La Panthere Cartier Parfum Beoordeeld: Een kenmerkende geur?

La Panthere voor dames is een adembenemend Cartier parfum. Gemaakt in maart 2014, heeft het parfum erkenning gekregen als een van de beste parfums voor vrouwen. Het heeft een exotische en rijke geur die perfect is voor speciale gelegenheden.

Dit bericht kan affiliate links bevatten, wat betekent dat we een kleine commissie verdienen op aankopen via de links (zonder extra kosten voor u). Dit verandert onze mening niet, maar helpt wel om de site te ondersteunen. Bedankt!

Het Cartier parfum, La Panthere, is een geur met een mix van sensuele en verfijnde noten die naar elke gelegenheid kan worden gedragen, waardoor het het perfecte allround parfum is.

Deze langdurige geur is perfect voor diegenen die professioneel of persoonlijk in zichzelf willen investeren. We kunnen vol vertrouwen zeggen dat je met dit parfum niets kunt doen.

CARTIER LA PANTERE |

Het is geen wonder dat La Panthere een publiekslieveling is. Met zijn langdurige geur en tonen van vanille en sandelhout is dit parfum perfect voor mensen met een beperkt budget en mensen die meer willen uitgeven. De exotische geuren maken het de ideale date-night geur, maar het is ook geweldig om naar het werk te dragen.

Lees verder om meer te weten te komen over La Panthere Cartier parfum.

Fernweh Editions Fern &Bloemblaadjes Kaars

Wie maakt het?

Mathilde Laurent is de vrouw achter Cartier’s La Panthere parfum, vernoemd naar een pantervormig juweel in het huis van Cartier Collection.

Mathilde Laurent is parfumexpert en opgeleid in parfumerie aan het Institut Supérieur du Parfum des Cosmétiques et Arômes, ze werkt sinds 2005 bij Cartier.

Mathilde Laurent

Ze hielp bij het creëren van op maat gemaakte geuren, unieke composities die exclusief zijn gemaakt voor elk Salon Des Pierre-geurevenement – 13 Rue de la Paix was haar eerste creatie van vele successen daar, waaronder Roadster, Baiser Volée Déclaration d’Un Soir.

Lees ook:   NARS Powermatte Lipstick Liquid

Cartier werd opgericht in 1847 toen de jonge Parijse juwelier Louis-Francois Cartier zijn horloges begon te verkopen aan royalty’s en de elite.

In 1874 sloeg Marie-Etienne Nitot, de Sint-Petersburgse juwelier van de Russische tsaar Nicolaas II, de handen ineen met Cartier en haalde zijn goudsmid Alfred Boucher binnen als partner.

Geurnoten

Het eerste wat ons opviel aan La Panthere voor vrouwen was dat het rook naar de natte trottoirs van Parijs. Iets licht zoets en houtachtigs, die allebei lekker ruiken.

Typisch, de geur van La Panthere voor vrouwen opent met een bedwelmende mix van grapefruit en oranjebloesem, terwijl het hart van het parfum is samengesteld uit jasmijnblaadjes en nachtbloeiende tuberoos.

De topnoten van Cartier’s La Panthere zijn fruitig maar niet overdreven zoet. We kunnen grapefruit, oranjebloesem en een lichte hint van citroen detecteren. De middelste noten zijn Bloemig, tuberoos (Nachthyacint), Jasmijn en Roos als de meest prominente.

De basisnoten zijn Muskus, Sandelhoutolie, Vetiver en Vanille. La Panthere is zeer evenwichtig, waarbij alle noten elkaar aanvullen.

We raden je aan om La Panthere te kopen omdat het lekker ruikt. Het heeft een schone, frisse geur die perfect is voor dagelijks gebruik.

Wie wil het?

We houden van La Panthere-geur en we kunnen ons niet voorstellen dat iemand het niet leuk vindt. Het is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Het parfum is het beste Cartier-parfum voor haar – uw vriendin, vrouw, moeder of dochter zullen allemaal dol zijn op het nieuwste Cartier-parfum.

De geur van La Panthere voor vrouwen kan verfijnd en vrouwelijk zijn, maar het kan ook werken voor mannen die graag goed ruiken en het niet erg vinden om een meer klassieke geur te dragen.

Lees ook:   Juicy Couture La La Eau de Parfum

Waar moet je het dragen?

La Panthere is een geur met een mix van sensuele en verfijnde noten die naar elke gelegenheid kan worden gedragen, waardoor het het perfecte allround parfum is. Deze langdurige geur is perfect voor diegenen die professioneel of persoonlijk in zichzelf willen investeren.

De exotische geuren maken het de ideale date-night geur, maar het is ook geweldig om naar het werk te dragen.

Fernweh Editions Kaarsen

La Panthere is een uniek parfum met een scala aan noten, waardoor het perfect past bij iedereen die op zoek is naar een goed afgeronde geur.

Het is ook een geweldig cadeau-idee omdat je de geur gedurende het jaar of bij feestelijke gelegenheden kunt dragen. Het prachtige ontwerp en de hoge kwaliteit zullen zeker iedereen verbazen aan wie je dit geeft.

cartier parfum

Het parfum is ook perfect voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften en partijen. De long-lasting geur is niet overweldigend, dus je kunt het bij vrijwel elke gelegenheid dragen.

Verpakking en presentatie

Bijna alle Cartier parfumrecensies praten over de presentatie, en met goede reden! We houden van al hun flessen en verpakkingen, en dit parfum is geen uitzondering.

Elke Cartier creatie aangekocht via de Europe e-Boutique wordt geleverd in een prachtig vormgegeven rode doos. De artikelen worden vervolgens zorgvuldig verpakt en in een speciaal beschermde verpakking geplaatst voor een veilige levering, waarbij elke klant een exclusieve boodschappentas ontvangt.

Persoonlijke indrukken

De glazen fles van 10 ml heeft een roestvrijstalen rolbal voor de soepelste toepassing. Het is de perfecte maat om in elke tas of auto te bewaren, dus we frissen ons altijd onderweg op.

Lees ook:   Lacoste Live Eau de Toilette

In slechts één maand dagelijks gebruik heeft onze 100% natuurlijke deodorant urenlang geurbescherming geboden – mede dankzij dit handige kleine pakket dat zich staande kan houden tegen grotere containers zonder te veel product op zichzelf te laten overstromen voordat het uitdroogt.

CARTIER LA PANTERE |

Dat geeft langdurigere resultaten dan sommige producten die meerdere toepassingen per dag vereisen, zodat ze langer dan een uur of twee (of minder) meegaan.

Voorstelling

Een van mijn favoriete dingen aan dit parfum is hoe lang het meegaat. Je kunt het ’s ochtends spuiten en aan het einde van de dag nog steeds ruiken.

Fernweh Editions Kaarsen

Het uithoudingsvermogen op dit parfum is gemiddeld en duurt ongeveer 6-10 uur op mijn huid.

La Panthere is een zeer lichte geur die je meer voelt dan ruikt. We raden aan om het met een andere geur te dragen voor een extra boost van geur.

De projectie van La Panthere is matig en je zult de hele dag door vleugjes van de geur opvangen. Je kunt het ook gemakkelijk opnieuw aanbrengen als je de geur wilt intensiveren en meer gedurende de dag wilt projecteren.

Waar kun je het kopen?

De 0,5 oz, 1,6 oz en 2,5 oz flessen van Cartier’s parfum, La Panthere, zijn online te koop bij Macy’s, Nordstrom en andere websites van retailers. Je kunt de klassieke geur voor vrouwen ook kopen in winkels of rechtstreeks op de Website van Cartier.

La Panthere voor vrouwen is een van die parfums die bij iedereen geweldig ruikt. Het heeft een exotische, sensuele geur die anderen om je heen laat hangen.

We zouden het iedereen aanraden die zich van nature mooi en zelfverzekerd wil voelen.