Gucci Guilty For Men kopen, review en aanbieding

Gucci Guilty For Men

Bekijk de prijs

Ik heb deze geur voor het eerst in het begin van deze website bekeken. Eigenlijk was het een van de eerste handvol volledige draagrecensies die ik ooit schreef. Gucci Guilty Black was een herengeur die ik heel veel zou dragen en ik heb er toen echt van genoten. Als zodanig had ik het gevoel dat het tijd was om deze pagina te updaten, en uit te breiden over wat deze geur maakt wat het is. Ik zal behandelen hoe het ruikt, wat er in zit, hoe het presteert, en of het nog steeds het proberen waard is.

Hoe ruikt Gucci Guilty Black?

Het eerste wat ik wil zeggen over Guilty Black is dat het zeker geen saaie geur is. Een van de beste woorden die ik heb gelezen omschreef het als ‘hypnotiserend’, en ik ben het helemaal eens met die beoordeling. Het is een verfrissende geur die niet fruitig of te licht is, maar volledig mannelijk en veelzijdig in zijn gebruik.

Ik merk meteen, dat het een zeer gelijkaardig DNA heeft als zijn voorganger, Gucci Guilty. Zwart heeft echter niet dezelfde top van citrusvruchten, maar vertrouwt in plaats daarvan op oranje bloem en neroli om een andere ervaring te bieden.

Ik zal zeggen, dat ik denk dat Guilty Black beter is dan Guilty Pour Homme. Het zou een moeilijkere keuze zijn tussen deze en Guilty Intense, maar ik wil hier niet te veel van het goede pad afwijken.

Zwart is zo’n goed gemengde geur, dat het moeilijk kan zijn om de noten zelf te onderscheiden. In plaats daarvan is het meer alsof je de indruk krijgt dat elk ingrediënt je normaal gesproken zou geven, en een soort van afleiden dat het er is.

Lees ook:   Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate Serum

Dat gezegd hebbende, kan ik natuurlijk ook die o zo vertrouwde lavendel, de andere bloemige noten, en die grote kruidige koriander, die een sexy uitstraling geeft aan de compositie, oppikken. Het geheel komt samen als zeer groen, fris, mannelijk, met een grote onderliggende kruidigheid/houtigheid.

Het deelt dat echt schone en heldere gevoel dat je krijgt van het dragen van de andere Gucci Guilty geuren. Ik hou van de energie van deze en hoe ik hints van noten, zoals patchoeli, eruit kan pikken als ik er een vleugje van op mijn huid krijg.

Bekijk de prijs

Dorp (Projectie)

Projectie wijs, het was altijd erg solide voor mij. Niet groot, maar ook geen zwakke huidgeur. Hier is wat ik schreef in 2014, over het blijft de kracht: Ook, het lijkt zowel goed te projecteren en het duurt lang zonder te vervagen. Ik heb het vanmorgen rond half acht aangezet en het was er nog steeds om 6 uur ’s avonds toen ik het werk verliet, dus het is een blijvertje.

Dit was natuurlijk van de originele flessen Guilty Black, maar de lange levensduur was geweldig op mijn huid, en de sillage bleef vrij gematigd gedurende de hele tijd.

Hoe lang gaat Guilty Black mee?
Terugkomend op het testen van deze cologne, slaag ik er nog steeds in om ergens tussen 7 en 12 uur te komen. Het hangt echt af van het klimaat en hoeveel tijd ik buiten doorbreng met Guilty Black.

Bekijk de prijs

Seizoen en wanneer te dragen

Seizoengebonden, een ander soort van het hele jaar door te dragen. De Guilty-lijn, leek me altijd beter in warm weer, maar alomtegenwoordig genoeg om hem telkens weer op te spuiten. Dit is een eau de cologne die geschikt is voor de zakenwereld, maar effectief kan worden gedragen voor een datum of een nacht in de club, omdat het de aandacht trekt.

Lees ook:   Matrix Biolage Smoothproof Shampoo

Meestal ben ik er altijd voor om het als een casual cologne te dragen, met t-shirt en spijkerbroek. Hier is nog een stukje van mijn eerste ervaringen: Ik heb het tot nu toe drie dagen gedragen en ik heb er in elk van die dagen minstens één persoon positief op gereageerd.

Dit is een geur voor een man die vertrouwen uitstraalt en opgemerkt wil worden en terwijl het niet overweldigend is valt het wel op. Dat kan een goede of slechte zaak zijn, afhankelijk van je eigen persoonlijkheid, maar met een geur als deze, zal men niet opvallen in een slechte manier. Het is ook geen zware geur, het is schoon, maar niet echt definieerbaar als een heldere houtachtige geur of waterig of zelfs sportief.

Algemene indrukken van Gucci Guilty Black

Over het geheel genomen, denk ik dat Guilty Black het proberen waard is? Yep. Deze heeft een aanzienlijke aanhang gekregen sinds de release in 2013. Het ruikt goed en dekt zo veel basen, dat het geweldig is om bij de hand te hebben, als je gewoon iets makkelijk te dragen wilt.

Is het baanbrekend? Nee. Het is gewoon een aangename en sexy geur, die een aanvulling vormt en mooie prestaties levert. Soms is dat genoeg om een eau de cologne de moeite waard te maken. Dit is nog steeds een van de beste Gucci colognes voor mannen, een van de betere performers, en heeft een goede veelzijdigheid.