Gucci kondigt nieuwe Unisex Geur Mémoire d’une Odeur aan met Harry Styles

Gucci kondigt nieuwe Unisex Geur Mémoire d'une Odeur aan met Harry Styles

Vandaag markeert de aankondiging van een nieuwe geur en zijn gezichten, Gucci Mémoire d’une Odeur. Alessandro Michele’s hedendaagse visie op een universele geur overstijgt gender en tijd. Voor dit nieuwe geurverhaal heeft de Creative Director geur voorgesteld als een ontdekkingsreiziger van de kracht van herinneringen, die ze terugbrengt uit het verleden en ze in ons heden laat leven.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De campagne van Gucci Mémoire d’une Odeur, geschoten door Glen Luchford, is een concept van Alessandro Michele dat inclusief, genderloos en tijdloos is en de geest van het parfum weerspiegelt.

De Britse zanger, songwriter en acteur Harry Styles leidt de cast van de campagne, waaronder een eclectische en universele mix van talenten en modellen die de Cruise 2020-modeshow in de Capitolijnse Musea bijwoonden, waaronder Harris Reed (ontwerper), Zumi Rosow (ontwerper en muzikant), Ariana Papademetropoulos (kunstenaar), Stanislas Klossowski de Rola (acteur en muzikant), Olimpia Dior (kunstenaar) en Leslie Winer (model en muzikant).

Een exclusief Gucci Mémoire d’une Odeur-filter zal beschikbaar zijn op de Gucci-app, evenals speciale GIF’s geïnspireerd op de campagne op Instagram.

Gucci Mémoire d’une Odeur is beschikbaar vanaf augustus 2019.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Lees ook:   Moroccanoil Extra Volume Conditioner