurige geur die de hele dag meegaat
  • Verfrissende en energieke topnoten
  • Bloemige en vrouwelijke hartnoten
  • Sensuele en verleidelijke basisnoten
  • Luxueuze en elegante verpakking

Nadelen

  • Kan te sterk zijn voor mensen die de voorkeur geven aan subtiele geuren
  • Iets duurder dan andere geuren in dezelfde categorie

Voor wie is dit parfum?

De Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum is perfect voor de moderne vrouw die haar dualiteit omarmt. Ze is zowel engelachtig als demonisch, en deze geur belichaamt beide kanten van haar persoonlijkheid. Het is een geur die zelfverzekerdheid en kracht uitstraalt, en perfect is voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

Parfumeur

De Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum is gecreëerd door parfumeur Olivier Cresp. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het creëren van unieke geuren, heeft Olivier Cresp een geur gecreëerd die de dualiteit van de moderne vrouw perfect weerspiegelt.

Meer over het merk

Givenchy is een Frans modehuis dat in 1952 werd opgericht door Hubert de Givenchy. Het merk staat bekend om zijn elegante en tijdloze ontwerpen, zowel in de mode- als de parfumindustrie. Naast de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum heeft het merk ook andere iconische geuren uitgebracht, waaronder de Givenchy Amarige en de Givenchy L’Interdit.

Wat zit er in de doos?

De Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum wordt geleverd in een luxe en elegante verpakking. In de doos vind je een flacon van 50 ml van het parfum, dat is voorzien van het kenmerkende Givenchy-logo. De verpakking is perfect om cadeau te geven of om jezelf te trakteren op een stukje luxe.

Lees ook:   Byredo Blanche Eau de Parfum

Review

Als fervent liefhebber van luxueuze parfums was ik erg benieuwd naar de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum. De geur stelde zeker niet teleur. De topnoten van mandarijn en saffraan zorgen voor een verfrissende en energieke opening, terwijl de hartnoten van lelietje-van-dalen en orchidee een bloemige en vrouwelijke touch toevoegen. De basisnoten van vanille en tonkaboon geven de geur een sensuele en verleidelijke ondertoon die de hele dag meegaat. Het is een geur die perfect past bij de moderne vrouw die haar dualiteit omarmt. De verpakking is ook een lust voor het oog, met het kenmerkende Givenchy-logo en een luxe uitstraling. Al met al ben ik zeer tevreden met de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum.

FAQ

1. Hoelang blijft de geur van de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum hangen?

De geur van de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum blijft lang hangen en kan de hele dag meegaan. Het is een langhoudende geur die je niet vaak hoeft bij te spuiten.

2. Is de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum is perfect voor dagelijks gebruik. Het is een veelzijdige geur die zowel overdag als ’s avonds gedragen kan worden.

3. Kan ik de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum cadeau geven?

Absoluut! De Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum wordt geleverd in een luxe verpakking en is perfect om cadeau te geven aan een geliefde of om jezelf te trakteren op een stukje luxe.

Lees ook:   Shiseido Ginza Bodylotion

Conclusie

De Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum is een betoverende geur die de dualiteit van de moderne vrouw weerspiegelt. Met sprankelende topnoten, bloemige hartnoten en sensuele basisnoten, is het een geur die zelfverzekerdheid en kracht uitstraalt. De verpakking is luxueus en elegant, waardoor het parfum ook perfect is om cadeau te geven. Als liefhebber van luxueuze geuren kan ik de Givenchy Ange Ou Demon Eau de Parfum zeker aanbevelen.