Guerlain Santal Royal Eau de Parfum

Guerlain Santal Royal Eau de Parfum: Een Koninklijke Geurervaring

Guerlain Santal Royal Eau de Parfum is een luxueuze geur die de perfecte balans tussen kracht en verfijning belichaamt. Deze parfum is een eerbetoon aan de koninklijke houtsoort sandelhout en creëert een onvergetelijke geurervaring die de zintuigen betovert. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse routine wilt verheffen, Santal Royal is de ideale metgezel.

Productspecificaties

 • Merk: Guerlain
 • Geurcategorie: Houtachtig
 • Producttype: Eau de Parfum
 • Inhoud: 100 ml

Parfumpiramide

Om de complexe geur van Guerlain Santal Royal Eau de Parfum te begrijpen, moeten we naar de parfumpiramide kijken. Deze piramide is opgebouwd uit drie lagen: topnoten, middelnoten en basisnoten.

Topnoten

De topnoten van Santal Royal zijn de eerste geuren die je ruikt zodra je de parfum aanbrengt. Deze noten zijn de meest vluchtige en hebben de neiging om snel te vervliegen. Voor Santal Royal zijn de topnoten:

 • Roze peper
 • Specerijen

Middelnoten

Na de topnoten komen de middelnoten tevoorschijn. Deze noten vormen het hart van de geur en blijven langer aanwezig. Voor Santal Royal zijn de middelnoten:

 • Roos
 • Neroli

Basisnoten

De basisnoten zijn de geuren die je het langst blijft ruiken, zelfs nadat de top- en middelnoten zijn vervlogen. Deze noten geven de parfum zijn diepte en volwassenheid. De basisnoten van Santal Royal zijn:

 • Sandelhout
 • Leer

Geurindrukken

Santal Royal wordt algemeen beschreven als een warme, kruidige en houtachtige geur. De combinatie van sandelhout, leer en specerijen creëert een sensuele en mysterieuze sfeer. Deze parfum is perfect voor avondgelegenheden, maar kan ook overdag gedragen worden door degenen die een vleugje luxe willen toevoegen aan hun dagelijkse routine.

Lees ook:   Lancaster Eau De Lancaster Eau de Toilette

Voordelen

– Luxueuze geurervaring

– Duurzame geur met een goede sillage

– Unisex geur, geschikt voor zowel mannen als vrouwen

– Mooie verpakking en fles

Nadelen

– Hoge prijs

– Sterke geur, kan overweldigend zijn voor sommige mensen

Voor wie is dit?

Guerlain Santal Royal Eau de Parfum is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een luxe geurervaring. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan gedragen worden bij verschillende gelegenheden. Als je houdt van warme, kruidige en houtachtige geuren, dan is Santal Royal zeker iets voor jou.

Parfumeur

Deze prachtige creatie is gemaakt door parfumeur Thierry Wasser. Wasser staat bekend om zijn vakmanschap en heeft vele andere succesvolle parfums op zijn naam staan.

Meer over het merk

Guerlain is een gerenommeerd Frans parfumhuis dat al sinds 1828 bestaat. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en innovatieve benadering van parfumcreatie. Guerlain heeft een breed scala aan parfums, van klassieke geuren tot moderne meesterwerken.

Andere parfums van Guerlain

– Shalimar

– La Petite Robe Noire

– Mon Guerlain

Wat zit er in de doos?

Wanneer je Guerlain Santal Royal Eau de Parfum koopt, ontvang je een prachtige verpakking die een gevoel van luxe en elegantie uitstraalt. In de doos vind je:

 • 1 x Guerlain Santal Royal Eau de Parfum 100 ml
 • 1 x Gebruiksaanwijzing

Review

Ik heb de eer gehad om Guerlain Santal Royal Eau de Parfum te ervaren en ik moet zeggen dat het een buitengewone geur is. De combinatie van sandelhout, leer en specerijen creëert een warme en sensuele geur die lang blijft hangen. De fles is prachtig ontworpen en voegt een vleugje luxe toe aan mijn parfumcollectie. Hoewel de prijs aan de hogere kant is, is de kwaliteit van de geur en de verpakking zeker de moeite waard.

Lees ook:   Aveda Nutriplenish Light Moisture Shampoo

FAQ

Hoe lang blijft de geur van Guerlain Santal Royal Eau de Parfum hangen?

Guerlain Santal Royal Eau de Parfum heeft een goede duurzaamheid en blijft ongeveer 8-10 uur op de huid hangen. De geur kan langer blijven hangen als je deze aanbrengt op kleding.

Is Guerlain Santal Royal Eau de Parfum geschikt voor mannen?

Ja, Guerlain Santal Royal Eau de Parfum is een unisex geur en kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden.

Conclusie

Guerlain Santal Royal Eau de Parfum is een koninklijke geurervaring die de zintuigen betovert. Met zijn warme, kruidige en houtachtige geurnoten is dit een parfum voor degenen die op zoek zijn naar luxe en verfijning. Hoewel de prijs aan de hogere kant is, is de kwaliteit van de geur en de verpakking zeker de moeite waard. Voeg een vleugje koninklijke allure toe aan je dagelijkse routine met Guerlain Santal Royal Eau de Parfum.