Juliette Has a Gun: De Beste Parfums Beoordeeld

Vrouwen hebben eeuwige macht met het vermogen om een emotie of herinnering te vormen door alleen maar een kamer binnen te gaan. Of het nu gaat om een top executive boardroom of een jazzy nachtclub, Juliette Has a Gun is een meestermixer van veranderende aroma’s die samensmelten met verstrengelde chemie.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Ze werden opgericht in 2006 en brengen verleiding en vertrouwen op de voorgrond van de almachtige vrouw.

parfum

Juliette heeft een gun parfum favorieten


een andere oud

Nog een Oud

De fascinerende geschiedenis achter Oud’s unieke hars verzameld uit een Agarwood-boom die door een specifieke schimmel werd aangevallen en ziek werd. Wie wist dat ziekte zo gedurfd en aromatisch kon zijn? Dit proces wordt in India en het Midden-Oosten beschouwd als magisch, met helende krachten.

Het aardse aroma in combinatie met een vleugje honing is een perfecte knipoog naar France Midnight Oud. Ben je een duizelingwekkende die graag geur op een shirt of kussen spuugt om je aan je speciale persoon te herinneren? Als je deze vraag met ja beantwoordt, is deze geur voor jou met zijn muskusachtige, houtachtige tonen met een lichte lift van zoetheid.

Juliette Has a Gun Another Oud staat bekend om zijn uithoudingsvermogen, dat duurt vanaf het moment dat je solliciteert tot in de avond. Het is alsof je in de vroege herfst midden in een bosje bomen dartelt, gekleed in een prachtige bloemrijke jurk. De exotische unisex vibe met een fruitige ondertoon is op een stijgende lijn en effent zijn weg naar een duidelijke favoriet.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars


Hoe dan ook1

Sowieso

Juliette Has a Gun Anyway is een veelzijdige geur die bekend staat om zijn lichte, luchtige citrustonen verweven met een fruitige muskus. Anyway heeft een schoon en zacht sprankelend wit bloemendessin dat één en klaar is.

Vermengd met dit neroli cachet parfum zijn lagen met metallic groene kruiden. Het toont de diepte van de unieke mix van dit veelzijdige bedrijf. Als je je verdiept in de wereld van Juliette Has a Gun, is dit een uitstekende plek om te beginnen.

Lees ook:   Parfums de Marly Oriana Eau de Parfum

Anyway is een unieke geur in tegenstelling tot alle andere parfums op de markt. Je kunt het in elke omstandigheid dragen en het uithoudingsvermogen is een bonus. Het is niet te overweldigend en is veilig in de buurt van mensen met gevoeligheden.


Mmmm...

Mmmm

Heb je ooit in een café gezeten, waardoor je met een verwoede nieuwsgierigheid achterbleef om te weten waar de meest onweerstaanbare geur is nagelaten? Je weet wel, degene die je door het hele koffiehuis achtervolgt en elke klant binnen 100 meter besnuffelt. Mysterie opgelost, het is Juliette Has a Gun Mmmm.

Als je je ooit hebt afgevraagd wat een combinatie van sandelhout, vanille, jasmijn en neroli zou maken, wacht dan niet langer. Het brengt verleidelijke elegantie tot leven met een heerlijke afwerking. Het duurt misschien niet zo lang, waardoor het vaak opnieuw moet worden aangebracht.

Je zult je hierin willen verdiepen met de zoetheid niet die van suiker, maar een volwassen sacharine, zoals een prada-snoepgoed met vanille.

Met een patchouli-hint splitst de fanbase individuen die nostalgisch of retro zijn van een vervlogen tijdperk, waardoor sommigen geen interesse hebben en anderen niet zonder kunnen.


Mad Madame

Mad Madame

Mad Madame heeft een unieke eigen vaardigheid. Met één applicatie klimt de sexy naar de oppervlakte, zelfs in je comfortabele loungewear. Het is een vrouwelijke geur omhuld door een paar mannelijke vibes.

Het heeft een scherpe geur, maar droogt snel op, waardoor de initiële bravoure een beetje verandert. Het kan in het begin zwaar zijn, dus breng spaarzaam aan, maar als je op zoek bent naar een warme en kruidige essentie, zal dit een favoriet van je zijn.

Sommigen hebben Juliette Has a Gun Mad Madame beschreven als een unieke tang met een druivennuance. Hoe dan ook, het chemiemengsel onder deze geur is gevolgd met een hoge afgifte.


moskou muilezel

Moskou Mule

Vol met gember, limoen en jasmijn, dit klassieke aroma is er een die door de tijd heen blijft. De citrus houtachtige geur is een favoriet in de zomer, maar draagt goed in elk seizoen. De gemberfixatie kan overweldigend zijn, maar vermindert de onderste noot tot een aangename balans met iemands chemie.

Lees ook:   Dior Pure Poison Eau de Parfum

Als je niet graag de aandacht op jezelf vestigt, is Moscow Mule van Juliette Has a Gun niet het parfum voor jou. Complimenten zullen je achtervolgen, want deze essentie is er een die mensen niet snel zullen vergeten. Het zit niet lang stevig but heeft een verre nagloed die overblijft.


geen parfum

Geen parfum

Voor degenen die gevoelig zijn voor geuren, is dit een goede optie, gemaakt met één component, cetalox. Het is een favoriet van fans omdat het zich mengt met chemische verbindingen om een aparte aura te creëren die uniek is voor alleen jou, zonder te overweldigen of te beledigen.

Neem het alsjeblieft niet op het eerste gezicht door het in de lucht te spuiten; de magie begint zodra het je kwintessens raakt. De warmte van je huid zorgt voor een uniseks zoete en muskusachtige tint terwijl je fris blijft met een minimalistische aanpak.

Fernweh Editions Kaarsen

Je hoeft je favoriete geur niet meer thuis te laten. Juliette Has a Gun Not a Perfume wordt aangeboden in een reisspray, zodat het in staat is om al je avonturen met je aan te gaan. Het is een herinnering in een fles, want de bekende redolent kan je gemakkelijk down memory lane brengen. Vergeet niet om spaarzaam te benaderen voor een beetje gaat een lange weg.


Zonnige kant omhoog

Zonnige kant omhoog

Deze sandelhout- en muskusverrukking is perfect voor de herfst. Stel je voor dat je in een bed van zonnebloemen ligt. Sunny Side Up heeft onder de knie hoe een zonnebloem moet ruiken; een boeket koele rokerige kruiden. De warme zoetheid heeft geen chemische naschok. De vanille hint met kokosnoot helpt het vrouwelijke naar voren te brengen, terwijl het mannelijke niet wordt weggenomen.

Als je iemand bent die een rijk bloemenboeket vermijdt, is dit een winnaar. Het heeft meer de voorkeur voor de hut in het bos met een sensuele diepte terwijl het niet overweldigend is. Met Juliette Has a Gun Sunny Side Up hoef je niet te wachten op een dry down om het romige bedwelmende sandelhoutaroma te krijgen; het is onmiddellijk en het is langdurig.

Lees ook:   Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer

Discovery Kit Geschenkset

Het kopen van het perfecte cadeau voor de speciale mensen in ons leven kan lastig zijn. Juliette Has a Gun is verkrijgbaar in een mooie cadeauset voor degenen die besluiteloos zijn. Verwen jezelf of iemand anders in je omgeving met dit echt attente cadeau.


Wie maakt Juliette heeft een gun geur?

Romano Ricci is de uitvoerend oprichter en parfumeur van Juliette Has a Gun. Hij werd geboren met succes in zijn DNA, afkomstig van grootvader Robert Ricci die het Nina Ricci Fragrance Empire oprichtte en achterkleinzoon van Nina Ricci, een autodidactische high-class naaister.

Maak niet de fout om aan te nemen dat Romano in zijn carrière uit het geboorterecht is gevallen. Hij werkte ongelooflijk hard om het vak zelfstandig te leren, daarom kent hij de perfecte magie in het magnetiserende aroma dat je tegenwoordig in de winkels vindt, en helpt hij sensualiteit te ontwikkelen met behulp van vrouwelijke en mannelijke noten.

Juliette pistool

Over het merk

Juliette Has a Gun maakt deel uit van haar artilleriecollectie en onthult ons dat een vrouw een sensuele kracht vertegenwoordigt alsof het een wapen is. Deze moderne wereldsfeer bewijst dat haar potentieel eindeloos is, met een sterk magnetisme dat onuitgesproken en ongelooflijk onthullend kan zijn.

Juliette Has a Gun bewijst dat onafhankelijkheid, verlangen en romantiek slechts een paar belangrijke lagen in een vrouw zijn, en ze kan ze aanboren met de chemie die ze bezit en de geuren die ze aanbrengt.

Laatste gedachte

Er is geen reden waarom jullie hardwerkende professionele vrouwen die het verdienen om jezelf te verwennen met de besten, verder zouden moeten kijken. De zeer veelzijdige geuren van Juliette Has a Gun kunnen helpen om herinneringen om je heen op te wekken, of het nu persoonlijk, romantisch of professioneel is.

Fernweh Editions Kaarsen

Pin op Pinterest