Is Amouage Jubilation XXV Luxe genoeg voor royalty’s?

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

De geur maakt de man. Voorbij zijn de dagen dat geuren alleen iets waren dat vrouwen dragen.

En dat is niet voor niets. Niemand houdt van een muskus en nog minder wanneer het alternatief een mooie, rijke geur is die zowel de drager als de mensen in de buurt verleidt.

Betreed de Amouage Jubilation XXV-man, een high-end cologne die een zware maar tegelijkertijd subtiele geur biedt, perfect om de bar te raken of een maanverlichte wandeling te maken. Maar op Amouage Jubilation XXV – is het erg niche? Nou, hier is alles wat je moet weten over deze geur in onze Amouage Jubilation XXV review.

Amouage Jubilation XXV cologne

Wie maakt het?

Het bedrijf achter dit product, Amouage, is een merk dat wordt geassocieerd met premium kwaliteit en luxe goederen. Opgericht in 1983 in Oman en beheerd door Oman Perfumery LLC, is het bereik wereldwijd uitgebreid.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Dit is een direct gevolg van het ongelooflijk fantastische parfum dat ze maken. Het is logisch dat alles wat het merk verkoopt ook zo mooi is, aangezien hun oprichter royalty is.

Prins Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said lanceerde het bedrijf op verzoek van sultan Qaboos bin Said al Said, de toenmalige sultan van Oman. Ze waren van plan om “The Gift of Kings” te creëren, gericht op de Arabische kunst van de parfumerie.

Samen met zijn westerse invloeden biedt het bedrijf een unieke fusie van culturen die worden gedefinieerd door hun pracht en luxe. Hun producten, die variëren van parfums tot huis- en lederwaren, zijn gericht op het aanspreken van een zelfverzekerd, verfijnd en werelds klantenbestand.

Lees ook:   Shiseido VisionAiry Gel Lipstick

Geurnoten

Afgezien van de stamboom, is het belangrijk voor een cologne review de kwaliteit van de geur en hoe de geur toeslaat. Het is hier waar we echt onder de indruk waren van de Amouage Jubilation XXV-steekproef.

Na een eerste spritz merk je meteen de sterke topnoten van labdanum ciste, sinaasappel, davana, braam, wierook en koriander. Naarmate de eerste impact vervaagt, beginnen de rijke hartgeuren en bieden ze een complex aroma van baai, kaneel, guaiac-hout, selderij, kruidnagel, roos en baai.

Ten slotte, helemaal aan de basis en afronding van de prachtige reeks geuren is een complexe mix van opoponax, mirre, atlas cederhout, immortelle, oud hout, ambergris, mos, muskus en patchouli.

Het parfum is als een wilde rit door het platteland, gebaseerd op natuurlijke, aardse geuren die op de een of andere manier de indruk van complexiteit en verfijning weten te wekken. Petje af voor de geurmixer Bertrand Duchaufour voor een uitstekende job hier.

Verpakking en presentatie

Het premium gevoel strekt zich ook uit tot de verpakking. De vloeistof binnenin is een gouden tint die past bij de glanzende afwerking van de bovenste dop.

Dit bovenste element strekt zich uit tot een gebogen T-vorm, een beetje zoals een Tesla-logo, waardoor de indruk van kracht en gewicht ontstaat. De glazen fles is ook zwaar en voelt precies zoals het hoort.

De monochrome tinten worden onderbroken door de lichtste aanraking van blauw, die als een saffier uit het bovenste gedeelte van het deksel schijnt. Het is een eenvoudig ontwerp dat elegantie en klasse ademt, en we waren al behoorlijk onder de indruk voordat we eraan toekwamen om het te ruiken.

Amouage Jubilation XXV box

Persoonlijke indrukken

Kortom, we zouden de Amouage Jubilation XXV-mix beschrijven als onbeschaamd weelderig. Het ziet af van elk gevoel van nederigheid en minimalisme ten gunste van het creëren van een fantastisch elixer. Dat wil niet zeggen dat het niet subtiel is, want dat is het ook.

Lees ook:   Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel Huidtype 3/4

Verborgen onder de aanvankelijk intense wierook, is er een hele wereld van aroma verborgen. Het zorgt voor een rijke ervaring, vergelijkbaar met het bijten in een bord truffels bedekt met goud. We kunnen je gemakkelijk zien die deze geur gebruikt tijdens black tie-evenementen bemand met vooraanstaande oudere heren.

Geef het gewoon de tijd om in te weken voordat je het meteen beoordeelt, omdat we het in eerste instantie een beetje te zeepachtig vonden, maar dit werd na verloop van tijd snel in evenwicht. Het ging van een bitterzoete opening naar een zacht, rijk en houtachtig aroma, terwijl het tegelijkertijd vermeed weg te zinken in te donkere tinten.

En hoewel de wierookgeur doet denken aan vrome stenen kathedralen, duwen de verborgen noten een sterk gevoel van weelderige extravagantie voort, als een koninklijke bazaar gevuld met schatten om te ontdekken.

Fernweh Editions Kaarsen

Amouage Jubilation XXV is het parfum voor de meest speciale gelegenheden, ook al wil je het waarschijnlijk veel vaker gebruiken.

Voorstelling

De prestaties van deze geur zijn fantastisch. De levensduur is indrukwekkend, zelfs met een enkele spritz. In feite vielen we na een avondje stappen met de geur in slaap, alleen om te ontdekken dat we er bijna door overweldigd waren toen we wakker werden.

Maar deze prestaties op hoog niveau komen wel met een prijs, namelijk in de vorm van olfactorische vermoeidheid. Het is gemakkelijk om je neus te verdoven voor de geur, tot het punt waarop je niet merkt hoe sterk en rijk het is.

Verwacht dat Amouage Jubilation XXV 24 uur meegaat op kleding of tot 10 uur op de huid, en ga niet overboord bij het aanbrengen.

jubilation_man_6

Wie wil het?

Amouage Jubilation XXV adverteert zichzelf als een product voor de “raadselachtige man die de essentie van zijn filosofie en verfijning in alle tijdperken en culturen draagt.”

Lees ook:   Victoria's Secret Romantic Body Mist

In praktische termen betekent dit dat het een geur is die goed geschikt is voor een oudere demografie, van mensen van eind twintig tot verder.

Dit komt omdat de geur rijk en complex is en een bepaald soort onderscheid met zich meebrengt dat misschien niet op zijn plaats is bij een jonger persoon.

Als je werelds bent en ervaring hebt met vele culturen, die een legendarisch leven leidden met avontuur en overwinning om te delen, dan is de Amouage Jubilation XXV-geur perfect bij je. Om het te dragen met een mindere stamboom zou zijn om de echte klasse en premium gevoel van dit parfum te onderschatten.

Waar moet je het dragen?

Deze geur kan technisch gezien overal werken, maar je zult het waarschijnlijk willen bewaren voor speciale gelegenheden vanwege de beperkte hoeveelheden en sterke geur.

Fernweh Editions Kaarsen

Dit betekent dat je het moet dragen op high-end evenementen zoals gala’s of diners en andere black-tie-evenementen. Het kan ook werken voor romantische diners en intieme persoonlijke momenten met geliefden. Als het een avond is die je wilt onthouden, dan is Amouage Jubilation XXV de cologne die je moet aantrekken.

Het kan zelfs werken voor eenvoudige avondjes uit, waardoor een vleugje klasse wordt toegevoegd aan wat anders alledaagse activiteiten zouden kunnen zijn.

Pin op Pinterest

Amouage