Jo Malone Orange Blossom Cologne: Natuur in een fles

Moderne mannen genieten ervan om er suave uit te zien en fris te ruiken. Jo Malone is de beste vervanger voor geurliefhebbers die niet tegen chypres, aldehyden of synthetische stoffen kunnen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Orange Blossom van Jo Malone is schoon, licht en zou passen bij elke man die een beetje natuur naar de werkplek brengt. Deze Jo Malone Orange Blossom review beschrijft waarom uitgaande mannen deze geur verdienen.

jo malone parfum

Wie maakt oranjebloesem van Jo Malone?

Orange Blossom is een geurlijn ontworpen door Jo Malone. Het werd voor het eerst gemaakt in 2003 onder inspiratie van de romantische sfeer van het Hotel Bel-Air in Los Angeles.

In tegenstelling tot andere vluchtige Jo Malone colognes, blijft de Orange Blossom geruime tijd hangen. Maar is Jo Malone Oranjebloesem uniseks? Ja, vrouwen en mannen kunnen het dragen.

Geurnoten

De Oranjebloesem ruikt naar de lente. Het heeft een prachtige bloemengeur van seringen en oranjebloesems.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Top opmerking

Direct domineert de clementinebloem deze geur. Er is een sprankelend bloemenakkoord dat deze eau de cologne inluidt. Deze bloemige noot is goddelijk en opbeurend. Een twist van pittige, citrusbladeren zorgt voor een rijk, interessant kader.

oranjebloesem

Hartnoot

Als het sprankelende akkoord van clementine begint te vervagen, komt er een lentebloem van witte lila tevoorschijn. Het is moeilijk om een betere geur te vinden met zo’n verleidelijke lila noot. De lila combineert goed met lelie en oranjebloesem om een betoverend bloemenbos te creëren.

Lees ook:   6 Valentino Uomo Colognes: Kantoor vriendelijk om te hypnotiseren

Basisnoot

Tinten orrishout verlichten de basis. Een vleugje vetiver geeft de Oranjebloesem een verfijnde afwerking.

We vinden het leuk om de Orange Blossom-geur te personaliseren door deze te bedekken met andere compatibele geuren. Onze handtekening is een turbo-geladen combo van Orange Blossom met een spritz van Nectarine Blossom &Honey. Deze warme combinatie verheft altijd de buitenstemmingen.

Wie wil er graag oranjebloesems?

Als uniseks cologne is de Orange Blossoms geschikt voor mannen en vrouwen. De geur roept de herinnering aan de natuur op en kan ideaal zijn voor mensen die hun geest willen verheffen. Het is het perfecte nietje voor iedereen die dol is op witte bloemen, lente seringen, jasmijn en citroenzoetheid.

Mannen die de voorkeur geven aan niet-agressieve geuren zullen dol zijn op de Orange Blossom van Jo Malone. Het is elegant, zachtaardig en projecteert niet ver.

Waar moet je het dragen?

De Jo Malone-website portretteert Orange Blossoms als een huwelijkshandtekening. Het is de ideale geur voor koppels die in het voorjaar trouwen. Dat gezegd hebbende, deze eau de cologne is geen domein van bruidsparen. Iedereen kan het dragen.

Orange Blossom combineert een zomerse citroenzoetheid met de bloemige bloesems van de lente. Dit maakt het een geschikte geur voor de lente en de zomer. Hoewel het het beste past bij de genoemde seizoenen, kunnen mensen het in elk seizoen dragen.

De ontspannen, ongecompliceerde geur past bij casual en semi-formele gelegenheden. Het verhoogt de algehele stemming, brengt een glimlach en onthult een ontspannen sfeer. We raden het aan aan mannen die uitgaan op een leuke dag.

Lees ook:   Salvatore Ferragamo Homme Eau de Toilette

Orange Blossom is ook een ideale geur voor mannen die in een kantooromgeving werken. De zoete citrus- en lila geuren brengen frisheid in de kantooromgeving.

jo .maolone cologne voor officejpg

Deze cologne is niet agressief genoeg om afleiding te veroorzaken. Het laat geen spoor van geur achter.

Als zachte geur is Orange Blossom geschikt voor dagelijks gebruik. Het kan op elk moment van de dag worden gedragen. Sommige mensen slapen zelfs ’s nachts op deze heerlijke geur.

De Oranjebloesem heeft een uitnodigende geur, waardoor het de juiste geur is voor een romantische dinnerdate. Het bloemenakkoord is ’s nachts aantrekkelijker.

Het is niet overweldigend en zal geen migraine veroorzaken. Hoofdpijn wordt voornamelijk veroorzaakt door sterke geuren die de sinussen van mensen irriteren. Gezwollen sinussen draineren niet en de drukopbouw veroorzaakt migraine.

Fernweh Editions Kaarsen

Verpakking en presentaties

Orange Blossom wordt geleverd in een mooie Jo Malone cadeautas. In de tas zit een handtekeningdoosje met lint. Het pakket wordt geleverd met een crèmekleurige bovenkant terwijl het lint zwart is. De merknaam is gedrukt op één zijde van de doos. Het geheel verpakkingen vieren Jo Malone’s passie voor het geven van geschenken.

De lintknoop moet worden verwijderd voordat de doos wordt geopend. In de doos ligt een doorzichtige fles die bijna tot de rand gevuld is met een heldere geur. De klassieke fles is smal en heeft afgeronde randen. Bovenop de fles zit een sticker met het merk Jo Malone. Houd rekening met Jo Malone Orange Blossom dupe die wordt geleverd in bijna dezelfde verpakking.

Persoonlijke indrukken

Subtiele geuren laten geen geurspoor achter. En dat is wat we krijgen met Orange Blossom van Jo Malone.

Lees ook:   Beste bodyspray voor mannen: blijf de hele dag fris

Orange Blossom cologne wordt geleverd in een elegante verpakking. Het uitpakken van de geur uit de doos is eenvoudig. De kenmerkende cadeauverpakking verwijst naar iets speciaals in de doos.

oranjebloesem keulen

Vanaf het begin is er een superzoete, fruitige sinaasappel, citrusgeur. Het duurt echter niet lang. De geur vervaagt na bijna 10 minuten. De cologne ontwikkelt zich dan tot een boeiend boeket seringen. De lila geur past bij de reukbehoeften van de meeste mannen.

Er zijn enkele tinten oranjebloesems en witte bloemen op de achtergrond. Deze twee geuren zijn niet zo dominant als lila.

De cologne tovert eindelijk orris en ondertonen van vetiver tevoorschijn.

Sillage is matig, terwijl de levensduur van de geur ongeveer vijf uur is. De laatste tijd is het een hoofdbestanddeel geworden in de kledingkasten van veel mensen. De Jo Malone Orange Blossom-prijs moet vergelijkbaar zijn met colognes van dezelfde klasse.

Voel je vrij om deze cologne te combineren met andere geuren zoals White Jasmine &Mint.

Fernweh Editions Kaarsen

Voorstelling

Het Jo Malone oranjebloesemmonster duurt niet lang. De sinaasappelboomgaard heeft de neiging om binnen een uur te vervagen. Naarmate het vervaagt, neemt de dominante sering het over en kan het enkele uren duren. Na de uitgang warmen de iris en balsamico vetiver op.

De blijvende kracht van de Oranjebloesem kan sommige parfumliefhebbers teleurstellen. Maar voordat het vervaagt, levert het een ongeëvenaarde bloemengeur.


Jo Malone Orange Blossom Keulen, 1 graaf

The Orange Blossom van Jo Malone is online te koop bij Amazon. Andere handelaren die deze geur op voorraad hebben, zijn onder meer:

  • Nordstrom
  • Macy’s
  • Bluemercury
  • Johnlewis
  • Harrods

Pin op Pinterest

Jo Malone Orange Blossom Cologne Nature in een fles