Het vinden van gratis en goedkope parfumtesters: geurwinkels > online

Een veel voorkomend dilemma waarmee kopers worden geconfronteerd wanneer ze op zoek zijn naar een nieuw parfum of eau de cologne, is het uitzoeken van de juiste geur voor hen. Met zoveel verschillende geuren op de markt en eindeloze combinaties van geurcombinaties, kan het zelfs voor een doorgewinterde parfumdrager ontmoedigend zijn.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Sterker nog, geuren kunnen anders ruiken op je huid, afhankelijk van je lichaamstemperatuur, de zeep die je gebruikt en het weer. Dus wat is er te doen? Het antwoord is simpel. Probeer het voordat je het koopt!

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Natuurlijk kunt u naar uw plaatselijke warenhuis gaan en urenlang testflessen op kleine stukjes karton spuiten.

Maar je neus kan zo overweldigd raken door alle verschillende geuren, dat de geuren samen kunnen gaan smelten. Er moet een betere manier zijn. Dit is waar parfummonsters en testers binnenkomen.

Parfummonsters, meestal kleine 1oz-flesjes, zijn een geweldige manier om een geur op je huid een dag of twee uit te proberen en te zien hoe je het lekker vindt. Dit is veel beter dan het ruiken van de geur op een stuk papier.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Je zult in staat zijn om te zien hoe de geur gedurende de dag op je huid verandert. Hier zijn onze tips voor het krijgen van gratis eau de cologne en parfum monsters:

Lees ook:   Polo Blue Cologne door Ralph Lauren: een recensie

Bezoek high-end luxe warenhuizen

Hoe meer high-end, hoe meer kans je hebt om gratis cologne-monsters te krijgen. Probeer warenhuizen zoals Neiman Marcus, Bloomingdales, Nordstom en Saks Fifth Avenue.

Dit soort winkels of een beetje genereuzer met hun monsters. Nu hangt dit echt af van hoe u de verkoopmedewerkers benadert. Je moet ze echt bewijzen dat je serieus in de markt bent voor een nieuwe geur, niet zomaar een moocher die gratis spullen wil om later online te verkopen. Wees respectvol en gedraag je niet hebzuchtig.

Het zou algemeen bekend moeten zijn dat hoe vriendelijker u bent voor de verkoopmedewerkers, hoe beter zij voor u zullen zorgen. Nu is het niet gegarandeerd dat je het parfummonster krijgt dat je wilt.

Het hangt echt af van wat door de merken wordt geleverd en meestal hebben winkels meer voorbeelden van nieuwere geuren die de merken proberen te promoten. Vergeet niet dat bedelaars geen kiezer kunnen zijn, maar het is altijd de moeite waard om te proberen.

Probeer schoonheidsspeciaalzaken

Niet alleen voor make-up, schoonheidswinkels zoals Sephora, Ulta of Blue Mercury verkopen ook een groot assortiment parfums en colognes. Sommige van onze lezers vertellen ons dat ze soms bij Sephora aanbieden om een klein monsterflacon rechtstreeks uit de testerflessen in de winkel te gieten.

Ze hebben ook vooraf gemaakte monsters die vergelijkbaar zijn met warenhuizen. Nu geldt dezelfde regel. Laat de verkoopmedewerkers zien dat je serieus bent over het mogelijk kopen van een nieuwe cologne en zij zullen beter voor je zorgen. Ga daar niet zomaar naar binnen om gratis monsters te vragen.

Lees ook:   Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning Eau de Toilette

Doe het zelf

Deze methode is een beetje schetsmatiger dan de andere, maar het is een slimme manier om gratis cologne-monsters te krijgen. Big-box retailers zoals Target en Kohl’s hebben vaak ook testerflessen voor hun colognes en parfums.

Een van onze lezers neemt het heft in eigen handen, maar neemt zijn eigen lege monsterflacons mee. Je kunt een verpakking met flacons van 1 ml krijgen voor vrij goedkoop op Amazon. Haal gewoon je lege monsterflacon eruit en spuit er wat van de testerfles in. Op deze manier kun je het mee naar huis nemen en de geur voor de volgende dag of twee testen. Doe dit met een air van voorzichtigheid.

Mensen om je heen geven je misschien het stinkoog, maar je zult nooit meer lijken toch? Als er een verkoopmedewerker in de buurt is en dat maakt je nerveus, is het waarschijnlijk beter om gewoon uit te leggen wat je doet.

Je probeert niet de hele fles te nemen, alleen een paar sprays die je anders toch op jezelf zou hebben gespoten. Nogmaals, wees vriendelijk en respectvol.

Koop parfum en cologne samples online

Als je net als ik bent, is de gedachte om uitgebreid met verkoopmedewerkers te praten of mijn eigen monsterflacons naar Target te brengen eng. Gelukkig voor jou zijn er online retailers die parfummonsters goedkoop verkopen.

Onze #1 Pick: TheAromi.com

De Aromi heeft geweldige deals als het gaat om het kopen van geurmonsters. Op dit moment bieden ze 5 bestverkopende geurmonsters PLUS $ 10 korting op uw volgende full-size bestelling voor slechts $ 20.

Lees ook:   Fiat 500 Special Edition Eau de Parfum

Als u geïnteresseerd bent in het krijgen van een beetje meer dan alleen een kleine monsterflacon, the Aromi is ook offering een special op geur mini’s. 3 miniflesjes + $ 10 kortingsbon voor slechts # 35. De flessen zijn in wezen een kleinere versie van de full-size flessen en ze zijn een geweldige manier om een geur voor een langere periode te proberen, maar willen zich niet binden aan een volledige fles. Ze zijn ook een geweldig cadeau!

Fernweh Editions Kaarsen

Bezoek de Aromi

Tips voor het testen van uw parfummonsters

  1. Spray het monster op je huid of de binnenkant van je pols, zodat je de geur de hele dag door kunt ruiken.

    Zo kun je zien hoe de geur zich in de loop van de tijd ontwikkelt en zich aanpast aan je omgeving.

  2. Ga niet naar een winkel en begin tientallen colognes en parfums te ruiken. Je neus zal overweldigd raken en je zult meer kwaad dan goed doen.

    Neem de tijd en ruik misschien 2-3 geuren tegelijk en neem dan een pauze. Als de winkel leuk genoeg is om koffiebonen aan te bieden, neem er dan een snuifje van voordat je weer in de parfums duikt.

  3. Probeer een geur na een dag of twee opnieuw. Soms raken we geboeid door de nieuwheid van het parfum of de eau de cologne.

    Probeer het opnieuw en kijk of je het nog steeds leuk vindt nadat die nieuwheid is uitgewerkt.

— door Jacob Battad

Pin op Pinterest

Het vinden van gratis en goedkope parfums testers