Jimmy Choo I Want Choo Perfume Beoordeeld: Zacht, Sprankelend & Vrouwelijk

Jimmy Choo’s I Want Choo parfum heeft internationale erkenning gekregen voor zijn sensuele luxe sinds de geur voor het eerst in première ging tijdens het seizoen 2020-21.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

In deze review leiden we lezers door alles wat ze moeten weten over I Want Choo en hoe de geurprofielen hen om de juiste redenen de aandacht kunnen laten trekken.

Jimmy Choo Ik Wil Choo Parfum

Shop op Amazon.com

Wie maakt het?

Jimmy Choo en zijn nichtje Sandra Choi lanceerden in 1996 het moderne luxe accessoiremerk.

In het begin was Choo zichzelf, een schoenmaker die extravagante schoenen wilde ontwerpen voor beroemdheden, royalty’s en mode-iconen over de hele wereld.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

In de 25 jaar na de lancering van het merk groeide Jimmy Choo uit tot een hedendaagse mode-krachtpatser met een reeks producten die nu veel meer overstijgt dan schoeisel.

Merk

Jimmy Choo groeit van het beoogde modehuis en biedt nu een reeks parfums voor vrouwen.

De lancering van zijn eerste kenmerkende Eau de parfum in 2011, een geurlijn was een logische volgende stap voor de accessoiresgigant die geur net zo goed een deel van de identiteit van een vrouw zag als haar schoenen of een ander accessoire.

Jaar gelanceerd

Negen jaar na het première-geurdebuut vond de releasedatum van het Jimmy Choo I Want Choo-parfum eind 2020 plaats.

Ik wil Choo Parfum Fles

Promotiemateriaal dat voorafgaand aan de lancering werd vrijgegeven, was bedoeld om de gedurfde, leuke, high-fashion energie van de rode loper vast te leggen waarvoor het merk bekend staat.

Lees ook:   Biotherm Homme Basics Line Scrub

Parfumeurs

Gemaakt door parfumeurs Sonia Constant, Antoine Maisondieu en Louise Turner, draait het I Want Choo-geurprofiel om een hart van rode spinnenlelie die een nieuwe draai krijgt door citrusnoten.

Door inspiratie uit te wisselen en ideeën te mengen, creëerde het trio een geur die uniek harmonieus is, maar een op zichzelf opvallende.

Geurnoten

In I Want Choo combineren citrus topnoten van perzik en mandarijn met een houtachtige basis om een Jimmy Choo geur te produceren die fris blijft van de eerste spritz tot het drogen.

mandarijn

Perzik en witte bloemige topnoten combineren met jasmijn middennoten en een vanillebasis, wat resulteert in een sensuele, rijke en exotische geur.

De levendige basis bevat ook benzoë voor een all-over gourmand-gevoel zodra het de neus raakt. Het gecombineerde effect van deze geurnoten in I Want Choo is een van de beste Jimmy Choo parfums en een perfect cadeau voor elke geurliefhebber.

Wie wil het

Of een vrouw nu een stand-alone fles of Jimmy Choo I Want Choo parfum cadeauset wil, deze geur is een fantastische aanvulling op elke jonge of werkende vrouw die onderweg is en op zoek is naar een gelukkige, avontuurlijke geur.

I Want Choo’s dry-down aroma benadrukt het houtachtige gevoel van de geur en biedt een meer mannelijke geur die een ontgeurend effect kan bieden.

Dit creëert een eleganter geurprofiel dat niet overdreven zoet is, maar de eerste uitbarsting van perzikzoetheid van de geur behoudt.

Wanneer te dragen

Als amberkleurige bloemengeur bevat I Want Choo extra flexibiliteit die niet altijd aanwezig is in andere geuren.

Ik wil Choo Parfum

I Want Choo biedt een bloemige lente in een fles die in de zomer en vroege herfst kan worden gedragen. Men kan dit parfum zelfs in de winter dragen als ze op zoek zijn naar een adem van bloemige frisheid.

De aangename dry-down betekent dat deze gelukkige geur de drager de hele dag door zal houden zonder iets van de veerkracht in hun stap te verliezen.

De veelzijdigheid van Jimmy Choo’s I Want Choo parfum betekent echter dat de bedwelmende dry-down ook tijdens lange avonden een aantrekkelijke allure kan bieden.

Waar te dragen

Als een populaire geur die niet overdreven dramatisch is, zijn de perziknoten in Jimmy Choo I Want Choo parfum een publiekstrekker. Draag het om boodschappen te doen voor een uitbarsting van verkwikking of tijdens de avond om je zoet en toch elegant te voelen tijdens een avondje uit.

Verpakking en presentatie

Jimmy Choo’s Ik wil Choo parfum (100ml) wordt geleverd in een stijlvolle glazen fles die velen associëren met de iconische parfumerie van het merk.

Ik wil Choo Verpakking

Een gehamerd, met juwelen versierd effect completeert de gouden spuitdop, die het Jimmy Choo-logo bevat dat wordt benadrukt door de perziktint van het parfum.

De slanke fles die wordt geleverd met het I Want Choo parfum (3.3oz) is slechts het startpunt van de karakteristieke luxe verpakking van het merk.

De sprankelende, rode doos zet gouden letters af die de roze en gouden look van de fles aanvullen voor een effect dat niets minder is dan op maat gemaakte luxe.

Persoonlijke indrukken

Bij de eerste indruk verwelkomt I Want Choo de drager met een zachte, sprankelende en vrouwelijke geur gewikkeld rond een jasmijnmidden en rode spinnenlelie met een houtachtige afwerking.

I Want Choo van Jimmy Choo Parfum

Shop op Amazon.com

De elegante, bloemige geur vervaagt in een boozy, dry-down om een heerlijk parfum te produceren. Donkere basisnoten voorkomen een te zoete of zeepachtige uitdroging die doet denken aan andere bloemige geuren, maar zich onderscheidt.

Voorstelling

Verschillende soorten parfum hebben een verschillende levensduur en uithoudingsvermogen op basis van hun ingrediënten en samenstelling.

I Want Choo’s sillage is matig en niet overdreven dominant, wat een mooie aanvulling is op de levensduur van de geur. Met een uithoudingsvermogen dat sterker is dan andere, zal deze geur de hele dag bij een persoon blijven om de juiste redenen.

Voors en tegens

In deze Jimmy Choo I Want Choo parfumrecensie hebben we verschillende kenmerken aangestipt, van de geurnoten van de geur tot de verpakking. Deze kenmerken benadrukken de positieve aspecten en nadelen van I Want Choo ten opzichte van vergelijkbare parfums.

Pros

  • Dry-down biedt een mannelijk, ontgeurend effect dat niet te zoet is
  • Veelzijdig genoeg om overdag of op date night te dragen
  • Stijlvolle verpakking benadrukt luxe, klassiek design op elke ijdelheid

Tegens

  • Mogelijk moet er vaker opnieuw worden toegepast
  • Meer geschikt voor jonge en middelbare vrouwen

Laatste gedachten

In deze gids voor Jimmy Choo I Want Choo parfum hebben we alles besproken wat een koper moet weten over het parfum zelf, evenals alles wat ze moeten weten over het dragen ervan tot in de perfectie.

Van luxe geurnoten tot designerflessen, deze geur zal zeker een geurbestanddeel blijven voor de Jimmy Choo-vrouw.