Kat Von D Parfum: Een review van Sinner &Saint

Humeurig, sexy, mysterieus: dit zijn de drie woorden die Sinner en Saint uit Kat Von D het beste omschrijven.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Een daarvan is een mix van kaneel, vetiver, patchouli, waardoor het een zwoel randje krijgt voor een avondje uit. De andere is zoeter met zijn tonen van tiarbloem, karamel en jasmijn.

Hoewel dit allemaal goed klinkt, zijn ze je tijd en geld waard? Dit is wat we vandaag ontdekken in onze Kat Von D parfum, Saint en Sinner review.

kat von d
Afbeelding van @thekatvond

Wie maakt Zondaar &Sint?

De parfums Sinner en Saint zijn afkomstig van het merk Kat Von D, opgericht door Kat Von D zelf, een beroemde tatoeëerder en tv-persoonlijkheid.

We leerden Kat Von D voor het eerst kennen toen ze verscheen in de reality-tv-show Miami Ink. Het duurde niet lang voordat ze haar eigen show kreeg, LA Ink.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

kat-von-d-make-up

In 2008 kwam Kat Von D samen met Sephora om een make-uplijn te creëren, die later werd uitgebreid met geuren. Het merk heeft zes parfums achter zich, waarvan twee Sinner en Saint, die het in 2017 vernieuwde.

Vanaf 2020 kondigde de beroemde tatoeëerder echter aan dat ze haar merk verkocht aan het moederbedrijf, Kendo Brands, die het omdoopte tot KVD Vegan Beauty. Helaas stopte Kendo Brands met het Kat Von D-parfum dat door dat team was gemaakt. Ze zijn echter nog steeds online beschikbaar.

Geurnoten

Sinner en Saint zijn twee verschillende parfums die meestal samen worden verkocht. Zoals de namen al doen vermoeden, zijn deze Kat Von D parfums het tegenovergestelde qua geurtonen, maar houden ze elkaar heel goed in evenwicht.

Kat Von D Parfum zondaar

Sinner Geur Noten

Kat Von D Sinner parfum heeft warme, kruidige geurtonen. Het merk beschrijft het als donker, zwoel en krachtig met zijn belangrijkste geurnoten van hout, patchouli en kaneel.

Lees ook:   Escada Magnetism Woman Eau de Parfum

We kunnen de geur van Sinner het best omschrijven als kruidig bloemig, een pittige draai aan zijn tegenhanger. Het is niet al te overweldigend, wat verrassend is gezien de noten.

Als je Sinner voor het eerst aanbrengt, zul je een frisse, in-your-face geur opmerken, die snel verandert in aromatische ondertonen. Je kunt gemakkelijk de bovenste mandarijn onderscheiden, gevolgd door kaneel en witte bloem, afgewerkt met de houtachtige basisnoten.

Het is ongetwijfeld een unieke geur voor de gedurfde zielen die een statement willen maken.


Kat Von D Parfumheilige

Saint Geur Noten

In tegenstelling tot Sinner volgt het Kat Von D Saint parfum de lijnen van klassieke bloemengeuren met zijn tonen van muskus, vanille en jasmijn. Het heeft een zachte, verleidelijke, bijna dromerige aard, waardoor het in de categorie populaire designergeuren valt.

Saint is minder kruidig dan Sinner maar deelt dezelfde fruitige topnoten. Deze veranderen echter snel in zoete bloemige ondertonen met een vleugje karamel. Na een paar momenten dragen zijn de twee opvallende geurnoten de tiarbloem en vanille.

Hoewel niet zo uniek en aromatisch als Sinner, maken de warme, aangename noten van Saint het een echt sweetheart parfum, perfect voor die eerste date.


Verpakking en presentatie

Toen Kat Von D parfum voor het eerst besloot om de Saint en Sinner geuren stop te zetten, waren zowel fans als gebruikers verontwaardigd. Gelukkig was dit aanleiding voor het schoonheidsmerk Kat Von D om de geuren te reïncarneren in nieuwe en verbeterde flessen.

De eerste versies van Saint en Sinner arriveerden in flauwe flessen; de ene wit, de andere rood, maar beide lijken erg op andere parfums in het winkelschap.

Lees ook:   Sisley Black Rose Skin Infusion Cream Plumping & Radiance

Met de 2017-versies deed Von D er nog een schepje bovenop en verving de reguliere, rechthoekige containers door bolvormige glazen flessen. Het gaf Sinner een zwarte, gotische make-over, waarvan we zullen zeggen dat het veel beter is dan het vorige rood.

Bovendien zijn beide flessen nu voorzien van driedimensionale filigraandetails, die Kat Von D zelf heeft ontworpen. Het zijn uitstekende toevoegingen aan je ijdelheidsparfumdisplay.

Fernweh Editions Kaarsen

Persoonlijke indrukken

Zowel Saint als Sinner hebben het vrij goed gedaan onder gebruikers die hun verschillende geurtonen prijzen. Ze zijn echter niet zo merkbaar na een paar uur dragen, tenzij je de gebieden waar je de parfums hebt aangebracht, recht omhoog brengt tot aan je neus.

Toch is er iets intrigerends aan deze Kat Von D-parfums waardoor mensen vragen wat je draagt. En omdat het niet zulke sterke, in-your-face geuren zijn, kun je ze zowel overdag op het werk als elk seizoen dragen.

Voorstelling

Deze Kat Von D parfums hebben beide een gemiddelde prestatie. Hoewel de geuren geurig en fris zijn wanneer ze voor het eerst worden aangebracht, vervaagt hun initiële wow-factor vrij snel. Tenzij je het net hebt gespoten, is de kans groot dat mensen de geur pas opmerken als je heel dichtbij staat.

Gemiddeld blijven de geuren ongeveer zes uur op de huid zitten voordat je ze opnieuw moet aanbrengen, hoewel je verwacht dat ze na het eerste uur of twee niet zo levendig zullen zijn.

Wie wil ze?

Vanwege de diepere ondertonen van Sinner, is het een betere pasvorm voor vrouwen in hun midden 20s en 30s. Saint is een stuk zoeter, dus het zou geschikt zijn voor elke leeftijdsgroep.

Lees ook:   Adolfo Dominguez Agua Fresca Rosas Blancas Eau de Toilette
Kat Von D Parfum 2

Waar moet je ze dragen?

Sinner is de perfecte geur om te dragen voor een avondje uit met de meisjes. Vanwege de durf van zijn aromatische tonen, zal het de aandacht trekken van mensen in de buurt: althans voor het eerste uur.

Saint is een sweetheart geur die je zou kunnen dragen op een eerste date of gedurende de dag als je boodschappen doet. Velen merken ook op dat het goed werkt om de twee te combineren, wat de kruidige tonen van de Sinner dof maakt, waardoor het draagbaarder wordt als een alledaags parfum.

kat-von-d-parfum-specerij

Als je van de kruidige geur van de Sinner houdt, maar het te gewaagd vindt, is Kat Von D Adore parfum een geweldig alternatief. Het heeft een diepe, houtachtige geur, die er niet zo is als Sinner.

Exemplaren die het vermelden waard zijn

Hoewel er geen directe kopieën zijn van de Zondaar of De Heilige, zijn er parfums die dezelfde geurtinten delen.

Fernweh Editions Kaarsen

Als je op zoek bent naar een Kat Von D Saint parfum dupe, kun je de Fancy Love van Jessica Simpson of de Burberry Women proberen. Ze delen een paar overeenkomsten in termen van zoetheid, maar zijn geen totale duplicaten.

Conclusie

De Sinner en Saint geuren zijn bijna het tegenovergestelde van elkaar. Beide hebben uitstekende geurnoten en delen die Kat Von D parfum boldness. Je kunt ze koppelen voor iets extra’s of ze individueel dragen wanneer de gelegenheid goed is.

Pin op Pinterest