Jimmy Choo Blossom Perfume recenseerde: Bright &Exciting Scent For Your Next Nightout

Met iets meer dan tien jaar ervaring in het produceren van parfums, heeft modeontwerpkrachtpatser Jimmy Choo een kenmerkende geur voor jonge vrouwen geproduceerd.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Blossom parfum van Jimmy Choo is in 2013 gemaakt met de bedoeling om jonge vrouwen aan te spreken die van feesten houden. Alles aan dit parfum, van de verpakking tot de geur, brengt jeugd en levendigheid over.

Blossom is zorgvuldig gemaakt om drie lagen geuren over te brengen die de emoties weerspiegelen die je tijdens een avondje uit ervaart.

De eerste laag vertegenwoordigt de anticipatie van de avond, de tweede laag belichaamt de delicate kracht van vrouwelijkheid en de derde is een zachte laag die doet denken aan bekwaamheid en verleiding.

Jimmy Choo Blossom Parfum 1

Shop op Ulta.com

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Blijf lezen om meer te weten te komen over hoe Jimmy Choo Blossom parfum ruikt en hoe het erin geslaagd is om een van Jimmy Choo’s best verkopende geuren te worden in de afgelopen negen jaar.

Wie maakt het?

Jimmy Choo Blossom parfum is gemaakt door Parfumeur Louise Turner. Turner komt uit Kent, Verenigd Koninkrijk, waar haar liefde voor delicate geuren begon. Ze werd geïnspireerd door de geuren van de bloemen die elk voorjaar wild werden gedurende haar jeugd.

In 1996 begon Turner haar carrière in de geurproductie door samen te werken met het parfumproductiebedrijf Quest. Quest werd later overgenomen door Givaudan, waar Turner nog steeds werkt.

Jimmy Choo Blossom Parfum 2

Werkend onder Givaudan creëerde Turner Blossom voor Jimmy Choo, dat met succes werd gelanceerd in 2013 en nog steeds in productie is.

Lees ook:   Maybelline Lash Sensational Full Fan Effect Mascara

Louise Turner benadert haar parfumcreaties met een “less is more” -houding en heeft geuren gemaakt voor veel luxemerken, waaronder Chloé, Dior en Hugo Boss.

Geurnoten

Jimmy Choo Blossom parfumnoten bestaan uit drie lagen van verschillende geuren. Laten we eens kijken naar de notities waaruit elk van die lagen bestaat.

Sterkste Noot

De meest aanwezige geur in Blossom is de fruitnoot. Er is een heldere en sterke geur van bessen doordrenkt met citrus. Framboos is het meest intense deel van deze geur, waardoor het een scherp maar nog steeds zoet gevoel krijgt.

Middelste opmerking

De middelste laag van Blossom parfum is waar de bloemige noten doorheen komen. Er is de zoete en delicate geur van sweetpea die jong en levendig aanvoelt.

Basisnoot

De basisnoot van Blossom is een bedwelmende en bedwelmende geur van witte muskus. Deze noot blijft langer hangen dan de andere en verbetert de helderheid van de fruitige en bloemige tonen die in de andere lagen aanwezig zijn.

Wie wil het?

De Jimmy Choo Blossom geur is perfect voor jonge, sociaal actieve vrouwen.

Het wordt doelbewust aan vrouwen verkocht als een geur die speciaal is gemaakt voor een avondje uit in de stad. Alles aan de geur is bedoeld om energie en vrouwelijkheid te vertegenwoordigen.

Jimmy Choo Parfum 3

Als je een jonge vrouw bent die graag mengt, danst en feest, dan is deze geur voor jou gemaakt.

Wanneer draag je het?

Er is een tijd en een plaats voor alles, en de geur die je kiest is geen uitzondering op die regel. Bloesem kun je het beste dragen in de lente of zomer.

De geur complimenteert de warmere seizoenen en zou een beetje misplaatst aanvoelen in het holst van de winter of de koele frisse omgeving van de herfst.

Wat het tijdstip van de dag betreft, is deze geur perfect voor een dag- of nachtparfum. Tijdens een lente- of zomerdag zal Blossom de gevoelens van leven en nieuwheid in de lucht aanvullen, terwijl het ’s nachts een toon van opwinding naar het feest brengt.

Waar te dragen?

Blossom wordt het best gedragen in elke vrolijke sociale omgeving. Van een avondje dansen met je vrienden tot een rustige brunch, dit parfum past bij elke gelukkige bijeenkomst.

Omdat deze geur helder en verleidelijk is, is het ook een perfecte keuze voor een date night met je beaux.

Als je op weg bent naar een serieuzere omgeving zoals een kantoor of vergadering, wil je misschien een minder speelse geur kiezen die niet botst met de stemming.

Verpakking en Presentation

Jimmy Choo’s Blossom geur is er in verschillende maten. Twee van de meer populaire aankoopopties zijn de Jimmy Choo Blossom Perfume 40mL (1.3oz) of de Jimmy Choo Blossom Perfume 3.3oz maten.

Jimmy Choo Blossom Parfum 4

Dit parfum wordt verpakt in een hete roze doos die is verpakt in een verleidelijke zwarte rand. De buitenverpakking wekt de indruk dat dit parfum gemaakt is voor een party girl.

In de opvallende buitendoos zit een delicate maar gedurfde glazen fles. De fles heeft een warmroze ombre-effect dat begint met een ondoorzichtig roze aan de onderkant en vervaagt in het glas als het stijgt. De fles is bedekt met een weelderige dop die doet denken aan het effect van een glazen kroonluchter.

Persoonlijke indrukken

Jimmy Choo Blossom is het ideale parfum voor een extraverte vrouw die haar nacht wil verheffen.

Lees ook:   Shiseido Eyelash Curler

De eenvoudige aanpak van Louis Turner bij het ontwerpen van dit parfum heeft een geur gecreëerd die niet overweldigend is, maar ook vraagt om opgemerkt te worden. Het is eenvoudig en spannend tegelijk.

Fernweh Editions Kaarsen

Jimmy Choo Bloesem EDP

Shop op Ulta.com

De scherpe tonen in de meer fruitige tonen houden je wakker en helder, zelfs tot diep in de nacht. De bloemengeur zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en helder voelt, terwijl de muskusachtigheid van de basis je kan inspireren om je op de loer te voelen.

Voorstelling

Aangezien dit een Jimmy Choo Blossom parfum review is, zouden we nalatig zijn als we niet zouden vermelden hoe goed dit parfum presteert. Omdat het is gemaakt als een geur voor een avondje uit, is een lang leven belangrijk.

Over het algemeen ontdekten we dat deze geur je minstens 12 uur draagt. Het is niet nodig om de hele dag of nacht te blijven aanbrengen. In feite ontdekten we dat een overtoepassing een beetje overweldigend kan zijn voor de zintuigen.

Als deze geur op de juiste manier wordt aangebracht op uw drukpunten, zal de levensduur ervan indruk op u maken.

Voors en tegens

Pros

  • Langdurige slijtage
  • Luxe verpakking
  • Eenvoudige, maar onvergetelijke geur

Tegens

  • Geen geschikte geur voor alle evenementen
  • Het is geen parfum het hele jaar door

Algemene gedachten

Over het algemeen vonden we dat Jimmy Choo Blossom parfum een geur is die de moeite waard is om toe te voegen aan je geur line-up. Het verhoogt de stemming voor een avondje uit, de geur is aangenaam zonder overweldigend te zijn, en de levensduur houdt stand, ongeacht of je je de hele nacht mengt of danst.