Is Lovely by Sarah Jessica Parker Parfum de moeite waard? Een recensie

Toen Sarah Jessica Parker besloot om een twee decennia durende droom van het creëren van haar eigen geur in actie te brengen, begon ze niet met een schone lei.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Volgens de Seks en de stad ster, ze wist wat ze wilde, zelfs voor haar eerste ontmoeting met haar parfumeur. Feit is dat ze haar unieke geur al klaar had staan.

Hoe? Nou, ze had haar kenmerkende geur al gemengd door een combinatie van drie aroma’s. Eerst kocht ze een muskus van $ 7 in een drogisterij en mengde dat vervolgens met een Egyptische olie gekocht bij een straatverkoper op Lower Broadway.

Tot slot zou ze deze geur combineren met een dure mannelijke cologne. Dit brouwsel is wat de eerste versie van Lovely van Sarah Jessica Parker werd.

Lovely SJP Parfum

Het eindproduct is een echt magische geur nu we een diepe duik nemen in wat deze geur zo speciaal maakt.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Wie maakt SJP’s mooi?

Sarah Jessica Parker hield toezicht op de creatieve richting van de geur, maar ze kon het niet alleen.

Om haar droom te verwezenlijken, gebruikte ze de hulp van het lancaster creatieve parfumhuis – een van de meest prominente huizen om ontwerpers en beroemdheden te helpen hun geurambities in realiteit te vertalen.

Ze wezen Clement Gavarry en Laurent Le Guernec toe aan het project, twee in New York gevestigde Fransen met rollen bij International Flavors and Fragrances.

Lees ook:   BareMinerals Mineralist Lipgloss-Balm

Geurnoten

De geur opent met prachtige noten van lavendel, mandarijn, bergamot, martini en palissander palissander. Het hart brengt dan patchouli, orchidee en narcissus voort voordat het aroma zich nestelt op muskus, houtachtige tinten, ceder en witte amber.

Verpakking en presentatie

De vrouwelijke vitaliteit van de geur wordt weerspiegeld in de mooie roze kleur van de fles. De eivormige karaf is elegant in zijn eenvoud, met de naam van het parfum en de maker gedrukt in bescheiden, gouden kapitelen in het midden van de fles. De eivormige vorm is bedekt met een ongerept uitziende bolvormige stop.

Persoonlijke indrukken

Dit is een celebrity geur goed gedaan. In het begin is het mild zoet met etherische groene appeltonen die het een sexy, appel-martini-gevoel geven.  Naarmate de smaak zich ontwikkelt, geven de patchouli en muskus de geur een volwassen, licht mannelijk randje.

Het is onschuldig, maar met het gevoel dat er iets stouts in de lucht hangt, dat de onschuld elk moment kan wegnemen om een donkere kant te onthullen.

Het heeft de neiging om ongeveer 6-7 uur op de huid te blijven, wat geweldig is voor hoe licht het is.

Wie wil er nou mooi?

Deze geur is goed afgerond genoeg dat het net zo goed bij een jongere dame zou passen als bij een meer volwassen dame. Het leidt echter meer naar de meer volwassen vrouw.

Sarah Jessica Parker Mooie Parfum

Deze geur zou goed geschikt zijn voor een kantooromgeving, om je samengetrokken en professioneel te voelen. Het is het meest geschikt voor dagkleding in de zomer.

Lees ook:   Wat is het beste Dolce &Gabbana parfum voor vrouwen?

Vergelijkbare geuren

De klinkende indruk van deze geur is dat het vergelijkbaar is met For Her van Narciso Rodriguez. Dit is echter verre van een kritiekpunt, want For Her geeft datzelfde geweldige aroma, maar voor een fractie van de prijs.

Pin op Pinterest

Sarah Jessica Interview