Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum

Gevestigd in 1952, is Givenchy een iconisch Frans modehuis dat bekend staat om zijn luxueuze en verfijnde ontwerpen. Het merk heeft zijn stempel gedrukt op de mode-industrie en heeft ook een indrukwekkende lijn van parfums gecreëerd. Een van hun meest geliefde geuren is de Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum, een tijdloze klassieker die de zintuigen betovert met zijn verleidelijke en onweerstaanbare aroma.

Productspecificaties

Naam: Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum

Inhoud: 50 ml

Geurcategorie: Bloemig

Geurintensiteit: Sterk

Geurtype: Eau de Parfum

Parfumpiramide

De Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum heeft een uitgebalanceerde geurcompositie die wordt onthuld in verschillende lagen. De parfumpiramide bestaat uit topnoten, middelnoten en basisnoten.

Topnoten

De topnoten van deze parfum zijn onder andere ananasblad, mandarijn, grapefruit en passievrucht. Deze frisse en fruitige aroma’s zorgen voor een sprankelende en verkwikkende opening.

Middelnoten

In het hart van de geur bevinden zich roos, pioenroos, magnolia en orchidee. Deze bloemige noten voegen een vleugje elegantie en vrouwelijkheid toe aan de geur en creëren een romantische sfeer.

Basisnoten

De basisnoten van de Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum bestaan uit muskus en cederhout. Deze warme en sensuele noten geven de geur een blijvende indruk en zorgen voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Geurindrukken

Deze verleidelijke geur van Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum laat een blijvende indruk achter. Het opent met een sprankelende en fruitige explosie, gevolgd door een bloemige en vrouwelijke hartnoot. De basisnoot van muskus en cederhout zorgt voor een sensuele en verleidelijke afwerking. Het resultaat is een geur die zelfverzekerdheid, elegantie en charme uitstraalt.

Lees ook:   Lalique Le Parfum Eau de Parfum

Voordelen

  • Langdurige geur die de hele dag blijft hangen.
  • Verfijnde en elegante geurcompositie.
  • Geschikt voor zowel overdag als ’s avonds.
  • Mooie en luxe verpakking.

Nadelen

  • Kan voor sommige mensen te sterk zijn.
  • De prijs is aan de hogere kant.

Voor wie is dit?

Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar een verleidelijke en elegante geur. Het is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds en kan gedragen worden bij verschillende gelegenheden. Deze geur straalt zelfverzekerdheid, stijl en vrouwelijkheid uit.

Parfumeur

Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum is gemaakt door parfumeur Dominique Ropion. Hij is een gerenommeerde parfumeur die bekend staat om zijn creatieve en artistieke geurcreaties.

Meer over het merk

Givenchy is een Frans modehuis dat in 1952 werd opgericht door Hubert de Givenchy. Het merk staat bekend om zijn elegante en verfijnde ontwerpen en heeft een sterke invloed gehad op de modewereld. Naast kleding heeft Givenchy ook een indrukwekkende collectie parfums gecreëerd die de kenmerkende stijl en elegantie van het merk weerspiegelen.

Enkele andere populaire parfums van Givenchy zijn:

  • Gentleman Eau de Parfum
  • L’Interdit Eau de Parfum
  • Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum

Wat zit er in de doos?

Wanneer je de Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum koopt, ontvang je een luxe verpakking met daarin de flacon van 50 ml. De flacon heeft een elegant en tijdloos ontwerp dat perfect past bij de geur.

Review

Ik heb de Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum persoonlijk getest en ik ben onder de indruk van de kwaliteit van deze geur. Het opent met een frisse en fruitige explosie die mijn zintuigen prikkelt. Daarna ontvouwt zich een prachtige bloemige hartnoot die een gevoel van vrouwelijkheid en elegantie oproept. De basisnoot van muskus en cederhout zorgt voor een sensuele en verleidelijke afwerking die de hele dag blijft hangen. Ik vind het een perfecte geur voor zowel overdag als ’s avonds en ik krijg altijd complimenten wanneer ik het draag.

Lees ook:   Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Parfum

FAQ

Wat is het verschil tussen Eau de Parfum en Eau de Toilette?

Eau de Parfum heeft een hogere concentratie geurbestanddelen dan Eau de Toilette, waardoor het langer blijft hangen en intenser is.

Hoelang blijft de geur van Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum hangen?

De geur van Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum blijft gemiddeld 6-8 uur hangen, afhankelijk van factoren zoals huidtype, activiteitenniveau en weersomstandigheden.

Kan ik Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum overdag dragen?

Ja, Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds. Het is een veelzijdige geur die gedragen kan worden bij verschillende gelegenheden.

Conclusie

De Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum is een betoverende en onweerstaanbare geur die de zintuigen prikkelt. Met zijn fruitige topnoten, bloemige hartnoten en sensuele basisnoten, is deze geur een ware klassieker. Het is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een verleidelijke en elegante geur die zelfverzekerdheid en stijl uitstraalt. Als je op zoek bent naar een tijdloze en luxueuze geur, dan is de Givenchy Very Irresistible Eau de Parfum zeker een aanrader.