Guerlain Idylle Eau de Parfum

Guerlain Idylle Eau de Parfum is een betoverende geur die de essentie van romantiek en vrouwelijkheid vastlegt. Dit parfum is een meesterwerk van de beroemde Franse parfumeur Guerlain en biedt een unieke geurervaring die zowel sensueel als verfijnd is. Met zijn delicate bloemige noten en zachte muskusachtige basis, is Guerlain Idylle een tijdloze geur die elke vrouw zal betoveren.

Productspecificaties:

 • Merk: Guerlain
 • Geur: Bloemig
 • Type: Eau de Parfum
 • Inhoud: 50 ml
 • Hoofdnoten: Roos, Lelietje-van-dalen, Fresia
 • Hartnoten: Jasmijn, Pioenroos, Lelie
 • Basisnoten: Patchouli, Witte muskus

Parfumpiramide:

Topnoten: De topnoten van Guerlain Idylle Eau de Parfum bestaan uit de zoete geur van rozen, gecombineerd met de frisheid van lelietje-van-dalen en fresia. Deze sprankelende noten geven een directe indruk van de geur en zorgen voor een verkwikkende opening.

Hartnoten: In het hart van de geur bloeien jasmijn, pioenroos en lelie. Deze bloemige noten vormen het hart van het parfum en zorgen voor een romantische en sensuele sfeer. Ze creëren een gevoel van vrouwelijkheid en tederheid.

Basisnoten: De basisnoten van Guerlain Idylle Eau de Parfum zijn patchouli en witte muskus. Deze warme en aardse noten geven het parfum diepte en zorgen voor een langdurige geur op de huid. Ze voegen een vleugje mysterie en sensualiteit toe aan de compositie.

Geurindrukken:

Guerlain Idylle Eau de Parfum is een delicate en romantische geur die doet denken aan een bloeiende tuin in de lente. Het opent met een zoete en frisse mix van rozen, lelietje-van-dalen en fresia, die een vleugje elegantie en vrolijkheid toevoegt. Na verloop van tijd ontvouwt zich een hart van jasmijn, pioenroos en lelie, waardoor de geur een sensuele en vrouwelijke uitstraling krijgt. De basisnoten van patchouli en witte muskus geven het parfum een warm en verleidelijk karakter, waardoor het perfect is voor avonden en speciale gelegenheden.

Lees ook:   Versace Eros Gift Set

Voordelen:

 • Betoverende en romantische geur
 • Hoge kwaliteit en langdurige geur
 • Mooie en elegante fles
 • Geschikt voor avonden en speciale gelegenheden

Nadelen:

 • Misschien te bloemig voor sommige mensen
 • De prijs is aan de hogere kant

Voor wie is dit parfum?

Guerlain Idylle Eau de Parfum is perfect voor vrouwen die houden van romantische en bloemige geuren. Het is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Deze geur is ideaal voor vrouwen die graag hun vrouwelijkheid willen benadrukken en een vleugje elegantie willen toevoegen aan hun persoonlijke stijl.

Parfumeur:

Guerlain Idylle Eau de Parfum is gemaakt door de getalenteerde parfumeur Thierry Wasser. Hij heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste parfumeurs ter wereld en heeft verschillende bekroonde geuren gecreëerd voor het merk Guerlain. Wasser staat bekend om zijn vermogen om complexe en verfijnde geuren te creëren die de zintuigen betoveren.

Meer over het merk:

Guerlain is een iconisch Frans parfumhuis dat al meer dan 190 jaar bestaat. Het merk staat bekend om zijn luxe en hoogwaardige geuren die de tand des tijds hebben doorstaan. Guerlain heeft een rijke geschiedenis en heeft vele klassieke parfums op zijn naam staan, waaronder Shalimar, La Petite Robe Noire en Jicky.

Wat zit er in de doos?

De Guerlain Idylle Eau de Parfum wordt geleverd in een elegante en luxe verpakking. In de doos vind je een flesje van 50 ml van het parfum, met een prachtig ontwerp dat de romantische en vrouwelijke uitstraling van de geur weerspiegelt.

Review:

Ik heb de Guerlain Idylle Eau de Parfum persoonlijk getest en ik ben absoluut verliefd op deze geur. Het opent met een frisse en sprankelende mix van rozen, lelietje-van-dalen en fresia, die meteen mijn zintuigen prikkelt. Na verloop van tijd ontwikkelt de geur zich tot een warm en sensueel hart van jasmijn, pioenroos en lelie, waardoor ik me elegant en vrouwelijk voel. De basisnoten van patchouli en witte muskus geven het parfum een diepte en zorgen ervoor dat de geur langdurig blijft hangen. Ik draag deze geur graag voor speciale gelegenheden en krijg altijd complimenten wanneer ik het draag. Het is echt een tijdloze klassieker.

Lees ook:   Clinique Even Better All-Over Concealer + Eraser

FAQ:

1. Hoelang blijft de geur van Guerlain Idylle Eau de Parfum hangen?

De geur van Guerlain Idylle Eau de Parfum blijft ongeveer 6-8 uur op de huid hangen. Dit kan variëren afhankelijk van de individuele lichaamschemie.

2. Is Guerlain Idylle Eau de Parfum geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, Guerlain Idylle Eau de Parfum kan zowel dagelijks als voor speciale gelegenheden worden gedragen. Het is een veelzijdige geur die geschikt is voor verschillende gelegenheden.

3. Is Guerlain een betrouwbaar merk?

Ja, Guerlain is een gerenommeerd en betrouwbaar merk met een lange geschiedenis in de parfumindustrie. Het staat bekend om zijn hoogwaardige en luxueuze geuren.

Conclusie:

Guerlain Idylle Eau de Parfum is een prachtige geur die de essentie van romantiek en vrouwelijkheid belichaamt. Met zijn bloemige noten en sensuele basis is dit parfum een tijdloze klassieker die elke vrouw zal betoveren. Het is een perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een betoverende en elegante geur voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Guerlain Idylle Eau de Parfum is een absolute aanrader voor liefhebbers van luxe en hoogwaardige geuren.