Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum


Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum

Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum

Beschrijving

Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum is een luxueuze en intrigerende geur die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en betoverende parfumervaring. Deze geur wordt gepresenteerd in een prachtige flacon en belooft langdurige geurkracht.

Productspecificaties

 • Merk: Lattafa
 • Geur: Ameer Al Oudh Intense Oud
 • Producttype: Eau de Parfum
 • Inhoud: 100 ml
 • Doelgroep: Unisex
 • Land van herkomst: Verenigde Arabische Emiraten

Parfumpiramide

Topnoten

De topnoten van Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum omvatten…

Middelste noten

De middelste noten van deze geur zijn…

Basisnoten

De basisnoten van deze parfum zijn…

Geurindrukken

Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum heeft een rijke en complexe geur die opent met verleidelijke topnoten en evolueert naar een hart van bloemige en houtachtige noten. De basisnoten zorgen voor een diepgaande en langhoudende geur op de huid. Deze parfum laat een blijvende indruk achter en is perfect voor speciale gelegenheden of avondgebruik.

Voordelen

 • Luxueuze en betoverende geur
 • Langdurige geurkracht
 • Mooie verpakking

Nadelen

 • Intense geur, niet geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan subtiele parfums
 • Kan duur zijn in vergelijking met andere parfums

Voor wie is dit?

De Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die houden van krachtige en sensuele geuren. Deze parfum is perfect voor speciale gelegenheden of avondgebruik en kan gedragen worden door mensen die graag de aandacht trekken met hun geur.

Lees ook:   Goldwell Dualsenses Rich Repair 60 Sec Treatment Masker

Parfumeur

De parfumeur achter deze geur is…

Meer over het merk

Lattafa is een bekend parfumhuis dat bekend staat om zijn hoogwaardige geuren. Ze bieden een breed scala aan parfums voor zowel mannen als vrouwen. Elk parfum van Lattafa is zorgvuldig samengesteld met behulp van hoogwaardige ingrediënten om een unieke en langhoudende geurervaring te bieden.

Enkele andere populaire parfums van Lattafa zijn…

Wat zit er in de doos?

 • Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum (100 ml)
 • Verpakking
 • Gebruiksaanwijzing

Review

Ik heb de Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum persoonlijk getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de geur. Het opent met een krachtige en verleidelijke noot, die geleidelijk overgaat in een hart van bloemige en houtachtige noten. De geur blijft lang op de huid hangen en ik ontving veel complimenten toen ik het droeg.

Als je van intense en sensuele geuren houdt, dan is deze parfum zeker een aanrader. Het is perfect voor speciale gelegenheden of wanneer je indruk wilt maken. Houd er echter rekening mee dat het een vrij intense geur is, dus als je de voorkeur geeft aan subtielere parfums, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

FAQ

1. Hoe lang blijft de geur van Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum hangen?

De geur van deze parfum kan tot wel 8 uur op de huid blijven hangen, afhankelijk van verschillende factoren zoals huidtype en omgevingsomstandigheden.

2. Is Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum geschikt voor mannen en vrouwen?

Ja, deze parfum is unisex en kan door zowel mannen als vrouwen gedragen worden.

Lees ook:   Rituals The Ritual Of Ayurveda Set

3. Kan ik Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum overdag dragen?

Hoewel deze parfum intens en zwaar is, kan hij ook overdag gedragen worden als je van krachtige geuren houdt. Het is echter meer geschikt voor avondgebruik of speciale gelegenheden.

Conclusie

Lattafa Ameer Al Oudh Intense Oud Eau de Parfum is een luxe en betoverende geur die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar een intense en sensuele parfumervaring. Met zijn langdurige geurkracht en prachtige verpakking is dit een parfum die indruk maakt. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en ideaal voor speciale gelegenheden of avondgebruik. Als je houdt van krachtige geuren die de aandacht trekken, dan is dit zeker een parfum om te proberen.