Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum

Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum

Vandaag wil ik graag een bijzondere geur met jullie delen: Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum. Deze parfum is uniek en heeft een verhaal dat ik graag met jullie wil delen. Als high-end parfume blogger ben ik altijd op zoek naar bijzondere geuren en dit is er zeker een van. Lees verder om meer te weten te komen over deze bijzondere parfum.

Beschrijving

Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum is een unisex geur die bekend staat om zijn eenvoud en elegantie. De parfum is gemaakt met slechts één ingrediënt, genaamd Cetalox, wat zorgt voor een unieke geur die niet te vergelijken is met andere parfums. Het is een minimalistische geur die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar iets anders.

Productspecificaties

 • Merk: Juliette Has a Gun
 • Geur: Not A Perfume
 • Geurtype: Eau de Parfum
 • Inhoud: 100 ml
 • Geslacht: Unisex

Parfum Piramide

Om de geur van Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum beter te begrijpen, is het handig om naar de parfum piramide te kijken. Hierin worden de verschillende geurnoten van de parfum beschreven.

Topnoten

De topnoten van Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum zijn fris en licht. Ze geven de eerste indruk van de geur en vervagen na verloop van tijd. In deze parfum zijn de topnoten echter niet aanwezig, omdat de geur slechts één ingrediënt bevat.

Middelnoten

De middelnoten van de parfum zijn het hart van de geur. Ze komen tevoorschijn nadat de topnoten zijn vervlogen en zorgen voor de karakteristieke geur van de parfum. Ook bij Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum zijn er geen middelnoten aanwezig.

Lees ook:   MAC Eye Brows Styler Wenkbrauwpotlood

Basisnoten

De basisnoten van de parfum zijn de geurnoten die het langst blijven hangen. Ze vormen de basis van de geur en geven de parfum zijn diepte en warmte. Bij Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum bestaat de geur enkel uit basisnoten.

Geurindrukken

Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum heeft een unieke geur die niet te vergelijken is met andere parfums. De geur is eenvoudig, elegant en tijdloos. Het heeft een zachte en warme geur met een vleugje hout en muskus. De geur blijft lang hangen en ontwikkelt zich gedurende de dag, waardoor het steeds verleidelijker wordt.

Voordelen

 • Unieke en bijzondere geur
 • Eenvoudig en elegant
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Blijft lang hangen

Nadelen

 • Geen variatie in geurnoten
 • Niet geschikt voor liefhebbers van complexe geuren

Voor wie is dit?

Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en minimalistische geur. Het is perfect voor zowel mannen als vrouwen en kan op elk moment van de dag gedragen worden. Als je houdt van eenvoudige en tijdloze geuren, dan is dit zeker iets voor jou.

Parfumeur

Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum is gemaakt door Romano Ricci, de oprichter van het merk Juliette Has a Gun. Hij staat bekend om zijn creatieve en unieke benadering van parfums. Met deze parfum wilde hij een geur creëren die anders is dan alle andere parfums op de markt.

Meer over het merk

Juliette Has a Gun is een high-end parfummerk dat bekend staat om zijn unieke en eigenzinnige geuren. Het merk werd opgericht door Romano Ricci, een parfumeur met een passie voor creativiteit en originaliteit. Naast Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum heeft het merk nog vele andere geuren in het assortiment.

Lees ook:   Prada L'Homme L'Intense Eau de Parfum

Andere parfums

Enkele andere bekende geuren van Juliette Has a Gun zijn:

 • Juliette Has a Gun Lady Vengeance
 • Juliette Has a Gun Miss Charming
 • Juliette Has a Gun Moscow Mule

Wat zit er in de doos?

Als je Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum bestelt, ontvang je een luxe verpakking met daarin de parfum. De verpakking is elegant en past perfect bij de geur van de parfum.

Review

Ik heb Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum zelf getest en ik ben enorm onder de indruk. De geur is echt uniek en anders dan alle andere parfums die ik eerder heb geroken. Het is een eenvoudige geur, maar toch heeft het iets magisch. De geur blijft lang hangen en ontwikkelt zich gedurende de dag, waardoor het steeds verleidelijker wordt. Ik kan deze parfum zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders.

FAQ

Wat maakt Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum uniek?

Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum is uniek omdat het is gemaakt met slechts één ingrediënt, genaamd Cetalox. Hierdoor heeft de parfum een eenvoudige en minimalistische geur die niet te vergelijken is met andere parfums.

Kan Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum door zowel mannen als vrouwen gedragen worden?

Ja, Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum is unisex en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden.

Is Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum is geschikt voor dagelijks gebruik. De geur is subtiel en elegant, waardoor het op elk moment van de dag gedragen kan worden.

Lees ook:   Hermès Un Jardin Sur Le Nil Eau de Toilette

Conclusie

Juliette Has a Gun Not A Perfume Eau de Parfum is een unieke en bijzondere geur die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar iets anders. De eenvoud en elegantie van de geur maakt het tijdloos en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ik kan deze parfum zeker aanraden aan iedereen die houdt van unieke en minimalistische geuren.