Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum

Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum is een luxe parfum dat perfect is voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en verfijnde geur. Met zijn fruitige en bloemige noten is dit parfum een ​​echte blikvanger. In deze blogpost zal ik je alles vertellen over dit parfum, inclusief de productspecificaties, de parfumpiramide, de geurindrukken, de voor- en nadelen, en nog veel meer.

Productspecificaties

Naam: Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum

Merk: Juliette Has a Gun

Inhoud: 50 ml

Geurtype: Fruitig, bloemig

Prijs: €100

Parfumpiramide

De parfumpiramide van Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum bestaat uit drie lagen: topnoten, middelnoten en basisnoten.

Topnoten

 • Bergamot
 • Pruim
 • Rode vruchten

Middelnoten

 • Roos
 • Jasmijn
 • Kaneel

Basisnoten

 • Patchouli
 • Vanille
 • Muskus

Geurindrukken

Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum opent met een sprankelende mix van bergamot, pruim en rode vruchten. Deze fruitige topnoten geven het parfum een ​​frisse en verkwikkende geur. Vervolgens ontwikkelt zich een hart van roos, jasmijn en kaneel, wat zorgt voor een bloemig en kruidig aroma. De basisnoten van patchouli, vanille en muskus geven het parfum een ​​sensuele en warme touch. De combinatie van deze verschillende geurnoten maakt Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum een ​​unieke en onderscheidende geur.

Voordelen

 • Unieke en verfijnde geur
 • Luxe verpakking
 • Langdurige geur
 • Geschikt voor dagelijks gebruik

Nadelen

 • Relatief hoge prijs
 • Kan te zoet zijn voor sommige mensen

Voor wie is dit parfum?

Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een unieke en verfijnde geur. Het is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. De fruitige en bloemige noten maken dit parfum geschikt voor alle seizoenen.

Lees ook:   Escada Candy Love Eau de Toilette

Parfumeur

Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum is gemaakt door de getalenteerde parfumeur Romano Ricci. Hij is de oprichter van het merk Juliette Has a Gun en heeft verschillende andere bekroonde parfums gecreëerd.

Meer over het merk

Juliette Has a Gun is een luxueus parfummerk dat bekend staat om zijn unieke en gedurfde geuren. Het merk werd opgericht door Romano Ricci, een afstammeling van de beroemde parfumeur Nina Ricci. Juliette Has a Gun heeft een breed scala aan parfums voor zowel mannen als vrouwen, die allemaal een eigen verhaal vertellen.

Enkele andere populaire parfums van Juliette Has a Gun zijn:

 • Not a Perfume
 • Lady Vengeance
 • Moscow Mule

Wat zit er in de doos?

De doos van Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum bevat een flesje van 50 ml van het parfum. Het flesje heeft een elegant ontwerp en is voorzien van het logo van het merk.

Review

Ik heb Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum persoonlijk getest en ik ben zeer onder de indruk. De geur is werkelijk uniek en verfijnd. De combinatie van fruitige en bloemige noten zorgt voor een fris en tegelijkertijd warm aroma. Het parfum blijft gedurende de dag goed op de huid zitten en heeft een redelijke sillage. Ik ontvang regelmatig complimenten wanneer ik dit parfum draag. Het enige nadeel is de prijs, die iets aan de hoge kant is. Maar als je op zoek bent naar een exclusieve en luxe geur, is Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum zeker de moeite waard.

Lees ook:   Beoordeling van X Perfume Feminine Edition door Clive Christian

FAQ

Wat is de prijs van Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum?

Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum kost €100 voor een flesje van 50 ml.

Is Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, dit parfum is geschikt voor dagelijks gebruik. De geur is niet te zwaar en kan gemakkelijk gedragen worden op kantoor of tijdens andere dagelijkse activiteiten.

Hoelang blijft de geur van Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum op de huid zitten?

De geur blijft ongeveer 6-8 uur op de huid zitten, afhankelijk van de individuele huidchemie en de omgevingsfactoren.

Conclusie

Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum is een luxe en verfijnde geur met fruitige en bloemige noten. Het parfum is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een unieke geur die opvalt. Ondanks de relatief hoge prijs is dit parfum zeker de moeite waard voor diegenen die graag investeren in exclusieve en kwalitatieve parfums. Probeer het zelf en laat je betoveren door de heerlijke geur van Juliette Has a Gun Pear Inc Eau de Parfum.