Guess Seductive Noir voor vrouwen: een diepe exotische geur beoordeeld

Voor de geurbewuste met een parfumliefhebber in hun leven, zijn er weinig dingen beter dan de jackpot te winnen met een geweldige geur om cadeau te doen. Guess Seductive Noir for Women is een publieksvriendelijke geur die zeker voldoet aan de smaak van uw veeleisende geliefde.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

GUESS-SEDUCTIVE-NOIR

Voordat je een fles opschept om de volgende vakantie of verjaardag extra speciaal te maken, is hier onze Guess Seductive Noir-recensie met alles wat je moet weten over deze verleidelijke geur.

Wie maakt het?

Deze geur komt uit het designhuis van Guess. Guess werd in 1981 opgericht door twee Franse broers en bouwde zijn basis op goed ontworpen denim. Van daaruit groeide het huis snel uit tot een wereldwijd erkend merk.

Tegenwoordig staat Guess voor klasse en avontuur, stijl en individualiteit, allemaal verpakt in een Zuid-Californische esthetiek die een iconische, coole stijl belichaamt.

Guess Seductive Noir for Women is een veel recentere toevoeging aan het aanbod van het huis. Gelanceerd in 2019 vanuit de neus van Laurent Le Guernec, is het de tegenhanger van Guess’s Seductive Noir Pour Homme en een flanker van de originele Seductive geur.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Geurnoten

De Guess Seductive Noir-noten vallen individueel misschien niet op, maar samen creëren ze een tegelijkertijd exotische en geruststellende geur.

pioenroos.jpg

Topnoten zijn Salie, Pioenroos en Bergamot. Hartnoten bestaan uit Iris, Lelietje-van-dalen en Jasmijn Sambac, terwijl de drydown basisnoten van Haïtiaanse vetiver, Vanille en Fluweel vrijgeeft.

Lees ook:   Lancôme Advanced Genifique youth activating eye cream

De combinatie van al deze noten geeft een oosters, bloemig en aromatisch effect dat sommige mensen beschrijven als amberachtig en aangenaam poederig.

Wie wil het?

Deze geur past perfect bij een verfijnde vrouw die weet wat ze lekker vindt. De typische Seductive Noir-vrouw hoeft de zintuigen van de mensen om haar heen niet aan te vallen met vreemde of uitdagende geuren om zich opgemerkt of gewaardeerd te voelen.

In plaats daarvan straalt ze zelfvertrouwen en vrouwelijkheid uit die in haar geur tot uiting moeten komen. Seductive Noir trekt licht volwassen en toch flirterig, sappig en donker.

De diepe componenten van deze geur, zoals de vetiver, salie en fluweel, maken dit een ideale geur voor koeler weer. Het is echter niet zo diep of cloying dat het niet kan worden gedragen tijdens warmer weer indien gewenst.

In feite houden de pioenroos, bergamot en iris deze geur fris en opbeurend, waarbij de muskusachtige aard van de geur in evenwicht wordt gebracht met jeugdige, aromatische bloemen.

Hoewel deze geur verhoogd is, goed gemengd en duur ruikt, is het perfect als een alledaagse kenmerkende geur. Warm en ingewikkeld, deze geur is geruststellend en maakt ook een geweldige eerste indruk.

Verpakking en presentatie

Guess houdt het eenvoudig en verfijnd met de verpakking en presentatie voor zijn Seductive Noir geur. Er is iets van oude Hollywood-glamour over de glimmende zwarte, licht trapeziumvormige fles.

Het label bestaat uit een eenvoudige, gouden weergave van de Guess-driehoek met de naam van het merk erin. De dop repliceert de elegante eenvoud van de fles met zwarte hoeken en gouden rand.

GUESS-SEDUCTIVE-NOIR

De doos zelf is vrijwel hetzelfde; wat je ziet is wat je krijgt. Het materiaal is licht mat en de geurinformatie is versierd met reliëfgoud. Net als de ideale drager van dit parfum, hoeft de presentatie ervan niet te hard te proberen om de deugden ervan op te merken.

Lees ook:   Estée Lauder Daywear Dagcrème SPF 15

Persoonlijke indrukken

Als het gaat om deze recente Guess-lancering, is het gemakkelijk om te zien dat het is geformuleerd als een publiekstrekker. Hoewel er niets intens baanbrekends of nieuw is aan deze geur, is het vertrouwd, geruststellend en aantrekkelijk.

guess-seductive-noir

Je hoeft niet te hard te werken om je neus er omheen te krijgen. En hoewel het geurprofiel uit veel noten bestaat, is het vakkundig vermengd tot een soepele ervaring die goed overgaat in een even soepele drooglegging. Niets krijsends of uit de pas lopen hier.

Deze geur is voor de ultieme, samengestelde vrouw. Het is misschien niet het wildste of meest avontuurlijke parfum dat ze bezit, maar ze zal het waarderen om zijn elegantie, zijn hoge kwaliteit en zijn versatility.

Fernweh Editions Kaarsen

Voorstelling

Hoewel deze geur in eerste instantie een grote plons maakt, zul je waarschijnlijk merken dat het begint uit te drogen en veel dichter bij de huid zit binnen de eerste twee tot drie uur.

Zoals met de meeste geuren, neemt Seductive Noir for Women je mee op een geurreis die doorgaat en verandert naarmate de eerste, helderdere tonen beginnen te slijten en plaatsmaken voor de diepere, donkerdere componenten van de geur.

Voor Seductive Noir betekent dit dat de bloemige componenten de neiging hebben om snel te verdampen, waardoor je een diepe, rijke, vanille-getinte, gladde en houtachtige geur krijgt.

Exemplaren die het vermelden waard zijn

Hoewel deze geur misschien geen exacte dode ringers heeft, zijn er nogal wat die vergelijking inspireren. De belangrijkste is de immer populaire en tijdloze Mon Guerlain, de typische Guerlain-geur met bergamot, bloemige noten, vanille, benzoine en patchouli.

Lees ook:   Polospeler Nacho Figueras lanceert geurcollectie

De belangrijkste vergelijking komt in het huwelijk van bloemig en oosters, of florientaal, dat nog steeds leest als zacht en elegant vrouwelijk. Het belangrijkste verschil is de opening, waarin Seductive Noir veel donkerder en pittiger is dankzij de toevoeging van salie.

Als je op zoek bent naar iets met veel vergelijkbaar DNA, probeer dan de originele Guess Seductive-geur. Seductive Noir is een flanker van deze originele versie, gelanceerd in 2010.

Als het gaat om Guess Seductive vs. Guess Seductive Noir, zeggen de namen het al. De originele Seductive is een veel lichtere, fruitigere bloem met peer, zwarte bes en jasmijn. Seductive Noir is de diepere, donkerdere, pittigere versie die meer geschikt is voor koeler weer.

Toch hebben beide diepe, houtachtige, vanillic dry downs die extreem op elkaar lijken.

Laatste gedachten

Voor de liefhebber van hoogwaardige, fijne dingen, maakt Guess Seductive Noir een geweldige kenmerkende geur die het alledaagse verheft. Als je geliefde is samengesteld, elegant en houdt van diepe en ongecompliceerde geuren, zou Seductive Noir een geweldige pasvorm zijn.

Fernweh Editions Kaarsen

Hoewel een lage draagtijd een probleem kan vormen, wordt de Guess Seductive Noir-geschenkset geleverd met bijpassende geparfumeerde bodylotion, de full-size geur zelf, evenals een reisspray om het uithoudingsvermogen te verbeteren.