Kilian Intoxicated Eau de Parfum

Kilian Intoxicated Eau de Parfum is een luxueuze geur die je meeneemt op een betoverende reis vol verleiding en sensualiteit. Deze parfum is perfect voor degenen die houden van een krachtige en intrigerende geur die blijft hangen.

Productspecificaties

  • Merk: Kilian
  • Geur: Intoxicated
  • Type: Eau de Parfum
  • Inhoud: 50 ml
  • Hoofdnoten: Kardemom, Mokka
  • Hartnoten: Nootmuskaat, Cederhout
  • Basisnoten: Vanille, Sandelhout

Parfum Piramide

Topnoten: De topnoten van Kilian Intoxicated Eau de Parfum worden gekenmerkt door de heerlijke geur van kardemom en mokka. Deze noten geven de geur een warm en kruidig karakter.

Hartnoten: In het hart van de geur vind je de verfijnde noten van nootmuskaat en cederhout. Deze noten voegen een houtachtig en aards element toe aan de geur.

Basisnoten: De basisnoten van deze parfum bestaan uit vanille en sandelhout. Deze noten zorgen voor een zoete en sensuele ondertoon die de geur onweerstaanbaar maakt.

Geurindrukken

Kilian Intoxicated Eau de Parfum is een geur die je betovert met zijn krachtige en verleidelijke aroma. De geur opent met een explosie van kardemom en mokka, die je meeneemt naar exotische oorden. Vervolgens ontvouwen de hartnoten van nootmuskaat en cederhout zich, waardoor de geur een warm en houtachtig karakter krijgt. De basisnoten van vanille en sandelhout voegen een zoete en sensuele ondertoon toe, waardoor de geur lang blijft hangen en een blijvende indruk achterlaat.

Voordelen

– Langdurige geur die de hele dag blijft hangen.

– Luxueuze en verleidelijke geur die geschikt is voor speciale gelegenheden.

– Mooie verpakking die perfect is om cadeau te geven.

Nadelen

– Het kan een prijzige optie zijn in vergelijking met andere parfums.

Lees ook:   Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette

– De geur kan te intens zijn voor mensen die liever subtiele geuren dragen.

Voor wie is dit?

Kilian Intoxicated Eau de Parfum is ideaal voor mensen die houden van krachtige en sensuele geuren. Het is een perfecte keuze voor speciale gelegenheden of avondjes uit. Deze geur is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Parfumeur

Kilian Intoxicated Eau de Parfum is gecreëerd door parfumeur Calice Becker. Ze heeft een uniek talent voor het samenstellen van geuren die emoties oproepen en blijven hangen.

Meer over het merk

Kilian is een luxueus parfumhuis dat bekend staat om zijn verfijnde en exclusieve geuren. Het merk werd opgericht door Kilian Hennessy, een afstammeling van de beroemde Hennessy-cognacfamilie. Kilian combineert traditionele parfumtechnieken met moderne en innovatieve ingrediënten om geuren van de hoogste kwaliteit te creëren.

Andere populaire parfums van Kilian zijn onder andere Good Girl Gone Bad, Love, Don’t Be Shy en Black Phantom.

Wat zit er in de doos

De Kilian Intoxicated Eau de Parfum wordt geleverd in een prachtige verpakking die perfect is om cadeau te geven. In de doos vind je de 50 ml flacon van de parfum, elegant en luxueus vormgegeven.

Review

Ik heb de Kilian Intoxicated Eau de Parfum persoonlijk getest en ik was meteen onder de indruk van de krachtige en intrigerende geur. De geur opent met een explosie van kardemom en mokka, die mijn zintuigen prikkelden. Na verloop van tijd ontvouwden de hartnoten zich en voegden een warme en houtachtige dimensie toe aan de geur. De basisnoten van vanille en sandelhout gaven de geur een sensuele en verleidelijke ondertoon. Ik merkte dat de geur lang blijft hangen en me de hele dag door omhulde. Ik kreeg veel complimenten over mijn geur en ik voelde me zelfverzekerd en elegant wanneer ik deze parfum droeg. Ik zou de Kilian Intoxicated Eau de Parfum zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een luxueuze en verleidelijke geur die een blijvende indruk achterlaat.

Lees ook:   Coach Poppy Perfume: een overzicht van de energieke vibe

FAQ

1. Hoelang blijft de geur van Kilian Intoxicated Eau de Parfum hangen?

De geur van Kilian Intoxicated Eau de Parfum blijft lang hangen en kan tot wel 8 uur of langer aanhouden, afhankelijk van je huidtype en de omgevingsfactoren.

2. Is Kilian Intoxicated Eau de Parfum geschikt voor zowel mannen als vrouwen?

Ja, Kilian Intoxicated Eau de Parfum is een unisex geur en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden.

3. Kan ik Kilian Intoxicated Eau de Parfum als cadeau geven?

Absoluut! Kilian Intoxicated Eau de Parfum wordt geleverd in een prachtige verpakking en is een perfect cadeau voor een speciaal iemand.

Conclusie

Kilian Intoxicated Eau de Parfum is een luxueuze en verleidelijke geur die je meeneemt op een betoverende reis vol intrige. Met zijn krachtige aroma en langdurige geur is deze parfum perfect voor speciale gelegenheden en avondjes uit. De geur opent met de heerlijke noten van kardemom en mokka, gevolgd door de warme en houtachtige hartnoten van nootmuskaat en cederhout. De zoete en sensuele basisnoten van vanille en sandelhout maken de geur onweerstaanbaar. Kilian Intoxicated Eau de Parfum is een must-have voor iedereen die houdt van luxe en verleiding.