Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette is een populair en iconisch parfum dat al vele jaren geliefd is bij zowel mannen als vrouwen. Deze geur wordt gekenmerkt door zijn verfrissende en bloemige aroma’s, die een gevoel van elegantie en verfijning oproepen. In deze blogpost zal ik je alles vertellen over dit parfum, inclusief de beschrijving, productspecificaties, parfum piramide, geurindrukken, voor- en nadelen, en nog veel meer. Lees verder om alles te weten te komen over Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette!

Beschrijving

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette is een tijdloze geur die in 1992 werd gelanceerd. Het is een frisse en sprankelende geur die geïnspireerd is op de zuiverheid van water. Het parfum opent met topnoten van lotus, fresia, meloen en rozenwater, die een verkwikkende en verfrissende indruk geven. In het hart van de geur vind je noten van pioen, lelie, anjer en lelietje-van-dalen, die zorgen voor een bloemige en vrouwelijke touch. De basisnoten van cederhout, sandelhout, muskus en amber geven de geur een warme en sensuele ondertoon. Al met al is Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette een verfijnde en elegante geur die perfect is voor dagelijks gebruik.

Productspecificaties

 • Merk: Issey Miyake
 • Geur: Bloemig
 • Type: Eau de Toilette
 • Inhoud: 100 ml
 • Geslacht: Unisex

Parfum Piramide

Topnoten

De topnoten van Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette zijn lotus, fresia, meloen en rozenwater. Deze frisse en verkwikkende noten vormen de eerste indruk van de geur en prikkelen de zintuigen.

Hartnoten

In het hart van de geur vind je noten van pioen, lelie, anjer en lelietje-van-dalen. Deze bloemige en vrouwelijke noten geven het parfum een delicate en romantische touch.

Lees ook:   Jaguar For Men Eau de Toilette

Basisnoten

De basisnoten van Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette zijn cederhout, sandelhout, muskus en amber. Deze warme en sensuele noten zorgen voor een langdurige en betoverende geur op de huid.

Geurindrukken

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette heeft een verfrissende en bloemige geur die zowel geschikt is voor overdag als ’s avonds. De geur opent met een explosie van frisse lotus en meloen, gevolgd door een bloemig hart van pioen en lelietje-van-dalen. De basisnoten van cederhout en muskus geven de geur een warme en sensuele ondertoon. Kortom, deze geur is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een verfijnde en elegante geur die de hele dag meegaat.

Voordelen

 • Verfrissende en bloemige geur
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Tijdloos en elegant
 • Langdurige geur

Nadelen

 • De geur kan voor sommigen te bloemig zijn
 • De prijs kan hoog zijn voor sommige mensen

Voor wie is dit parfum?

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een verfrissende en bloemige geur. Deze geur is perfect voor dagelijks gebruik, maar kan ook gedragen worden bij speciale gelegenheden. Het is een tijdloze en elegante geur die geschikt is voor alle leeftijden.

Parfumeur

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette is gecreëerd door de bekende parfumeur Jacques Cavallier. Hij staat bekend om zijn vermogen om unieke en onderscheidende geuren te creëren die de zintuigen prikkelen.

Meer over het merk

Issey Miyake is een Japans modehuis dat in 1970 werd opgericht door de gelijknamige ontwerper. Het merk staat bekend om zijn minimalistische en innovatieve ontwerpen, die zowel in de mode- als de parfumwereld geliefd zijn. Naast Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette heeft het merk ook andere populaire parfums, zoals Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme en Issey Miyake Pleats Please.

Lees ook:   Tom Ford Santal Blush Eau de Parfum

Wat zit er in de doos?

Als je Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette koopt, ontvang je een prachtig vormgegeven flesje van 100 ml met de geur. Het flesje heeft een minimalistisch design dat perfect past bij de stijl van het merk. Daarnaast zit er ook een verpakking bij waarin het flesje veilig bewaard kan worden.

Review

Ik heb Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette zelf getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van deze geur. De frisse en bloemige noten zorgen voor een verkwikkende en vrouwelijke geur die de hele dag meegaat. De geur is niet te overheersend, maar blijft subtiel aanwezig op de huid. Ik heb veel complimenten gekregen over deze geur en ik kan deze dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een tijdloze en elegante geur.

FAQ

Wat is het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum?

Het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum zit in de concentratie van geurbestanddelen. Eau de Toilette bevat meestal een lagere concentratie geurbestanddelen dan Eau de Parfum, waardoor de geur subtieler is en minder lang blijft hangen. Eau de Parfum heeft een hogere concentratie en blijft daardoor langer ruiken op de huid.

Hoe lang blijft Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette ruiken?

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette heeft een goede houdbaarheid en blijft gemiddeld 6 tot 8 uur ruiken op de huid. De geur vervaagt geleidelijk gedurende de dag, maar blijft nog steeds subtiel aanwezig.

Lees ook:   Burberry Mr. Burberry Eau de Toilette

Conclusie

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette is een tijdloze en elegante geur die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. De verfrissende en bloemige noten zorgen voor een verkwikkende geur die de hele dag meegaat. Het is een geur die perfect is voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden gedragen kan worden. Als je op zoek bent naar een geur die elegantie en verfijning uitstraalt, dan is Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette zeker een aanrader!