Kenneth Cole Mankind Ultimate Cologne Review (met video)

Deze release uit 2013 van Kenneth Cole en partner Lux Par is een voorbeeld van smooth. De mensheid is zorgvuldig ontworpen om je van de bestuurskamer naar de eettafel en zelfs naar de dansvloer te brengen zonder een beat te missen.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Het is warme kardemom en dragonbladeren mengen zich grondig met pittige gember en zoete ananas. De geur is ontwikkeld door Claude Dir om aromatisch en gedurfd te zijn. Gebruik deze charmante geur om swagger in je stap te injecteren en je ziel te stimuleren.

Geur overzicht

Seizoenen: Lente/Zomer/Herfst

Gebruik: Deze geur is ontworpen voor overdag, maar heeft genoeg charisma om aan al uw avondbehoeften te voldoen.

Notities:

  • Bovenkant: kardemom, dragonblad, gember en ananas
  • Hart: ceder, vetiver en kaneel
  • Basis: sandelhout, eikenmos, tonkaboon en huid muskus

Recensie

In 2013 lanceerde Kenneth Cole Mankind, ontwikkeld door parfumeur Claude Dir, als een noodzaak voor de moderne mens. De geur is ontworpen om aromatisch en houtachtig te zijn – een duidelijke en duurzame geur.

Verpakking en presentatie

De verpakking van de mensheid geeft zijn geur slim weer. De slim vervaardigde doos en slanke glazen fles hebben een slimme en elegante uitstraling.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

De prominente fles is ontworpen door verpakkings- en designexpert Chad Lavigne, die al twintig jaar een grote rol speelt in geurontwerp. De fles verspilt geen ruimte met zijn eenvoudige maar gedurfde titel van “Mensheid” afgebeeld op de voorkant.

Lees ook:   Mugler Alien Flora Futura Eau de Toilette

De slanke doos heeft een patroon en kleur om er solide uit te zien en aan te voelen als luxe leer. De fles wordt geleverd met het bijpassende ontwerp dat begint op de dop en rond de randen van de fles loopt. De fles heeft ook twee noppen op de schouders van de fles die een leuke touch toevoegen. De doos en fles zijn een stuk lichter dan ze lijken. De textuur op het ontwerp is glad met een matte afwerking.

De fles is een stuk lichter dan hij eruit ziet. De textuur van het ontwerp is glad met een matte afwerking. De spray op de fles is een beetje kort, maar het is goed van toepassing met zijn brede verspreiding. Het zit goed op de huid en heeft een koele en verfrissende textuur wanneer het wordt gedragen.

Hoe ruikt het?

Bovenkant: kardemom, dragonblad, gember en ananas

Hart: ceder, vetiver en kaneel

Basis: sandelhout, eikenmos, tonkaboon en huid muskus

Bij het eerste aanbrengen is de geur fris en knapperig. Het grenst aan een sterke aquatische geur die afkomstig is van de citrus topnoten. De houtachtige basis- en hartlagen vermengen zich met de topnoten om een zelfverzekerde geur te creëren die zeker indruk zal maken.

Na enige tijd de geur te hebben gedragen, worden de frisse citrusgeuren van de ananas minder duidelijk en ontwikkelt de geur zich tot meer een rustige en ontspannende aromatisch-houtachtige geur. Maak je geen zorgen dat de toplaag uiteindelijk dimt, de progressie in de houtachtige basis en hartnoten is nog steeds net zo heerlijk.

Lees ook:   Shiseido Ginza Gift Set

Omdat het niet te “tropisch” is om te beginnen of te saai na de overgang, behoudt het een belangrijke balans die de geur fris laat ruiken. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom deze een favoriet van fans is onder degenen die de voorkeur geven aan houtachtige aromaten.

Levensduur

De levensduur van de geur is over het algemeen behoorlijk. Ik vond het de hele dag duren, elke keer dat ik het aanbracht. Elke laag lijkt zijn eigen levensduur te hebben en dus lijkt het misschien alsof het gedurende de dag verandert, maar het zou je de hele weg geweldig moeten laten ruiken.

Sillage

Het aroma op deze geur lijkt gewoon in de sweet spot te zitten. Het is nooit overweldigend of invasief. Maar door de opmerkingen die ik heb gekregen bij het dragen, is het duidelijk merkbaar.

Waar te dragen

Deze alles-in-één geur is bijna dat geworden. Het is geweldig voor bijna het hele jaar door, hoewel meestal lente, zomer en herfst. Het is zowel professioneel als gedurfd, dus het is geweldig om voor alles te gebruiken tijdens werkuren en avonduren.

Draag het naar het werk, een informele ontmoetingsplaats met vrienden, misschien zelfs een date of twee. Ongeacht je avontuur, één spray van Mankind laat je de hele tijd elegant ruiken.

Wie zou Vind ik leuk

Iedereen die een fan is van houtachtige aromaten zou zeker verrast zijn door deze. Het is toplaag echtly creëert een indrukwekkende kick voor de hele geur. Iedereen die op zoek is naar een uitstekende alles-in-één geur zou hier zeker van genieten en er verbluffende resultaten uit halen.

Lees ook:   Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Cologne Forte Eau de Parfum