Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum

Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum is een iconische geur die al jaren geliefd is bij parfumkenners over de hele wereld. Met zijn rijke en verfijnde aroma is deze parfum een ​​ware klassieker in de parfumwereld. In dit artikel zal ik je alles vertellen over deze bijzondere geur, inclusief de productspecificaties, de parfumpiramide, geurindrukken, voor- en nadelen, en nog veel meer.

Productspecificaties

Naam: Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum
Merk: Guerlain
Geurtype: Oriëntaals, Houtachtig
Grootte: 100 ml
Geslacht: Heren
Lancering: 1965

Parfumpiramide

De parfumpiramide van Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum bestaat uit drie lagen: topnoten, middelnoten en basisnoten. Deze noten werken samen om een ​​verfijnde en complexe geurervaring te creëren.

Topnoten

 • Bergamot
 • Sinaasappel
 • Roze peper

Middelnoten

 • Kruidnagel
 • Kaneel
 • Rose

Basisnoten

 • Vanille
 • Leer
 • Patchouli

Geurindrukken

Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum opent met een frisse mix van bergamot, sinaasappel en roze peper, die al snel plaatsmaakt voor een warm hart van kruidnagel, kaneel en roos. De basisnoten van vanille, leer en patchouli geven de geur een sensuele en verleidelijke touch. Het resultaat is een unieke geur die zowel klassiek als eigentijds is.

Voordelen

– Iconische geur die al jaren geliefd is bij parfumkenners
– Verfijnde en complexe geurervaring
– Klassiek en eigentijds tegelijkertijd
– Luxe verpakking

Nadelen

– Prijs kan hoog zijn voor sommige consumenten
– Niet geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan lichte en frisse geuren

Voor wie is dit?

Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum is speciaal ontworpen voor heren die op zoek zijn naar een verfijnde en sensuele geur. Het is perfect voor zowel formele als informele gelegenheden en kan gedragen worden in alle seizoenen.

Lees ook:   Lente- en zomergeuren voor mannen om op te frissen

Parfumeur

Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum is gemaakt door parfumeur Jean-Paul Guerlain. Hij staat bekend om zijn vakmanschap en heeft verschillende iconische geuren voor het merk Guerlain gecreëerd.

Meer over het merk

Guerlain is een luxe parfumhuis dat in 1828 werd opgericht in Parijs, Frankrijk. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en innovatie in de parfumindustrie. Guerlain heeft verschillende iconische geuren gelanceerd, waaronder Shalimar, La Petite Robe Noire en Mon Guerlain.

Andere parfums

 • Shalimar
 • La Petite Robe Noire
 • Mon Guerlain

Wat zit er in de doos?

De doos van Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum bevat een 100 ml flacon van de geur. De flacon is elegant en luxueus vormgegeven, passend bij de exclusiviteit van het parfum.

Review

Ik heb Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum persoonlijk getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de complexiteit en diepte van deze geur. De mix van citrusnoten, kruiden en houtachtige tonen zorgt voor een verfijnde en sensuele geurervaring. De geur blijft lang op de huid aanwezig en verandert gedurende de dag, waardoor het steeds interessanter wordt. Het is een tijdloze klassieker die elke parfumliefhebber in zijn collectie zou moeten hebben.

FAQ

1. Hoelang blijft Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum op de huid aanwezig?

Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum heeft een goede sillage en blijft ongeveer 6-8 uur op de huid aanwezig.

2. Kan Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum door vrouwen gedragen worden?

Hoewel Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum oorspronkelijk is ontworpen voor heren, kan het ook door vrouwen gedragen worden als ze van kruidige en houtachtige geuren houden.

Lees ook:   Nina Ricci L'Air du Temps À Paris chez Antoinette Poisson Eau de Parfum

3. Is Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum is geschikt voor dagelijks gebruik. Het kan gedragen worden naar kantoor, tijdens sociale gelegenheden of gewoon als een persoonlijke geur voor jezelf.

Conclusie

Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum is een tijdloze klassieker die de tand des tijds heeft doorstaan. Met zijn verfijnde en sensuele geur is het een perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar een iconische geur. De mix van citrusnoten, kruiden en houtachtige tonen zorgt voor een complexe en intrigerende geurervaring. Als je op zoek bent naar een luxe parfum dat zowel klassiek als eigentijds is, dan is Guerlain Habit Rouge Eau de Parfum zeker een aanrader.