Jimmy Choo Fever Perfume recenseerde: A Sensual & Luxurious Affair

Jimmy Choo Fever heeft meer dan alleen een verleidelijke naam en gedachten achter zich. Het kan vertrouwen en luxe opbouwen voor de drager, zelfs in het dagelijks leven.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Als je op zoek bent naar een veelzijdig parfum dat je kunt gebruiken tijdens een uitje met de meisjes of op een date met je partner, bekijk dan deze Jimmy Choo Fever parfum review.

Jimmy Choo Fever Parfum

Shop op Amazon.com

Wie maakt het?

Jimmy Choo is een toonaangevend luxebedrijf gevestigd in Frankrijk dat Jimmy Choo Fever maakt.

Het in Frankrijk gevestigde bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en biedt Franse inboorlingen en mensen in het buitenland in Amerika een selectie van luxe geuren, herenkleding, dameskleding, handtassen, sjaals, trouwkleding, accessoires, nagellak, lippenstift en nog veel meer.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Hoewel het bedrijf gespecialiseerd is in het aanbieden van schoenen voor mannen en vrouwen, hebben hun geuren een vleugje fantasie omdat ze afkomstig zijn van een luxemerk, elk met zijn unieke tonen.

Jimmy Choo Fever Parfum 2

Jimmy Choo Fever is een van de meer dan 37 geuren die het bedrijf aan zijn consumenten verkoopt. De ontwikkelaars achter het parfum waren Honorine Blanc en Nathalie Lorson.

Toen de geur in 2018 werd uitgebracht, was model Hannah Ferguson het mooie gezicht achter reclame Jimmy Choo Fever voor televisie- en gedrukte reclamecampagnes.

Geurnoten

Je krijgt meer elementen van warmte, kruiden en zoetheid in Jimmy Choo Fever versus originele Jimmy Choo eau de parfum.

Dit parfum heeft een verleidelijke ondertoon met alle fruitige tonen van pruim, grapefruit en lychee.

Lees ook:   Estée Lauder DayWear Matte

De bloemengeuren komen binnen met jasmijn, heliotroop, vanille-orchidee en oranjebloesem. De basis van het parfum bestaat uit tonka, benzoë, sandelhout, koffie, vanille en hazelnoot.

Wie wil het?

Een Jimmy Choo Fever parfum cadeauset is een uitstekend cadeau voor de meeste vrouwen.

Omdat Jimmy Choo Fever de eerste paar uur sterk begint, zullen vrouwen die van sterke geuren houden de sterke bloemengeuren waarderen met de complementaire fruitgeuren.

Jongere, moderne vrouwen willen deze geur meer dan oudere vrouwen. Als je een vrouw bent die formele functies bijwoont, zou deze geur je helpen je professioneel en zelfverzekerd te voelen, of je nu op een black-tie-evenement bent of een zakelijke bijeenkomst bijwoont.

Jimmy Choo Fever Parfum 5

Als je informele feestjes bijwoont of regelmatig op date gaat, zal het dragen van Jimmy Choo Fever mensen om je heen hebben die denken dat je mooi en verleidelijk bent.

Wanneer te dragen

Hoewel het wordt aanbevolen om Jimmy Choo Fever in de herfst of winter tijdens de avonduren te dragen, kun je het tijdens alle seizoenen dragen.

De seizoensbloei van de bloemen en wanneer de vruchten het meest prominent gedurende het jaar worden geteeld, laten zien dat je Jimmy Choo Fever het hele jaar door kunt dragen.

Vanille orchidee bloeit in het midden van de lente tot later in de zomer. Jasmijn bloeit van de lente tot de herfst. Draag het op een warme lentemiddag of zomeravond voor een volledig effect.

Jasmijn

Zwarte pruimen zijn in het seizoen van juni tot september. Grapefruits zijn in het seizoen van november tot juni, met de piek van het seizoen rond kerstmis in december. Vandaar dat de fruitige tonen van Jimmy Choo Fever geweldig zijn om te dragen tijdens de herfst en winter.

Waar te dragen

Alle professionals of mensen die uit willen gaan en een leuke tijd willen hebben, willen formeel of informeel Jimmy Choo Fever dragen.

Je kunt Jimmy Choo Fever dragen, zelfs tijdens een formele bedrijfsvergadering, teambuildingevenement of andere formele functie waardoor de mensen met wie je netwerkt je serieuzer nemen.

De verleidelijke ondertoon van Jimmy Choo Fever zelf laat zien dat je het kunt dragen op een meisjesavondje uit of een date met een partner. Mensen die je ontmoet terwijl je in de stad bent, zullen de zoete en kruidige tonen van dit Jimmy Choo-parfum waarderen.

Verpakking en presentatie

De verpakking en presentatie van Jimmy Choo Fever zijn luxe en geven niet alleen een feminine vibe maar een verleidelijke vibe die past bij de verleidelijke ondertonen van het parfum in de fles.

Jimmy Choo Fever Parfum 3

De doos is een donkere magenta kleur met zwarte accenten die bijna op slangenhuiden lijken. De woorden “Jimmy Choo Fever” zijn goudkleurig in een zwarte doos. Rond die zwarte doos staat een gouden vierkant.

Sommige flessen Jimmy Choo Fever die afzonderlijk worden verkocht, meten 40 ml (of 1,3 oz) zoals vermeld op de onderkant van de doos onder de merknaam.

Wanneer u de doos opent om de parfumfles te onthullen, onthult u een doorzichtige fles met kleine, afgeronde divots in het midden en ovale divots aan de boven- en onderkant van de fles.

De dop van het parfum is een bordeauxrode kleur bekleed met gouden kleuren op de kubusvormige lijnen van de dop. De woorden “Jimmy Choo” zijn in het zwart gegraveerd met een gouden achtergrond onder de dop.

Lees ook:   Gucci Guilty Black Pour Homme Eau de Toilette

Door de doorzichtige fles zie je de suikerspinroze kleur van het Jimmy Choo Fever parfum.

Fernweh Editions Kaarsen

Persoonlijke indrukken

Wanneer iemand Jimmy Choo Fever draagt, zullen ze zich sterk, zelfverzekerd, sexy en mooi voelen.

De bloemige tonen van jasmijn (een van de meest voorkomende bloemige noten in parfums), oranjebloesem en vanille-orchidee zijn vrouwelijk en zullen een vrouw zich sexy en mooi laten voelen.

De koffie, sandelhout en hazelnoot zorgen ervoor dat de persoon die het draagt zich sterk voelt vanwege de durf die deze noten afgeven.

Jimmy Choo Fever Parfum 4

Shop op Amazon.com

Een Jimmy Choo Fever-dupe kan dezelfde geuren hebben, zoals vanille, oranjebloesem en jasmijn, maar kan vervangingen hebben voor de andere geuren. Black Opium van YSL bevat bijvoorbeeld amandelen in plaats van hazelnoot.

Voorstelling

Dit parfum kan wel 12-18 uur meegaan. Wanneer het voor het eerst wordt gespoten, projecteert het de eerste paar uur sterk voordat het begint te kalmeren.

Zelfs gedurende de tijd dat de geur rustiger is, projecteert het nog steeds een sterke geur die kan worden genoten door de drager en de mensen in hun omgeving.

Voors & Tegens

Als je deze geur wilt proberen voordat je hem koopt, zoek dan naar een parfummonster in een cosmeticawinkel of wacht tot de prijs daalt tijdens een Jimmy Choo Fever parfumverkoop. Enkele voor- en nadelen van dit parfum zijn:

Pros

  • Mengt meerdere fruitige en bloemgeuren die elkaar aanvullen
  • Gaat minstens 12-18 uur lang mee
  • Kan op elke functie worden gedragen

Tegens

  • Begint zeer sterk de eerste paar uur nadat het is gespoten