Loewe 001 Woman Eau de Parfum

Loewe 001 Woman Eau de Parfum is een luxe geur die perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde en elegante geur. Met zijn unieke mix van bloemige en houtachtige noten, creëert deze parfum een tijdloze en mysterieuze sfeer. De geur begint met frisse topnoten van bergamot, mandarijn en peer, gevolgd door een hart van jasmijn, lelie van de vallei en roos. De basisnoten van sandelhout, vanille en kasjmierhout voegen een warme en sensuele dimensie toe aan de geur.

Productspecificaties

– Merk: Loewe

– Naam: Loewe 001 Woman Eau de Parfum

– Inhoud: 100 ml

– Type: Eau de Parfum

– Geurtype: Bloemig, houtachtig

Parfumpiramide

Topnoten: Bergamot, mandarijn, peer

Hartnoten: Jasmijn, lelie van de vallei, roos

Basisnoten: Sandelhout, vanille, kasjmierhout

Geurindrukken

Loewe 001 Woman Eau de Parfum opent met een frisse en fruitige explosie van bergamot, mandarijn en peer. Deze topnoten zorgen voor een verkwikkende en energieke start van de geur. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komt het bloemige hart van jasmijn, lelie van de vallei en roos naar voren. Deze bloemige noten voegen een vleugje vrouwelijkheid en romantiek toe aan de geur. Ten slotte ontvouwt zich de warme en sensuele basis van sandelhout, vanille en kasjmierhout, die de geur een diepte en intensiteit geven.

Voordelen

– Luxe en elegante geur

– Tijdloos en mysterieus

– Unieke mix van bloemige en houtachtige noten

Nadelen

– Niet geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan lichte, frisse geuren

Voor wie is dit?

Loewe 001 Woman Eau de Parfum is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde en elegante geur die past bij elke gelegenheid. Deze geur is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds en kan gedragen worden door vrouwen van alle leeftijden.

Lees ook:   Gillette Sensor Excell

Parfumeur

Deze geur is gecreëerd door Emilio Valeros, een getalenteerde parfumeur die bekend staat om zijn vermogen om geuren te creëren die emoties en herinneringen oproepen.

Meer over het merk

Loewe is een prestigieus Spaans modehuis dat bekend staat om zijn vakmanschap en tijdloze ontwerpen. Het merk werd opgericht in 1846 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een van de meest gewaardeerde merken in de modewereld. Naast parfums biedt Loewe ook een breed scala aan kleding, accessoires en lederwaren.

Andere populaire parfums van Loewe zijn onder andere:

– Loewe Aura

– Loewe Solo

– Loewe 7

Wat zit er in de doos?

– Loewe 001 Woman Eau de Parfum (100 ml)

– Verpakking met merklogo

– Instructies voor gebruik

Review

Loewe 001 Woman Eau de Parfum is een prachtige geur die zowel verfijnd als mysterieus is. De combinatie van bloemige en houtachtige noten zorgt voor een unieke geurervaring die langdurig aanhoudt. De geur opent met een frisse en fruitige explosie, waarna de bloemige noten zich ontvouwen en de geur een romantisch en vrouwelijk karakter geven. De warme basisnoten zorgen voor een sensuele en verleidelijke dimensie. Al met al is Loewe 001 Woman Eau de Parfum een luxe geur die perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze en elegante geur.

FAQ

1. Hoe lang blijft de geur van Loewe 001 Woman Eau de Parfum aanhouden?

De geur van Loewe 001 Woman Eau de Parfum blijft gemiddeld ongeveer 6-8 uur aanhouden, afhankelijk van verschillende factoren zoals huidtype, activiteitenniveau en weersomstandigheden.

Lees ook:   Versace Crystal Noir Eau de Parfum

2. Kan ik Loewe 001 Woman Eau de Parfum overdag dragen?

Ja, Loewe 001 Woman Eau de Parfum is geschikt om zowel overdag als ’s avonds te dragen. De geur past bij elke gelegenheid.

3. Is Loewe 001 Woman Eau de Parfum geschikt voor alle leeftijden?

Ja, deze geur is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden. Het heeft een tijdloze en elegante uitstraling die past bij elke levensfase.

Conclusie

Loewe 001 Woman Eau de Parfum is een luxueuze geur die elegantie en verfijning uitstraalt. Met zijn unieke mix van bloemige en houtachtige noten creëert deze geur een tijdloze en mysterieuze sfeer. Perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een geur die past bij elke gelegenheid, zal Loewe 001 Woman Eau de Parfum je zeker betoveren met zijn prachtige aroma.