Is de suggestieve geur van Tommy Girl parfum voor jou?

In onze Tommy Girl Perfume review verkennen we de oorsprong en indrukken van de frisse, verleidelijk vrouwelijke geur van Tommy Hilfiger. Een geur die doet denken aan zoete zomerromantiek.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Tommy Girl Parfum
Vanaf je eerste blik op de rode, witte en blauwe doos is Tommy Girl pure Tommy HIlfiger.

Shop op Amazon.com

Wie maakt Tommy Girl Parfum?

Tommy Hilfiger is een iconische Amerikaanse ontwerper wiens kledingimperium begon in 1985 en is uitgebreid naar kleding, accessoires, schoeisel, woondecoratie en geuren die de Amerikaanse geest oproepen. Het Tommy parfumverhaal begon in 1995 met Tommy Hilfiger for Men, een pittige citrusgeur voor mannen.

Tommy Girl werd geïntroduceerd in 1996 en was het eerste Tommy parfum voor vrouwen. Opwindend genoeg was het de eerste sologeur gemaakt door de Franse Meester Parfumeur Calice Becker (bekend van onder andere Dior J’adore, Tom Ford Velvet Orchid en L’Occitane Terre de Lumière) en lanceerde haar carrière.

Tommy Girl Parfum
Als je Tommy Girl uitpakt, zie je dat de binnenkant van de doos is bedrukt in blauw-witte strepen die op breeddoek lijken. Een leuk verrassingsdetail.

Hoe ruikt Tommy Girl Parfum?

Tommy Girl parfum produceert een suggestief effect dat de drager en de mensen om haar heen vervoert naar flirterige zomeravonden waar alles mogelijk voelt. Het is de energieke, verleidelijke geur van een eerste verliefdheid, vakantiefling of zwoele avonden met vuurvliegjes die de lucht verlichten.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

De topnoten zijn pittige mandarijn en sappige zwarte bes in balans met zachte appelboombloesems. De middelste noten zijn een bedwelmend boeket van zoete zomerse herinneringen met kamperfoelie, roos, viooltje en lelie vermengd met zure grapefruit, citroen en een takje munt om een verrukkelijk brouwsel te creëren.

Lees ook:   Pepe Jeans London Pepe Jeans Celebrate for Her Eau de Parfum

De geur eindigt met rijk, soepel leer, sensuele jasmijn en magnolia, en aardse ceder en sandelhout als basisnoten.

Tommy Girl Parfum
De dop is voorzien van Tommy Hilfiger in reliëf en is lichter dan ik had verwacht. De mijne passen ook een beetje losjes.

Wie zou genieten van Tommy Girl Parfum?

Tommy Girl parfum is bloemig en vrouwelijk zonder overweldigend zoet te zijn.

De basisnoten van leer, cederhout en sandelhout balanceren de bloemige noten zonder het gevoel van een weelderige bloemenexplosie op te heffen die je zou krijgen van een bezoek aan een tuin in volle bloei. De verschillende citrusaspecten maken de geur ongelooflijk verjongend en verfrissend.

Het is geen verrassing dat Tommy Girl de eerste geur voor dames is van Tommy Hilfiger. Het vertegenwoordigt de fancy-free speelse, maar klassieke en preppy Amerikaanse geest weerspiegeld in zijn kleding en iconische reclame.

Vanwege de complexiteit van het brouwsel is het leuk en jeugdig, maar niet te meisjesachtig, dus het kan werken voor een jongere vrouw in haar tienerjaren-30s en een meer volwassen vrouw die op zoek is naar een speelse, energieke geur die aangenaam is en niet overweldigend.

Tommy Girl Parfum
Fris modern, volledig Amerikaans design dat rechttoe rechtaan en no-nonsense aanvoelt.

Waar en wanneer moet je het dragen?

Omdat Tommy Girl parfum zo bloemig, vrouwelijk en verkwikkend is, is het het beste als een geur overdag die in de lente en zomer wordt gedragen. Het lijkt misschien misplaatst op een winters gala of bij het dragen van zware tweed en bont (iets sexy en exotisch met oud zou bij dergelijke gelegenheden meer geschikt zijn.)

Het is een instant pick-me-up die een mooie aanvulling is op je dagelijkse activiteiten. Spritz een sprintje na de sportschool of yoga, voor een brunchdate of tijdens een picknick. De naar de tuin geurende Tommy Girl is een solide dagelijkse keuze wanneer je je humeur wilt verbeteren, een beetje speelse flirterigheid wilt toevoegen of herinneringen wilt ophalen aan een jeugdige zomergloed.

Tommy Girl Parfum
Van bovenaf gezien is de vorm van de fles driehoekig waardoor hij mooi in je hand ligt.

Shop op Amazon.com

Lees ook:   Clinique Superbalm Lip Treatment

Tommy Girl Parfum’s verpakking en presentatie

Net als de kleding, accessoires, schoenen en woninginrichting van het merk Tommy Hilfiger, is de verpakking en presentatie van Tommy Girl parfum klassiek, minimalistisch, all-American en een beetje preppy.

Het pakket bevat rode, witte en blauwe strepen die verticaal langs de rechthoekige doos lopen met de naam “tommy girl” in de kenmerkende kleine letters van het merk en het iconische Tommy Hilfiger-logo en de vlag.

De parfumfles heeft een eenvoudig, chique ontwerp dat delicaat, vrouwelijk en gebogen is, met een zilverkleurige pet en de woorden “tommy girl” in rode letters.

Tommy Girl Parfum
De doos en fles vullen elkaar aan met de doos met een reliëf lintachtige afbeelding waar de fles minimaler blijft.

Onze indrukken van Tommy Girl Parfum

Tommy Girl parfum roept het gevoel op van sluipen op een stomende zomeravond wanneer de kamperfoelie in volle bloei staan om te gaan uitzoeken met je eerste liefde of jeugdige verliefdheid. Het roept ook een gevoel op van de film (en Broadway-musical) Mean Girls, die je meeneemt naar de gangen van de middelbare school.

Daarom is het een zeer geschikte geur voor een jonge dame, maar er is iets betoverends aan Tommy Girl parfum dat kan werken voor vrouwen van alle leeftijden die verlangen naar het triggeren van gevoelens van onschuld en bedauwde romantiek. Het is een verfrissende energizer overdag.

Fernweh Editions Kaarsen

Tommy Girl Parfum
De fles heeft misschien niet het uitgebreide ontwerp van sommige parfumflesjes, maar het voelt goed in je hand en het uitlopende dopontwerp maakt het gemakkelijk om de dop eraf te halen.

Geurprestaties

Dit is een Eau de Toilette, geen Eau de Parfum. Geuren gebruiken woorden als “parfum” of “cologne” om hun geuren te beschrijven, maar het ding om naar te zoeken is wat voor soort “Eau” het is (Parfum of Toilette). Omdat het een Eau de Toilette is, gaat het tussen de drie en vijf uur mee, terwijl een Eau de Parfum meestal meer dan vijf uur meegaat en sommige wel acht uur.

Lees ook:   Een reis naar de diepten van de ziel met Larmes du Desert Atelier des Ors

Voor een bloemige en energieke geur overdag presteert het vrij goed. Sommige geuren lijken bijna te verdwijnen zodra je ze op je huid spuit, maar Tommy Girl nestelt zich best aardig. Na enige tijd beginnen de andere noten te bloeien en zich te ontvouwen, waardoor de geur complexer wordt.

Tommy Girl Parfum
Schoon, casual en door en door Tommy, zowel in geur als design.

Dat is ook een goede test als je het uitprobeert om te zien of Tommy Girl voor jou werkt. Geuren ruiken bij iedereen anders door onze unieke lichaamschemie. Spuit het op je pols en loop 10-15 minuten rond, af en toe een vleugje vangen. Op dat moment heb je een idee van hoe het je zal dragen en ruiken naarmate de dag vordert.

Laatste gedachten

Als je op zoek bent naar een leuke en flirterige geur die je jeugdigheid accentueert, is Tommy Girl een goede keuze. Met de balans van bloemige middennoten en muskusachtige basisnoten heb je een veelzijdige geur voor elke informele gelegenheid.