Jimmy Choo Illicit Perfume Review: gedurfd & vol elegantie

Het vinden van een parfum dat sensueel en vrouwelijk in balans kan brengen, kan soms lastig zijn. Men zou rekening moeten houden met de geur zelf en of het al dan niet gepast is om te dragen voor een nacht in de stad of een dag op kantoor.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Veelzijdigheid is cruciaal bij het zoeken naar een geur die meer dan één keer voor de dag of nacht aankan.

Of je nu van plan bent om het te gebruiken voor persoonlijke of werkgerelateerde plannen, Jimmy Choo’s Illicit parfum balanceert je leuke en professionele kanten in één.

Jimmy Choo’s primaire doel is om die balans tussen gedurfd en sexy met zacht en vrouwelijk te verbeteren, en de dag of nacht stormenderhand te veroveren.

Dit moderne parfum is een waar voor je geld, want de prijs is redelijk behoorlijk en zal een uitstekende aanvulling zijn op je collectie.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Jimmy Choo Illegale Parfum 1

Shop op Jimmychoo.com

In deze Jimmy Choo’s Illicit parfum review bespreken we de geurnoten, wanneer en waar de beste tijden zijn om het te gebruiken en onze persoonlijke indrukken van het product.

Wie maakt het?

Jimmy Choo is een Maleisische modeontwerper die zich voornamelijk specialiseert in het maken van designerschoenen. Het merk werd in 1996 opgericht samen met de redacteur accessoires van de Britse Vogue, Tamara Mellon.

Ze zouden pas in 2011 beginnen met het creëren van geuren, de eerste was Jimmy Choo Original EDP met zijn chypre, fruitige geur, waardoor een sensueel glamoureuze ondertoon ontstond.

Lees ook:   Guerlain Shalimar Souffle de Parfum Eau de Parfum

Sindsdien hebben ze meer dan 37 geuren gecreëerd, de top vijf zijn Jimmy Choo Eau de Parfum, Fever, Blossom en I Want Choo.

Jimmy Choo Illegale Parfum 4

Het Jimmy Choo Illicit parfum werd uitgebracht in augustus 2015 en ontwikkeld door parfumeur Anne Flipo.

Anne wordt beschouwd als een van de meesterparfumeurs die haar kennis van de parfumindustrie en haar vaardigheden om het perfecte parfum te creëren om deze specifieke geur te creëren, aanscherpen. Met dit in gedachten gaan ze helemaal los met deze specifieke geur.

Geurnoten

Jimmy Choo Illicit parfumnoten openen met zoete, vrouwelijke tonen van honing en citrus. De geur wordt gevolgd door een bloemige maar kruidige, houtachtige, amberkleurige geur. Nadat de hoofdakkoorden zijn vervaagd, gaat de geur langzaam over in de hartnoten.

Honing en citroen

De hartnoten zouden een reeks van een bloemige, roos en Jasmijn sambac-benadering omvatten, gevolgd door citrus, oranjebloesemafwerking. Ten slotte nestelt het aroma zich op een basis van sandelhout, een lichte honing, amberkleurige geur, met hints van vanille.

Over het algemeen overweldigen het sandelhout, amber en honing de basisnoten, dus het is iets moeilijker om het vanillegedeelte van de geur te detecteren.

Wie zou het willen?

Jimmy Choo’s Illicit parfum, een bloemige maar gedurfde houtachtige geur werkt goed bij jonge of oudere vrouwen.

Wanneer draag je het?

Gelukkig is Jimmy Choo’s Illicit parfum een perfect all-occasion parfum, hoewel het de voorkeur heeft om te dragen tijdens de lente of zomer. Illicit kan ook overdag of ’s nachts worden gedragen.

Het geeft een professionele, serieuze aanpak die perfect is voor elke zakelijke omgeving. Het geeft ook een leuke, uitgaande indruk, ideaal om zelf uit te gaan, of het nu gaat om een date of een hangout met vrienden!

Lees ook:   Rituals The Ritual of Mehr Fragrance Sticks

Waar te dragen?

Omdat dit parfum een perfecte balans is tussen professioneel en toch casual, raden we aan om het te dragen voor het nachtleven, de date of de zakelijke omgeving.

Fernweh Editions Kaarsen

Verpakking en presentatie

De fles, ontworpen door de Franse parfumeur Olivier Polge, toont werk van een parfumeur professional. De Jimmy Choo Illicit parfumset neemt de boodschap van het woord illicit na, iets dat verleidt maar verboden is.

Jimmy Choo Illegale Parfum 2

Dit parfum is voor vrouwen die meer aan de wilde maar professionele kant zijn, en adverteert specifiek voor degenen die “verleidelijk, verleidelijk, risico’s nemen en volledig in controle zijn.”

De fles heeft een prachtig elegant en stedenbouwkundig ontwerp. Het is een heerlijk ingewikkelde glazen cilinder met verticale aanaarding die lijkt op een Art Deco-ontwerp.

De dop is een slanke, zilveren vorm, adding aan zijn chique, verfijnde look. Het parfum is ingesloten in een roze en goud bedrukte doos. De finishing touch is het lichte maar gedurfde signature merk in het midden.

Persoonlijke indrukken

Jimmy Choo Illicit parfum is zoet, vrouwelijk en toch gedurfd en spontaan.

Het merk combineert drie van zijn belangrijkste geuren, amber, roos en vanille, terwijl het ook verschillende aroma’s, zoals sandelhout, honing en andere bloemige geuren, in dit parfum verwerkt. De bloemige, honing vanille, houtachtige aroma’s zijn de belangrijkste hoogtepunten van deze mix.

We hadden ontdekt dat het parfum krachtig is, maar niet overweldigend krachtig, waardoor het een zoete, bloemige geur krijgt.

Jimmy Choo Illegale Parfum 3

Shop op Jimmychoo.com

Wanneer het rechtstreeks uit de fles wordt geroken, word je getroffen door de sterke tonen van gember en citrusbloesem, maar zodra je het op je huid aanbrengt, kun je ook de andere geuren ruiken.

Wanneer het parfum uitdroogt, geeft het een zoet, aangenaam aroma, maar er zijn ook tonen van de andere geuren.

Voorstelling

Hoewel het Jimmy Choo Illicit parfum een sterke geur heeft, schiet het aroma tekort qua sillage. Het vervaagt een paar minuten nadat het is gespoten, dus je moet misschien een paar spritzes doen om een schijn van potentie voor de geur zelf te hebben.

Hoewel het vrij sterk is, heeft Jimmy Choo Illicit parfum 40ml een gelijke balans van licht, de bloemige geur uit de Jimmy Choo Illicit collectie.

In termen van levensduur varieert het afhankelijk van hoeveel er wordt gebruikt. Het varieert tussen 6,5 en 7, wat behoorlijk is. Het kan tot vijf tot zes uur op je huid blijven zitten. Dus zelfs als de meerderheid vervaagt, zal de geur nog steeds blijven hangen.

Voors & Tegens

Er zijn verschillende gunstige factoren, waaronder:

  • All-Occasion, veelzijdige geur
  • Niet-overweldigend aroma
  • Rijke basis en hartondertonen
  • Een elegant en chique flesontwerp
  • Verkrijgbaar in verschillende maten (40, 60, 100 ml)

Het heeft echter enkele nadelen, namelijk:

  • Minimale tot geen sillage
  • Levensduur is variabel

Is Jimmy Choo Illicit Parfum stopgezet?

Gelukkig is dat niet zo! Jimmy Choo’s Illicit parfum is nog steeds te koop op hun website.